Vanderwegen Landmeterskantoor

Contactgegevens Vanderwegen Landmeterskantoor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanderwegen Landmeterskantoor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanderwegen Landmeterskantoor

Regio (region): Leuven (Heverlee), België

Adres (address): Rotspoelstraat 160,3001, België

Telefoon (phone): 016 22 20 62 016 22 20 62

Fax (fax): +32 (2) 837-20-70 +32 (2) 837-20-70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanderwegen Landmeterskantoor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanderwegen Landmeterskantoor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanderwegen Landmeterskantoor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanderwegen Landmeterskantoor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanderwegen Landmeterskantoor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanderwegen Landmeterskantoor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanderwegen Landmeterskantoor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanderwegen Landmeterskantoor
Products information Vanderwegen Landmeterskantoor

BTW identificatienummer (tax): BE07805206298
Ondernemingsnummer: 7244628906
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 503,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Vanderwegen Landmeterskantoor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanderwegen Landmeterskantoor
(Get full report from official database of BE for Vanderwegen Landmeterskantoor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanderwegen Landmeterskantoor
Addition kinds of activities for Vanderwegen Landmeterskantoor

306910. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
10619904. Huebnerite mijnbouw | Huebnerite mining
22410202. Elastische webbing | Elastic webbing
30110205. Industriële banden, pneumatische | Industrial tires, pneumatic
38250304. Demandmeters, elektrisch | Demand meters, electric
82990201. Opleidingsdienst, nondegree granting: voortgezet onderwijs. | Educational service, nondegree granting: continuing educ.

Werken bij Vanderwegen Landmeterskantoor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanderwegen Landmeterskantoor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanderwegen Landmeterskantoor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanderwegen Landmeterskantoor. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke orderpicker - regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf, in de regio Wortegem-Petegem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. Jouw taken: - Je staat in voor het klaarzetten van de bestellingen, goederen op locatie zetten en orderpicking. - Je werkt hiervoor met een systeem met stemcontrole. - Je werkt in een koele omgeving. - Je zet je in voor een tijdelijke opdracht tot ongeveer eind dit jaar.

  • Operator m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

  • x Lijnoperator REGIO SCHOTEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij opzoek naar lijnoperatoren. ✔ Taken: Produceren van de geplande producten in de gevraagde volumes door het aansturen van een productielijn d.m.v. de optimale inzet van mensen en middelen. · Coördineren van de uitvoering van de productie binnen de toegewezen productielijn · Treffen van alle nodige voorbereidingen voor een goede opstart van de productiewerkzaamheden in de toegewezen ploeg. · Zorgen voor de juiste uitvoering van gelijktijdig lopende activiteiten · Aansturen van de directe medewerkers · Ingrijpen bij technische storingen aan installaties · Controleren hygiëne (HACCP), netheid en veiligheid in de productieomgeving

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Lubbeek zoekt een dakwerker om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd in deze vacature: je voert renovatiewerken uit; je voert nieuwbouwwerken uit; je plaatst hellende daken; je plaatst platte daken; je werkt met roofing; je brengt dak toebehoren aan en dicht ze af; je werkt met branders en op hoogte; je werkt iedere werf ordelijk en netjes af.

  • HUISHOUDHULP GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van de grootste medewerker van de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Magazijnbediende (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote en wereldwijde speler op het vlak van distributie van filtratiesystemen, pompen, compressoren,... Wegens groei zijn ze dringend op zoek naar een gemotiveerde magazijnbediende. Wat zijn je taken als logistiek medewerker/magazijnmedewerker? Als logistiek medewerker sta je in voor het lossen van containers die vanuit Amerika 2-wekelijks toekomen Ook het stockeren van deze goederen behoort tot je takenpakket Verder verwerk je binnenkomende bestellingen: orderpicking van de goederen, opmaak van bestelbonnen, goederen klaarmaken voor verzending,... Sommige filters moeten door jou als magazijnbediende nog in elkaar gezet worden in het magazijn zelf

  • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • OPERATOR VOLCONTINUE - GOED BETAALD - REGIO OUDENAARDE (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Werfreserve

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een cleanroom (d.w.z. je draagt een pak).

Zoek naar antwoorden van Vanderwegen Landmeterskantoor in sociale netwerken
Look for responds of Vanderwegen Landmeterskantoor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanderwegen Landmeterskantoor. Laat een reactie achter voor Vanderwegen Landmeterskantoor. Vanderwegen Landmeterskantoor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanderwegen Landmeterskantoor. Leave a respond for Vanderwegen Landmeterskantoor. Vanderwegen Landmeterskantoor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanderwegen Landmeterskantoor op de google maps. Adres en contacten Vanderwegen Landmeterskantoor
Location of Vanderwegen Landmeterskantoor on the google maps. Address and contacts of Vanderwegen Landmeterskantoor

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanderwegen Landmeterskantoor Vanderwegen Landmeterskantoor: Autoschadebedrijf De Vuyst | Marchal F | Van Der Valk Motel Beveren NV | Paintball.be | Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l')

Other related companies as Vanderwegen Landmeterskantoor: Autoschadebedrijf De Vuyst | Marchal F | Van Der Valk Motel Beveren NV | Paintball.be | Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l')

Vanderwegen Landmeterskantoor is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Leuven (Heverlee), België. De volledige naam van het bedrijf is Vanderwegen Landmeterskantoor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07805206298. Het bedrijf Vanderwegen Landmeterskantoor bevindt zich op het adres: Rotspoelstraat 160,3001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 503,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vanderwegen Landmeterskantoor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanderwegen Landmeterskantoor is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanderwegen Landmeterskantoor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanderwegen Landmeterskantoor, openstaande posities, locatie van Vanderwegen Landmeterskantoor op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanderwegen Landmeterskantoor is a company, that was registered 2003 in Leuven (Heverlee) region, Belgium. Full name of company is Vanderwegen Landmeterskantoor, company assigned to the tax number BE07805206298. The company Vanderwegen Landmeterskantoor is located at the address: Rotspoelstraat 160,3001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 503,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vanderwegen Landmeterskantoor were not found.
The main activity of Vanderwegen Landmeterskantoor is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanderwegen Landmeterskantoor is not available. You also can look at reviews of Vanderwegen Landmeterskantoor, open positions, location of Vanderwegen Landmeterskantoor on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanderwegen Landmeterskantoor, Leuven (Heverlee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanderwegen Landmeterskantoor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanderwegen Landmeterskantoor, Leuven (Heverlee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanderwegen Landmeterskantoor, employees, financial statistics.