C & C/(Cordy & CDM) NV

Contactgegevens C & C/(Cordy & CDM) NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C & C/(Cordy & CDM) NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

C & C/(Cordy & CDM) NV

Regio (region): Gistel, België

Adres (address): Mosselstraat 14A,8470, België

Telefoon (phone): 059 27 88 55 059 27 88 55

Fax (fax): 059 27 66 39 059 27 66 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C & C/(Cordy & CDM) NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C & C/(Cordy & CDM) NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C & C/(Cordy & CDM) NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C & C/(Cordy & CDM) NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C & C/(Cordy & CDM) NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C & C/(Cordy & CDM) NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C & C/(Cordy & CDM) NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C & C/(Cordy & CDM) NV
Products information C & C/(Cordy & CDM) NV

BTW identificatienummer (tax): BE09258697509
Ondernemingsnummer: 8078491210
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 825,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in C & C/(Cordy & CDM) NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C & C/(Cordy & CDM) NV
(Get full report from official database of BE for C & C/(Cordy & CDM) NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor C & C/(Cordy & CDM) NV
Addition kinds of activities for C & C/(Cordy & CDM) NV

679999. Beleggers, nec, nec | Investors, nec, nec
20449901. Zemelen, rijst | Bran, rice
20870208. Siroop, drink | Syrups, drink
28360103. serums | Serums
34259903. Zagen, hand: metaalbewerking of houtbewerking | Saws, hand: metalworking or woodworking
50919902. Biljart apparatuur en benodigdheden | Billiard equipment and supplies
52610201. Kunstmest | Fertilizer
80710102. Biologisch laboratorium | Biological laboratory

Werken bij C & C/(Cordy & CDM) NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C & C/(Cordy & CDM) NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C & C/(Cordy & CDM) NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C & C/(Cordy & CDM) NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Balieverkoper-Technisch commercieel bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf gespecialiseerd in  technische oplossingen voor alle mogelijke watertoepassingen (dompelpompen, beregeningssystemen, drukleidingsystemen, ....) zijn we op zoek naar een balieverkoper. Taken: - Kassaverkoop technische producten - Technische telefonische hulp bieden aan klanten - Onderhouden filiaal - Controle aangekochte goederen - Voorraad controleren en beheren - Magazijn op orde houden - Bestellingen plaatsen bij leveranciers - Inventarisatie - Goederen verpakken en verzenden - ...

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • Mecanicien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

  • Verpleegkundige projectstaffing nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden als mobiele equipe in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare voor een project van 6 maanden. Als nachtverpleegkundige mobiele equipe werk je van 21u tot 7u, en word je op verschillende afdelingen ingezet. Je belangrijkste taken in dit project zijn: - verschillende afdelingen professioneel ondersteunen waar nodig - diverse verpleegtechnische taken uitvoeren afhankelijk van de setting - een vlotte overdracht garanderen  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Energieke ervaren accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken in een tof bedrijf met energieke vibes en wil hij het bedrijf mee doen groeien? Zoek jij meer balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele vrijheid? Dan is dit wellicht de job voor jou, reageer dan snel. Taken: - Je beheert diverse groeibedrijven op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en BTW aangifte, maand- en jaarafsluitingen. Je bespreekt niet alleen de voorbije resultaten met de klant, maar kijkt ook mee vooruit en draagt je expertise bij. -  Op kantoor begeleid je de meer junior collega's vanuit je vakkennis en oefen je een controlling functie uit. Je ondersteunt je team met gefundeerd en gemotiveerd advies en bent de expert op wie zij steeds een beroep kunnen doen. -  In functie van je eigen ambitie en talenten werk je meer intern gericht (ondersteuning team) of extern gericht (klantrelatie).

  • Procurement Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

  • Machinebediener dag (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale KMO in Anzegem zijn we op zoek naar machine operatoren. Onze klant staat in voor het bewerken van kleefband. Tot je taken behoren: instellen van de machine adhv parameters kwaliteitscontrole door steekproeven verpakken van goederen en klaarzetten voor verzending klein onderhoud van de machines: schoonmaken

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Technisch tekenaar (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Sint-Job-in't-Goor zijn wij dringend op zoek naar een technisch tekenaar (M/V): - U staat in voor het uittekenen van visualisaties van open haarden - U zal tekeningen met standaardmaten omzetten naar tekeningen op maat voor de klant - Na goedkeuring maakt u de productietekeningen op (millimeterwerk!) - Na verloop van tijd zal u ook de catalogus mogen opstellen

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • Meer dan een AUTOTECHNICUS (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VAN KASTEREN

    Type: Vaste Job

    Als 'Personal Service Technician' ben je verantwoordelijk voor de service van de Volvo van jouw klant. Samen met een collega (want je werkt in duo teams) zorg je niet alleen voor service, herstellingen en diagnoses maar je leert ook om het volledige traject te beheersen. Je plant zelf afspraken in, communiceert met je klant, zorgt voor facturatie en afhandeling van complicaties. Natuurlijk wordt je daarin ondersteund door een support team.

Zoek naar antwoorden van C & C/(Cordy & CDM) NV in sociale netwerken
Look for responds of C & C/(Cordy & CDM) NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor C & C/(Cordy & CDM) NV. Laat een reactie achter voor C & C/(Cordy & CDM) NV. C & C/(Cordy & CDM) NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C & C/(Cordy & CDM) NV. Leave a respond for C & C/(Cordy & CDM) NV. C & C/(Cordy & CDM) NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C & C/(Cordy & CDM) NV op de google maps. Adres en contacten C & C/(Cordy & CDM) NV
Location of C & C/(Cordy & CDM) NV on the google maps. Address and contacts of C & C/(Cordy & CDM) NV

Andere gerelateerde bedrijven als come C & C/(Cordy & CDM) NV C & C/(Cordy & CDM) NV: A & E BVBA | Brabo Logistics NV | ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL | Car Service Aalst Uitlaatcenter | Pack-Toll LPP S.C.R.L.

Other related companies as C & C/(Cordy & CDM) NV: A & E BVBA | Brabo Logistics NV | ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL | Car Service Aalst Uitlaatcenter | Pack-Toll LPP S.C.R.L.

C & C/(Cordy & CDM) NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Gistel, België. De volledige naam van het bedrijf is C & C/(Cordy & CDM) NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09258697509. Het bedrijf C & C/(Cordy & CDM) NV bevindt zich op het adres: Mosselstraat 14A,8470. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 825,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in C & C/(Cordy & CDM) NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C & C/(Cordy & CDM) NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C & C/(Cordy & CDM) NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C & C/(Cordy & CDM) NV, openstaande posities, locatie van C & C/(Cordy & CDM) NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C & C/(Cordy & CDM) NV is a company, that was registered 2004 in Gistel region, Belgium. Full name of company is C & C/(Cordy & CDM) NV, company assigned to the tax number BE09258697509. The company C & C/(Cordy & CDM) NV is located at the address: Mosselstraat 14A,8470. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 825,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in C & C/(Cordy & CDM) NV were not found.
The main activity of C & C/(Cordy & CDM) NV is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of C & C/(Cordy & CDM) NV is not available. You also can look at reviews of C & C/(Cordy & CDM) NV, open positions, location of C & C/(Cordy & CDM) NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C & C/(Cordy & CDM) NV, Gistel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C & C/(Cordy & CDM) NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C & C/(Cordy & CDM) NV, Gistel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C & C/(Cordy & CDM) NV, employees, financial statistics.