AAFEST

Contactgegevens AAFEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AAFEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

AAFEST

Regio (region): Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle), België

Adres (address): Peerdebeekstraat 2,8920, België

Telefoon (phone): 057 48 92 72; 0476 20 36 25 057 48 92 72; 0476 20 36 25

Fax (fax): 057 46 96 46 057 46 96 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AAFEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AAFEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AAFEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AAFEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AAFEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AAFEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AAFEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AAFEST
Products information AAFEST

BTW identificatienummer (tax): BE05266815185
Ondernemingsnummer: 5257751464
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 830,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AAFEST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AAFEST
(Get full report from official database of BE for AAFEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor AAFEST
Addition kinds of activities for AAFEST

325302. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
01610409. Slaboerderij | Lettuce farm
15410000. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
22110112. Buizen, naadloos: katoen | Tubing, seamless: cotton
23940201. Doek, druppel (stof): gemaakt van aangekochte materialen | Cloth, drop (fabric): made from purchased materials
35450109. Verniers (precisie gereedschappen van machinisten) | Verniers (machinists' precision tools)
38220600. Apparaatcontroles, behalve airconditioning en koeling | Appliance controls,except air-conditioning and refrigeration
39539900. Markeringsapparatuur, niet | Marking devices, nec
63319906. Plate glass verzekering | Plate glass insurance

Werken bij AAFEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AAFEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AAFEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AAFEST. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine-operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ga je als volgt te werk:- Staal uitsnijden bij nieuwe kwaliteiten voor aanmaak referentiestalen- Moederrollen in afrollers brengen- Aannaaien van moederrollen- Controle instelling machines- Stikdiepte instellen- Slechte stukken uitsnijden voor recuperatie

  • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

  • Winkelmedewerker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

  • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

  • Studenten weekend in Zele gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Zele zijn wij op zoek naar studenten die om de 2 weken vrij zijn op zaterdag of zondag voormiddag. Je zal zowel instaan voor kassawerk als voor aanvulwerk in de winkel.

  • STUDENT Kelner (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Young Starter (M/V) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673241-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters! Wat is het Young Starter programma? Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. Met het Young Starter Programma krijg je de kans om: • een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen • 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB. • begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

  • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

  • BIJLESDOCENTEN (regio WAREGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: W2018

  • Flexijob bar (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een bar medewerker die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken in de weekend en met de feestdagen!!! Ervaring is een pluspunt!!

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van AAFEST in sociale netwerken
Look for responds of AAFEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor AAFEST. Laat een reactie achter voor AAFEST. AAFEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AAFEST. Leave a respond for AAFEST. AAFEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AAFEST op de google maps. Adres en contacten AAFEST
Location of AAFEST on the google maps. Address and contacts of AAFEST

Andere gerelateerde bedrijven als come AAFEST AAFEST: Stokota NV | Deportemont B | Tennis-Brick NV | INFORVILLE | BOHLER

Other related companies as AAFEST: Stokota NV | Deportemont B | Tennis-Brick NV | INFORVILLE | BOHLER

AAFEST is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle), België. De volledige naam van het bedrijf is AAFEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05266815185. Het bedrijf AAFEST bevindt zich op het adres: Peerdebeekstraat 2,8920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 830,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AAFEST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AAFEST is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AAFEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AAFEST, openstaande posities, locatie van AAFEST op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AAFEST is a company, that was registered 2017 in Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle) region, Belgium. Full name of company is AAFEST, company assigned to the tax number BE05266815185. The company AAFEST is located at the address: Peerdebeekstraat 2,8920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 830,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AAFEST were not found.
The main activity of AAFEST is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AAFEST is not available. You also can look at reviews of AAFEST, open positions, location of AAFEST on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AAFEST, Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AAFEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AAFEST, Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AAFEST, employees, financial statistics.