ROSSEAU Hans

Contactgegevens ROSSEAU Hans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROSSEAU Hans: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROSSEAU Hans

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Dampoortstraat 32,9000, België

Telefoon (phone): 09 223 10 63; 09 233 22 32 09 223 10 63; 09 233 22 32

Fax (fax): 09 233 22 32 09 233 22 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROSSEAU Hans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROSSEAU Hans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROSSEAU Hans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROSSEAU Hans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROSSEAU Hans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROSSEAU Hans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROSSEAU Hans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROSSEAU Hans
Products information ROSSEAU Hans

BTW identificatienummer (tax): BE01207641601
Ondernemingsnummer: 6398406982
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 665,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ROSSEAU Hans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROSSEAU Hans
(Get full report from official database of BE for ROSSEAU Hans)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROSSEAU Hans
Addition kinds of activities for ROSSEAU Hans

239301. Canvas tassen | Canvas bags
26720207. Tape, drukgevoelig: gemaakt van aangekochte materialen | Tape, pressure sensitive: made from purchased materials
33519907. Draad, koper en koperlegering | Wire, copper and copper alloy
38250231. Standaarden en kalibrerende apparatuur, laboratorium | Standards and calibrating equipment, laboratory
47319901. Douane-afhandeling van vracht | Customs clearance of freight
51990410. Wollen en worsted garens | Woolen and worsted yarns

Werken bij ROSSEAU Hans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROSSEAU Hans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROSSEAU Hans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROSSEAU Hans. Looking for open vacancies in other companies

  • Onthaalbediende m/v sector Toerisme (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een museum te Brugge zijn we op zoek naar een onthaalbediende m/v: - U staat in voor het onthaal en informeren van de klanten - U staat in voor ticketverkoop - U staat in voor afwerken van de promo en controle - Bijkomende administratieve taken

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • Loodgieter (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een loodgieter Werken in de regio Westmalle / Zoersel / Schilde / ... Werken in een team Samenwerken met een ervaren loodgieter

  • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merksem/Brasschaat (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze regio's dient u over een auto of bromfiets te beschikken.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Schelle -Aartselaar met eigen vervoer ( 16 uren per week) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: OZhulp@home

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Management Assistant (h/f) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Studentenjob

    Pour un de nos clients actifs dans le secteur de l'ENERGIE, nous sommes à la recherche d'un profil Management Assistant (H/F) Trilingue NL/FR/ANGL Les tâches qui vous seront confiées: Gestion de l'agenda et gestion des emails entrants Organisation de réunions Archivage et classement Organisation de conference calls Support à la facturation Préparation de Power Point Tâches diverses de secrétariat ...

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Commercieel vertegenwoordiger (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CREON ON NAILS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Creononnails zit in een sterke uitbreidingsfase, en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiast, ambitieus commercieel sales team. Het is onze missie om alle dames van alle leeftijden, zowel B2B als B2C te helpen een stralende look te creëren en onze B2B klanten hun business naar the next level te begeleiden en daarvoor hebben we jouw nodig. FUNCTIEBESCHRIJVING: Je bent verantwoordelijk voor de klantenwerving B2B doormiddel van Prospectie, zo vergroten we ons professioneel netwerk. Het promoten van nieuwe producten en opleidingen bij bestaande klanten. Het onderhoud en de boost van onze bestaande klantenportefeuille

Zoek naar antwoorden van ROSSEAU Hans in sociale netwerken
Look for responds of ROSSEAU Hans in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROSSEAU Hans. Laat een reactie achter voor ROSSEAU Hans. ROSSEAU Hans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROSSEAU Hans. Leave a respond for ROSSEAU Hans. ROSSEAU Hans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROSSEAU Hans op de google maps. Adres en contacten ROSSEAU Hans
Location of ROSSEAU Hans on the google maps. Address and contacts of ROSSEAU Hans

Andere gerelateerde bedrijven als come ROSSEAU Hans ROSSEAU Hans: ENTREPRISE OLIVIER | METAL TECHNICS NV | Lichtpunt ('t) | Dirk Benoit Elektronika N.V. | Sindetrans B.V.B.A.

Other related companies as ROSSEAU Hans: ENTREPRISE OLIVIER | METAL TECHNICS NV | Lichtpunt ('t) | Dirk Benoit Elektronika N.V. | Sindetrans B.V.B.A.

ROSSEAU Hans is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is ROSSEAU Hans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01207641601. Het bedrijf ROSSEAU Hans bevindt zich op het adres: Dampoortstraat 32,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 665,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ROSSEAU Hans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROSSEAU Hans is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROSSEAU Hans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROSSEAU Hans, openstaande posities, locatie van ROSSEAU Hans op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ROSSEAU Hans is a company, that was registered 2003 in Gent region, Belgium. Full name of company is ROSSEAU Hans, company assigned to the tax number BE01207641601. The company ROSSEAU Hans is located at the address: Dampoortstraat 32,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 665,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ROSSEAU Hans were not found.
The main activity of ROSSEAU Hans is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROSSEAU Hans is not available. You also can look at reviews of ROSSEAU Hans, open positions, location of ROSSEAU Hans on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROSSEAU Hans, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROSSEAU Hans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROSSEAU Hans, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROSSEAU Hans, employees, financial statistics.