Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l')

Contactgegevens Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l')

Regio (region): Floreffe, België

Adres (address): Rue Séminaire 7,5150, België

Telefoon (phone): 081 44 53 03 081 44 53 03

Fax (fax): 081 44 10 63 081 44 10 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l')
Products information Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l')

BTW identificatienummer (tax): BE06486022949
Ondernemingsnummer: 8936798095
Hoofdstad (capital): 763,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 529,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l')
(Get full report from official database of BE for Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l')
Addition kinds of activities for Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l')

608100. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
26210600. Stationair, enveloppe en tabletpapier | Stationary, envelope and tablet papers
28999921. Voedselverontreiniging testen of screening kits | Food contamination testing or screening kits
35490301. Snijlijnen | Cutting-up lines
35650207. Wikkelmachines | Wrapping machines
51910300. Zaden en bollen | Seeds and bulbs
73890500. Reserveringsdiensten | Reservation services

Werken bij Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'). Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke orderpicker - regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een voedingsbedrijf, in de regio Wortegem-Petegem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. Jouw taken: - Je staat in voor het klaarzetten van de bestellingen, goederen op locatie zetten en orderpicking. - Je werkt hiervoor met een systeem met stemcontrole. - Je werkt in een koele omgeving. - Je zet je in voor een tijdelijke opdracht tot ongeveer eind dit jaar.

 • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

 • afwasser (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

 • Schrijnwerker Interieur (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren schrijnwerker

 • Onderhoudstechnieker (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. U zal instaan voor het preventief onderhoud en het oplossen van pannes en problemen aan de machines/machinepark.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MAKKIE CITY

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • STUDENTENJOB VERTEGENWOORDIGER (M/V) (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: DGS

  Type: Studentenjob

  Je bezoekt hotels en bedrijven om een taxibedrijf te promoten. Je tracht nieuwe klanten binnen te halen. Je krijgt een lijst met potentiële klanten. Je hoeft dus niet aan prospectie te doen.

 • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: AMERY

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

 • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

 • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: YES Select

  Type: Vaste Job

  Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

 • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ERIKS

  Type: Vaste Job

  Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

Zoek naar antwoorden van Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l') in sociale netwerken
Look for responds of Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'). Laat een reactie achter voor Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'). Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'). Leave a respond for Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'). Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l') op de google maps. Adres en contacten Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l')
Location of Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l') on the google maps. Address and contacts of Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l')

Andere gerelateerde bedrijven als come Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l') Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'): De Van BVBA | Boval BVBA | Vangheluwe Electro | Cornilly BVBA | Artisan Menuisier

Other related companies as Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'): De Van BVBA | Boval BVBA | Vangheluwe Electro | Cornilly BVBA | Artisan Menuisier

Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l') is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Floreffe, België. De volledige naam van het bedrijf is Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06486022949. Het bedrijf Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l') bevindt zich op het adres: Rue Séminaire 7,5150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 763,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 529,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l') is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'), openstaande posities, locatie van Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l') op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l') is a company, that was registered 1989 in Floreffe region, Belgium. Full name of company is Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'), company assigned to the tax number BE06486022949. The company Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l') is located at the address: Rue Séminaire 7,5150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 763,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 529,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l') were not found.
The main activity of Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l') is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l') is not available. You also can look at reviews of Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'), open positions, location of Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l') on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'), Floreffe: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'), Floreffe: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abbaye de Floreffe (Moulin-Brasserie de l'), employees, financial statistics.