Stokota NV

Contactgegevens Stokota NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stokota NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stokota NV

Regio (region): Lokeren, België

Adres (address): Dijkstraat 23,9160, België

Telefoon (phone): 09 349 17 18 09 349 17 18

Fax (fax): 09 349 17 25 09 349 17 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stokota NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stokota NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stokota NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stokota NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stokota NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stokota NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stokota NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stokota NV
Products information Stokota NV

BTW identificatienummer (tax): BE07018585205
Ondernemingsnummer: 7670898437
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 414,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Stokota NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stokota NV
(Get full report from official database of BE for Stokota NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stokota NV
Addition kinds of activities for Stokota NV

6361. Titel verzekering | Title insurance
283405. Drugs die optreden op het maagdarm- of genitourinaire systeem | Drugs acting on the gastrointestinal or genitourinary system
632199. Ongevallen- en ziektekostenverzekering, nv | Accident and health insurance, nec
25110000. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
28699906. Koolstoftetrachloride | Carbon tetrachloride
50999903. Containers: glas, metaal of plastic | Containers: glass, metal or plastic
56410000. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores

Werken bij Stokota NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stokota NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stokota NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stokota NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

 • Werkleider - recyclage elektrische toestellen - regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Kortrijk zoeken wij een werkleider met technische kennis.  Je neemt de leiding over een groep werknemers. Jouw takenpakket : Je maakt de werkplanning op. Je zorgt voor een goed verloop van het productieproces en zorgt voor een kwalitatief eindproduct. Je werknemers coachen. Je staat in voor de administratie van de productie. Daarnaast ben je niet bang om geregeld zelf de handen uit de mouwen te steken en actief mee te werken op de werkvloer.

 • Procesoperator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

 • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

 • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

 • Werken als huishoudhulp Westmeerbeek (WESTMEERBEEK)

  Regio: WESTMEERBEEK

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Jobstudent hersteller paletten (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: BRUGS PALETTENBEDRIJF

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent die onze paletten nakijkt op fouten en gebreken. Je herstelt de paletten met nieuwe stukken.

 • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: t-interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

 • Elektrisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Electrical Design Engineer! Binnen het team van R&D staat u in voor het volledige elektrische ontwerp van productiemachines. U vervaardigt zelfstandig PLC sturingen. U maakt visualisaties met WinCC of andere toepassingen. Vanuit een concept maakt u een volledig ontwerp met de nodige uitvoeringsplannen van de sturingen en kastenbouw. U documenteert en analyseert constructies en machines of schakelingen en installaties of circuits en componenten. U voert tussentijdse en eindverificaties van het eigen werk uit en registreert deze. U signaleert mogelijkheden voor continuering en uitbreiding van werkzaamheden voor opdrachtgevers. U volgt de laatste technologische ontwikkelingen op.

 • OPERATOR 5-PLOEGEN- HOOG LOON/VEEL VRIJE TIJD- VAST CONTRACT (MATER)

  Regio: MATER

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners ter uitbreiding. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een nette en stofvrije omgevingJe werkt in een volcontinu ploegensysteem ( 2 weekends op de 5 volledig vrij, sowieso 2 à 3 dagen per week thuis) met een gunstige vakantieregeling.

 • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

 • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint- Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties. - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 13u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van Stokota NV in sociale netwerken
Look for responds of Stokota NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stokota NV. Laat een reactie achter voor Stokota NV. Stokota NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stokota NV. Leave a respond for Stokota NV. Stokota NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stokota NV op de google maps. Adres en contacten Stokota NV
Location of Stokota NV on the google maps. Address and contacts of Stokota NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Stokota NV Stokota NV: Liberloo R | V.D.V. Design BVBA | CHELTON HOTEL BRUSSELS **** | AS.PA.DA. SC | NEW EDGE CONCEPT SPRL

Other related companies as Stokota NV: Liberloo R | V.D.V. Design BVBA | CHELTON HOTEL BRUSSELS **** | AS.PA.DA. SC | NEW EDGE CONCEPT SPRL

Stokota NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Lokeren, België. De volledige naam van het bedrijf is Stokota NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07018585205. Het bedrijf Stokota NV bevindt zich op het adres: Dijkstraat 23,9160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 414,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Stokota NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stokota NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stokota NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stokota NV, openstaande posities, locatie van Stokota NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stokota NV is a company, that was registered 2014 in Lokeren region, Belgium. Full name of company is Stokota NV, company assigned to the tax number BE07018585205. The company Stokota NV is located at the address: Dijkstraat 23,9160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 414,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Stokota NV were not found.
The main activity of Stokota NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Stokota NV is not available. You also can look at reviews of Stokota NV, open positions, location of Stokota NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stokota NV, Lokeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stokota NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stokota NV, Lokeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stokota NV, employees, financial statistics.