Pack-Toll LPP S.C.R.L.

Contactgegevens Pack-Toll LPP S.C.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pack-Toll LPP S.C.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pack-Toll LPP S.C.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Grand-route 63, B-4500 Tihange, België

Telefoon (phone): (085) 211264 (085) 211264

Fax (fax): (085) 236072 (085) 236072

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pack-Toll LPP S.C.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pack-Toll LPP S.C.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pack-Toll LPP S.C.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pack-Toll LPP S.C.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pack-Toll LPP S.C.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pack-Toll LPP S.C.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pack-Toll LPP S.C.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pack-Toll LPP S.C.R.L.
Products information Pack-Toll LPP S.C.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE08701141357
Ondernemingsnummer: 6187194824
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Pack-Toll LPP S.C.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pack-Toll LPP S.C.R.L.
(Get full report from official database of BE for Pack-Toll LPP S.C.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pack-Toll LPP S.C.R.L.
Addition kinds of activities for Pack-Toll LPP S.C.R.L.

204501. Mengsels van meel en bloem, van gekochte bloem | Flours and flour mixes, from purchased flour
965100. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors
17310401. Toegangscontrolesystemen specialisatie | Access control systems specialization
50120206. Vrachtwagens | Truck bodies
72180204. Stralingsbescherming kledingstuk | Radiation protective garment supply

Werken bij Pack-Toll LPP S.C.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pack-Toll LPP S.C.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pack-Toll LPP S.C.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pack-Toll LPP S.C.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gepassioneerd door voeding? Ben je op zoek naar een job als productie medewerker? Dan ben je bij Adecco Turnhout aan het juiste adres. Adecco is op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers voor een toonaangevend voedingsbedrijf in Turnhout. Als productiemedewerker start je als all round medewerker om zo alle verschillende aspecten van de job te leren kennen. Je zal opgeleid worden aan de machines waardoor je takenpakket steeds ruimer wordt en dus je job ook veel afwisseling kent. In het begin zal je dus manueel inpakwerk en bandwerk verrichten, maar na verloop van tijd krijg je de machines (volautomatisch) aangeleerd.

  • Huishoudhulp (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: CLEAN@HOUSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Clean@house is dringend op zoek naar een huishoudhulp. Je wordt tewerkgesteld in de regio Geel, Westerlo of Vorst-Laakdal. Wij bieden een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Dilsen-Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Dilsen-Stokkem en omgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongeren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

  • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • System engineer (MARQUAIN)

    Regio: MARQUAIN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

  • MECANICIEN - HERSTELLER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Je bent een handige harry ? Je bent gebeten door mechaniek ? Je houdt er van om oplossingen te zoeken voor problemen? Dan hebben we de job voor jou ! Voor een gekend bedrijf regio Torhout zijn we op zoek naar een mecanicien-hersteller. Je herstelt machines, zorgt voor de aanvoer van producten, helpt bij het laden en lossen, voert eenvoudig laswerk uit en taken all round. Het werk wordt volledig aangeleerd in het bedrijf !

  • CONSULENT in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Hou je van gelaatsverzorging? Je gaat klanten de juiste producten aanbevelen voor hun huid en hen leren hoe ze ze dienen te gebruiken. Hou je van make-up? Je gaat klanten advies geven welke make-up bij hen past en hoe ze deze gemakkelijk kunnen aanbrengen. Hou je van parfum? Je gaat klanten laten testen en begeleiden om de juiste keuze te maken. Dit alles kan via persoonlijk 1-op-1-advies of in de vorm van workshops in kleine groepjes. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Adviseur Estate Planning - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668502-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij een jurist volgens opleiding? Heb je een sterke interesse in vermogensplanning? Heb je al een eerste ervaring (+2 jaar) in een fiscaal en/of juridische omgeving? Wil je het liefst aan de slag als adviseur maar schrikt het zelfstandig statuut niet af? Lees dan zeker verder! Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische vacatures en ondersteunt op dit moment een innovatief advocatenkantoor in de zoektocht naar adviseur in estate planning met alvast een eerste ervaring op zak. Dit zal je doen In deze functie ben je actief voornamelijk actief in het burgerlijk recht, maar heb je ook opdrachten in het fiscaal en vennootschapsrecht. Je bent lid van een multidisciplinair team van fiscalisten en juristen en adviseert samen met hen een uiteenlopend cliënteel. Concreet: Opmaak testament Begeleiding bij schenking Begeleiding bij koop / verkoop onroerend goed Adviesverlening inzake familiezaak Beheer van vermogens Adviesverlening inzake huwelijksvermogen … Daarnaast geef je ook jouw kennis door adhv luchtige artikels in tijdschriften of vernieuwende presentaties (zowel intern als extern). Officieel werk je als advocaat of stagiair-advocaat, maar er komt slechts heel weinig rechtbankwerk bij kijken.

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

Zoek naar antwoorden van Pack-Toll LPP S.C.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Pack-Toll LPP S.C.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pack-Toll LPP S.C.R.L.. Laat een reactie achter voor Pack-Toll LPP S.C.R.L.. Pack-Toll LPP S.C.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pack-Toll LPP S.C.R.L.. Leave a respond for Pack-Toll LPP S.C.R.L.. Pack-Toll LPP S.C.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pack-Toll LPP S.C.R.L. op de google maps. Adres en contacten Pack-Toll LPP S.C.R.L.
Location of Pack-Toll LPP S.C.R.L. on the google maps. Address and contacts of Pack-Toll LPP S.C.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Pack-Toll LPP S.C.R.L. Pack-Toll LPP S.C.R.L.: Huijbregts Robert BVBA | KVR DISTRIBUTION SA | Regazzoni D | Alpha Solar Security | Sibelco - S.C.R

Other related companies as Pack-Toll LPP S.C.R.L.: Huijbregts Robert BVBA | KVR DISTRIBUTION SA | Regazzoni D | Alpha Solar Security | Sibelco - S.C.R

Pack-Toll LPP S.C.R.L. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Pack-Toll LPP S.C.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08701141357. Het bedrijf Pack-Toll LPP S.C.R.L. bevindt zich op het adres: Grand-route 63, B-4500 Tihange. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 670,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Pack-Toll LPP S.C.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pack-Toll LPP S.C.R.L. is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pack-Toll LPP S.C.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pack-Toll LPP S.C.R.L., openstaande posities, locatie van Pack-Toll LPP S.C.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pack-Toll LPP S.C.R.L. is a company, that was registered 1985 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Pack-Toll LPP S.C.R.L., company assigned to the tax number BE08701141357. The company Pack-Toll LPP S.C.R.L. is located at the address: Grand-route 63, B-4500 Tihange. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 670,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Pack-Toll LPP S.C.R.L. were not found.
The main activity of Pack-Toll LPP S.C.R.L. is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Pack-Toll LPP S.C.R.L. is not available. You also can look at reviews of Pack-Toll LPP S.C.R.L., open positions, location of Pack-Toll LPP S.C.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pack-Toll LPP S.C.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pack-Toll LPP S.C.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pack-Toll LPP S.C.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pack-Toll LPP S.C.R.L., employees, financial statistics.