INFORVILLE

Contactgegevens INFORVILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INFORVILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INFORVILLE

Regio (region): Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België

Adres (address): Galerie des Halles,1348, België

Telefoon (phone): 010 47 47 47 010 47 47 47

Fax (fax): 010 47 35 31 010 47 35 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INFORVILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INFORVILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INFORVILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INFORVILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INFORVILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INFORVILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INFORVILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INFORVILLE
Products information INFORVILLE

BTW identificatienummer (tax): BE07764007568
Ondernemingsnummer: 8567932128
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in INFORVILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INFORVILLE
(Get full report from official database of BE for INFORVILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INFORVILLE
Addition kinds of activities for INFORVILLE

226999. Afwerkingsinstallaties, nec, nec | Finishing plants, nec, nec
594299. Boekwinkels, nec | Book stores, nec
36120313. Reactor transformatoren | Reactor transformers
36770000. Elektronische spoelen en transformatoren | Electronic coils and transformers
36999910. Fotografische besturingssystemen, elektronisch | Photographic control systems, electronic
39491103. Krieketuitrusting, algemeen | Cricket equipment, general
42269901. Auto dode opslag | Automobile dead storage
59999904. luifels | Awnings

Werken bij INFORVILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INFORVILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INFORVILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INFORVILLE. Looking for open vacancies in other companies

 • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

 • Engineer Packaging (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor: het schrijven van lastenboeken met betrekking tot verpakkingsmachines (inclusief palletizeermachines), de evaluatie van aanbiedingen, de opvolging van de leveranciers na bestelling, detesten van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocols, het regelen van gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud. Projecten bevinden zich zowel aan de nieuwe packaging lines als de relocation van bestaande lines.

 • chauffeur CE tuinmaterialen // vaste kraan (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Volgende taken behoren tot de job van chauffeur: Tuinmaterialen (tegels big bags natuursteen...) vervoeren Zelf 's morgens laden met heftruck Lossen bij de klant met vaste kraan. zowel bij tuinaannemers als particulieren lossen

 • Dakwerker platte daken (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Konvert Construct Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een toonaangevend bouwbedrijf te Herentals. Ze zoeken een gemotiveerde medewerker voor onderhoud en herstelling van platte daken, voornamelijk voor appartementen en industriële gebouwen. Je werkt in een team van 2 of 3 mensen, waarbij je evenwel zelfstandig aan de slag zal gaan. Ervaring als dakwerker is niet nodig, je krijgt een opleiding tijdens je werk.

 • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Broechem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BROECHEM)

  Regio: BROECHEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige voor weekendwerk te Residentie Huis aan Zee (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: WZC Huis aan Zee

  Type: Studentenjob

  Woon- en zorgcentrum Huis aan Zee zoekt meerdere zorgkundigen voor uitbreiding equipe: Als student verpleging of als zorgkundige sta je in voor de dagelijkse zorg van de bewoners. Je zorgt voor de hygiëne, voeding, rust en beweging en geeft de bewoners zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je dient de zorgen toe op een adequate manier rekening houdend met de mogelijkheden en de autonomie van de bewoner. Je werkt in teamverband samen met de collega's en werkt onder de leiding van en rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke. Je staat garant voor een professionele, deskundige en warme zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners & familie. Je besteedt hierbij aandacht aan de vertrouwelijkheid van de informatie. Je registreert de uitgevoerde zorgen in het zorgdossier van de bewoners. Je draagt zorg voor de infrastructuur en het materiaal.

 • Studenten telemarketing gezocht (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: PEC

  Type: Studentenjob

  Voor een jaarlijke terugkerend evenement inhouse zoeken wij studenten die willen instaan voor het promoten hiervan aan de telefoon. De bedoeling is dat je de mensen opbelt om te horen of ze interesse hebben om te komen naar ons evenement.

 • Administratief commercieel bediende (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ROCK RECRUITMENT

  Type: Vaste Job

  Op zoek naar een job met onmiddellijk een vast contract? Voor een ongelooflijk sterk bedrijf regio Waregem in het luxesegment zijn we op zoek naar een administratief commercieel bediende. Door de groei van het bedrijf, zijn we op zoek naar iemand die voldoet aan deze vacature. Wat houdt het werk in? Je werkt in het hoofdkantoor in Waregem, vlakbij de afrit in een mooie, moderne werkomgeving. Je speelt een centrale rol in de verwerking van aanvragen van onze klanten. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor onze professionele klanten. Je functioneert als hun backoffice en staat hen bij in hun bestellingen en administratie. Je werkt samen met enkele andere collega's die op vandaag een hecht team vormen en klaar zijn om met open armen een nieuwe medewerker in hun groep op te nemen. Het team kenmerkt zich door hun positieve ingesteldheid, energieke karakter en iedereen trekt aan hetzelfde zeil. Er is ruimte voor initiatief en ideeën, je kan dus actief meedenken met het bedrijf. Door de goeie, familiale sfeer kent het bedrijf weinig verloop. Heb je interesse om te solliciteren voor deze job? Mail dan je CV door naar [email protected] en je wordt heel snel gecontacteerd.

 • Zelfstandig kantoorhouder in arrondissement Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van INFORVILLE in sociale netwerken
Look for responds of INFORVILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INFORVILLE. Laat een reactie achter voor INFORVILLE. INFORVILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INFORVILLE. Leave a respond for INFORVILLE. INFORVILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INFORVILLE op de google maps. Adres en contacten INFORVILLE
Location of INFORVILLE on the google maps. Address and contacts of INFORVILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come INFORVILLE INFORVILLE: BOUWBEDRIJF ENGELEN NV | VERDYCK bvba | A. Art & Design Meester in Buitenverlichting, Sfeermaker met Binnenverlichting | Lauwereys B.V.B.A. | FEUERSTEIN, MARC

Other related companies as INFORVILLE: BOUWBEDRIJF ENGELEN NV | VERDYCK bvba | A. Art & Design Meester in Buitenverlichting, Sfeermaker met Binnenverlichting | Lauwereys B.V.B.A. | FEUERSTEIN, MARC

INFORVILLE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België. De volledige naam van het bedrijf is INFORVILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07764007568. Het bedrijf INFORVILLE bevindt zich op het adres: Galerie des Halles,1348. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in INFORVILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INFORVILLE is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INFORVILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INFORVILLE, openstaande posities, locatie van INFORVILLE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INFORVILLE is a company, that was registered 2001 in Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve) region, Belgium. Full name of company is INFORVILLE, company assigned to the tax number BE07764007568. The company INFORVILLE is located at the address: Galerie des Halles,1348. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in INFORVILLE were not found.
The main activity of INFORVILLE is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INFORVILLE is not available. You also can look at reviews of INFORVILLE, open positions, location of INFORVILLE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INFORVILLE, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INFORVILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INFORVILLE, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INFORVILLE, employees, financial statistics.