Baetens-Eksaarde

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Baetens-Eksaarde

Contactgegevens Baetens-Eksaarde: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Baetens-Eksaarde: address, phone, fax, email, website, opening hours

Baetens-Eksaarde

Regio (region): Lokeren, België

Adres (address): Moortelstraat 7,9160, België

Telefoon (phone): 09 348 33 17 09 348 33 17

Fax (fax): 09 349 04 80 09 349 04 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Baetens-Eksaarde: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Baetens-Eksaarde"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Baetens-Eksaarde"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Baetens-Eksaarde, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Baetens-Eksaarde. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Baetens-Eksaarde, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Baetens-Eksaarde. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Baetens-Eksaarde
Products information Baetens-Eksaarde

BTW identificatienummer (tax): BE06107543945
Ondernemingsnummer: 7413543701
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 569,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Baetens-Eksaarde zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Baetens-Eksaarde
(Get full report from official database of BE for Baetens-Eksaarde)

Aanvulling soorten activiteiten voor Baetens-Eksaarde
Addition kinds of activities for Baetens-Eksaarde

344303. Boiler en boiler shop werk | Boiler and boiler shop work
07429900. Veterinaire diensten, specialiteiten, nec | Veterinary services, specialties, nec
28169901. Metallische en minerale pigmenten, nec | Metallic and mineral pigments, nec
36340111. Kookplaten, elektrisch | Hot plates, electric
38120401. diepte- | Fathometers
51940202. Snuif | Snuff

Werken bij Baetens-Eksaarde: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Baetens-Eksaarde: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Baetens-Eksaarde. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Baetens-Eksaarde. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren heftruckchauffeur (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Schoten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur.  Je zal werken in daguren en tijdelijk ingeschakeld worden met kans op verlenging.  Heb je de nodige ervaring dan zijn we op zoek naar jou!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • VERKOPER/VERKOOPSER BAKKERIJ (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Mechelen zijn we op zoek naar een deeltijds verkoper M/V voor in de winkel te staan. (24uur per week) Je staat in voor de vriendelijke bediening van klanten.

  • TECHNIEKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

  • Administratieve bediende (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de administratieve duizendpoot waar wij naar op zoek zijn? Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor onmiddellijke opstart. Jouw taken als administratief bediende zijn als volgt: Administratieve ondersteuning van de boekhoudafdeling (inboeken van facturen, btw-aangifte, debiteurenbeheer) Onthaal en telefonie Administratieve taken binnen de aankoop- en/of verkoopadministratie Ondersteuning van de personeelsadministratie Bediening van de weegbrug en input van de weegbonnen Kwaliteitsopvolging

  • Ploegchef inpak - 2 ploegen - voeding (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wielsbeke, actief in de voeding, ben ik op zoek naar een gedreven ploegchef die wenst te werken in een productieomgeving. Deze functie betreft een job in 2 ploegen. Jouw takenpakket als ploegchef in de inpakafdeling: Doorlopen opleidingsprogramma Aansturen van jouw team + aanspreekpunt vragen/problemen Opleiden, begeleiden en motiveren van jouw team Coördinatie en organisatie van de dagelijkse activiteiten via de productieplanning Opvolging kwaliteit en rendement + optimaliseren Technische storingen aan de machines verhelpen en/of analyseren Je zal tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je van 5u-13u en de andere week werk je van 13u-21u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf dat instaat voor de verwerking van aardappel.

  • KRAANMAN - REGIO KRUISHOUTEM - OPTIE VAST (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden binnen de afdeling wegen of de afdeling kabels en leidingen. Je bestuurt en bedient een mobiele kraan (rups of banden).

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Merelbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • HUISHOUDHULP LIER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lier en Berlaar zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

  • C++ Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENT-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taken Je takenpakket bestaat uit: -Vertrekkende vanuit Functionele Analyses, het uitwerken van technische analyses, ontwerp voorstellen, Het programmeren, technisch testen en documenteren van nieuwe en/of herwerkte functionaliteit -Het bijwerken van interne documentatie en kennis delen binnen het team -Het analyseren en oplossen van fouten (om het goed functioneren van bestaande toepassingen te garanderen) -Je staat mee in voor het onderhoud van de bestaande programma’s (geschreven in C++…) -Je zorgt voor de effectieve communicatie met verschillende partners in het ontwikkelingsproces (ICT-units, gebruikers, coördinator, projectleider, functionele en technische collega's). -Je verzorgt mee de gebruikersondersteuning van de ontwikkelde programma’s -Na de oplevering van de nieuwe of herwerkte functionaliteiten sta je ook mee in voor de nazorg ervan -Je zoekt samen met je collega’s uit hoe we het bestaande applicatie-landschap (legacy & nieuwe applicaties) kunnen laten evolueren

Zoek naar antwoorden van Baetens-Eksaarde in sociale netwerken
Look for responds of Baetens-Eksaarde in social networks

Lees alle opmerkingen voor Baetens-Eksaarde. Laat een reactie achter voor Baetens-Eksaarde. Baetens-Eksaarde bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Baetens-Eksaarde. Leave a respond for Baetens-Eksaarde. Baetens-Eksaarde on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Baetens-Eksaarde op de google maps. Adres en contacten Baetens-Eksaarde
Location of Baetens-Eksaarde on the google maps. Address and contacts of Baetens-Eksaarde

Andere gerelateerde bedrijven als come Baetens-Eksaarde Baetens-Eksaarde: Decitime SA | Immo Sea Coastding Company NV | AUBAY | Mayday Alternative Services | Quetzalcoatl

Other related companies as Baetens-Eksaarde: Decitime SA | Immo Sea Coastding Company NV | AUBAY | Mayday Alternative Services | Quetzalcoatl

Baetens-Eksaarde is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Lokeren, België. De volledige naam van het bedrijf is Baetens-Eksaarde, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06107543945. Het bedrijf Baetens-Eksaarde bevindt zich op het adres: Moortelstraat 7,9160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 569,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Baetens-Eksaarde zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Baetens-Eksaarde is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Baetens-Eksaarde is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Baetens-Eksaarde, openstaande posities, locatie van Baetens-Eksaarde op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Baetens-Eksaarde is a company, that was registered 1987 in Lokeren region, Belgium. Full name of company is Baetens-Eksaarde, company assigned to the tax number BE06107543945. The company Baetens-Eksaarde is located at the address: Moortelstraat 7,9160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 569,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Baetens-Eksaarde were not found.
The main activity of Baetens-Eksaarde is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Baetens-Eksaarde is not available. You also can look at reviews of Baetens-Eksaarde, open positions, location of Baetens-Eksaarde on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Baetens-Eksaarde, Lokeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Baetens-Eksaarde, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Baetens-Eksaarde, Lokeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Baetens-Eksaarde, employees, financial statistics.