ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL

Contactgegevens ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL

Regio (region): DEULEMONT, België

Adres (address): IMPASSE DE LA BRIQUETERIE,59890, België

Telefoon (phone): +33 320 30 17 78 +33 320 30 17 78

Fax (fax): +33 320 30 18 53 +33 320 30 18 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL
Products information ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL

BTW identificatienummer (tax): BE06617584228
Ondernemingsnummer: 7951049804
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 133,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL
(Get full report from official database of BE for ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL
Addition kinds of activities for ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL

20479901. Kattenvoer | Cat food
36479905. Locomotief- en spoorweglichten | Locomotive and railroad car lights
42149902. Huishoudelijke goederen verhuizing en opslag, lokaal | Household goods moving and storage, local
48320203. religieus | Religious
60119900. Federale reservebanken, nec | Federal reserve banks, nec
61629901. Obligatie- en hypotheekmaatschappijen | Bond and mortgage companies

Werken bij ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

  • Servicetechnieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf met specialisatie in sectionale poorten zijn wij op zoek naar een servicetechnieker. Ben jij graag op de baan? Heb je technisch inzicht? Is het oplossen van storingen een uitdaging voor jou? Solliciteer dan nu! Als servicetechnieker zal je instaan voor: Onderhoud aan sectionale poorten Herstellen van sectionale poorten Oplossen van storingen op elektrisch, mechanisch en elektronisch vlak

  • Call agent Inbound (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

  • TIG lasser dagwerk (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in balustrades zijn wij op zoek naar een TIG lasser. Je staat in voor de constructie van metalen en aluminium onderdelen aan de hand van plannen.

  • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

  • Jobstudent kassamedewerker/ster (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. De klanten staan voor jou in de rij, maar door je vlotte en nauwkeurige manier van werken duurt dat maar heel even. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker zodat ze graag bij tuincentrum Pelckmans terugkomen. In de rustige periodes zijn het onderhouden en het bijvullen van de winkelrekken ook één van je taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.

  • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

  • Psycholoog / Psychologe (kinderen/volwassenen) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Lesgever Nederlands (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SIBILANT TAALTRAININGEN&VERTAALWERK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft les over algemene en zakelijke communicatie in het Nederlands. Dit op verplaatsing bij de klant zelf. De klanten bevinden zich in de regio Brussel (prioriteit) en op termijn ook in de regio Antwerpen.

  • Brainbridge - Functional Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Responsibilities  Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect Neventaken Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren.    Technical skills  Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analyst Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt   Location: Mechelen Job type: Analysis

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    As a headhunter, I am specialized in the placement of Senior Freelance in Change and Project Management troughout the Belgian Financial Sector. I am currently working on an exclusive opportunity in Brussels to join my clients team on a very long term assignment. I am looking for a Functional Analyst. Requirements Experience as Functional Analyst Previous experience in signing authentification Technical backround Trilingual (FR - ENG - NL) My client is ready to interview candidates next week. If you are interested or know someone who is interested, let me know when is the best time to reach the person. Thanks in advance for your feedback!

  • Keukenhulp (flexijob) (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een gezellig eetcafé in de regio St Truiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp (m/v). Je helpt de kok mee met de voorbereiding van verschillende gerechten (pasta's, slaatjes, tapas,...). Soms help je mee met het rondbrengen van leveringen.

Zoek naar antwoorden van ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL in sociale netwerken
Look for responds of ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL. Laat een reactie achter voor ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL. ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL. Leave a respond for ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL. ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL op de google maps. Adres en contacten ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL
Location of ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL on the google maps. Address and contacts of ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL

Andere gerelateerde bedrijven als come ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL: We 4 You | Meeting Time SA | Quarter Horse Center | Bankunie | Geert Verstrepen

Other related companies as ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL: We 4 You | Meeting Time SA | Quarter Horse Center | Bankunie | Geert Verstrepen

ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio DEULEMONT, België. De volledige naam van het bedrijf is ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06617584228. Het bedrijf ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL bevindt zich op het adres: IMPASSE DE LA BRIQUETERIE,59890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 133,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL, openstaande posities, locatie van ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL is a company, that was registered 2014 in DEULEMONT region, Belgium. Full name of company is ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL, company assigned to the tax number BE06617584228. The company ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL is located at the address: IMPASSE DE LA BRIQUETERIE,59890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 133,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL were not found.
The main activity of ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL is not available. You also can look at reviews of ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL, open positions, location of ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL, DEULEMONT: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL, DEULEMONT: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARC-EN-CIEL NAUTIC SARL, employees, financial statistics.