Van Der Valk Motel Beveren NV

Contactgegevens Van Der Valk Motel Beveren NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Der Valk Motel Beveren NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Der Valk Motel Beveren NV

Regio (region): Beveren (Beveren-Waas), België

Adres (address): Gentseweg 280,9120, België

Telefoon (phone): 03 775 37 05; 03 775 86 23 03 775 37 05; 03 775 86 23

Fax (fax): 03 755 27 97 03 755 27 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Der Valk Motel Beveren NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Der Valk Motel Beveren NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Der Valk Motel Beveren NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Der Valk Motel Beveren NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Der Valk Motel Beveren NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Der Valk Motel Beveren NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Der Valk Motel Beveren NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Der Valk Motel Beveren NV
Products information Van Der Valk Motel Beveren NV

BTW identificatienummer (tax): BE01338928222
Ondernemingsnummer: 6861480712
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 275,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Van Der Valk Motel Beveren NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Der Valk Motel Beveren NV
(Get full report from official database of BE for Van Der Valk Motel Beveren NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Der Valk Motel Beveren NV
Addition kinds of activities for Van Der Valk Motel Beveren NV

2082. Malt dranken | Malt beverages
313100. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
367500. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
33650201. Lucht- en ruimtevaart gietstukken, aluminium | Aerospace castings, aluminum
36259917. Timing apparaten, elektronisch | Timing devices, electronic
38450201. Arc-lampen, elektrotherapeutische (behalve ir en uv) | Arc lamp units, electrotherapeutic (except ir and uv)
39110204. Sigarettenaanstekers, edelmetaal | Cigarette lighters, precious metal
50120100. Automobielmakelaars | Automotive brokers
51999926. schelpen | Seashells

Werken bij Van Der Valk Motel Beveren NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Der Valk Motel Beveren NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Der Valk Motel Beveren NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Der Valk Motel Beveren NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC - plooien, laser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren De productie opstarten en bewaken (preproductie, serieproductie, ...) Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) De verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat, ...) van het stuk en het gereedschap bepalen De geproduceerde stukken controleren

  • Service Technieker HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je doet onderhouden, depannages en herstellingen van HVAC installaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

  • Student verkoop Pandora Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student verkoper werk je in één van de vestigingen van Pandora. Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hun te begeleiden in hun aankoop. De winkel is open op zaterdag en heeft regelmatig openingszondagen.

  • Student klantendienst m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een jobstudent die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

    Type: Vaste Job

    Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

  • ICT medewerker / Big Data (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen, gelegen aan het eilandje, zijn we op zoek naar een algemene ICT Medewerker. Het kantoor beschikt over de laatste nieuwe infrastructuur en beheert heel wat data van hun dossiers. Zij zetten sterk in op innovatie. Ze hebben een eigen aanpak ontwikkeld waarbij ze slim omgaan met data en zo kunnen anticiperen op bepaalde situaties. Ter uitbreiding van het team wenst men een ICT medewerker aan te werven die (deels) zal instaan voor de ICT omgeving, alsook mee zal werken aan de verdere uitbouw van alles rond Big Data. De voornaamste taken zijn: - Onderhoud en optimalisatie van bestaande infrastructuur - Documenteren van de omgeving, en onderhoud ervan - Samenwerken met externe leveranciers - Uitwerken van plan van aanpak rond Big Data, alsook actief implementeren van dit plan

  • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

  • CONSULENTEN (M/V) IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een job maar je bent op zoek naar een extra inkomen? Je hebt affeniteit met de health en beauty sector Je geeft klanten het juiste advies en de juiste begeleiding zodat je een lange termijnrelatie opbouwt Je bent leergierig en weet van aanpakken Opleiding of ervaring spelen geen rol

  • Kinderbegeleider Gezinsopvang Reddie Teddy Brakel (onthaalouder) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: REDDIE TEDDY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken enthousiaste onthaalouders voor de regio Brakel en deelgemeenten. Reddie Teddy is op zoek naar mensen die geboeid zijn door kinderen en bereid zijn op een professionele manier opvang te organiseren in hun eigen woning. Heb je een warm hart voor kinderen? Ondersteun en begeleid je graag kinderen in hun ontwikkeling? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou! Je kan kinderopvang bieden onder eigen dak tijdens uren die je zelf bepaalt.

  • Project Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van Van Der Valk Motel Beveren NV in sociale netwerken
Look for responds of Van Der Valk Motel Beveren NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Der Valk Motel Beveren NV. Laat een reactie achter voor Van Der Valk Motel Beveren NV. Van Der Valk Motel Beveren NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Der Valk Motel Beveren NV. Leave a respond for Van Der Valk Motel Beveren NV. Van Der Valk Motel Beveren NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Der Valk Motel Beveren NV op de google maps. Adres en contacten Van Der Valk Motel Beveren NV
Location of Van Der Valk Motel Beveren NV on the google maps. Address and contacts of Van Der Valk Motel Beveren NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Der Valk Motel Beveren NV Van Der Valk Motel Beveren NV: Hako Boringen NV | De Jonge Luc BVBA | MANDEL-EI/POND'OR BVBA | Vendôme SA | PROVECO

Other related companies as Van Der Valk Motel Beveren NV: Hako Boringen NV | De Jonge Luc BVBA | MANDEL-EI/POND'OR BVBA | Vendôme SA | PROVECO

Van Der Valk Motel Beveren NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Beveren (Beveren-Waas), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Der Valk Motel Beveren NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01338928222. Het bedrijf Van Der Valk Motel Beveren NV bevindt zich op het adres: Gentseweg 280,9120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 275,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Van Der Valk Motel Beveren NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Der Valk Motel Beveren NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Der Valk Motel Beveren NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Der Valk Motel Beveren NV, openstaande posities, locatie van Van Der Valk Motel Beveren NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Der Valk Motel Beveren NV is a company, that was registered 1996 in Beveren (Beveren-Waas) region, Belgium. Full name of company is Van Der Valk Motel Beveren NV, company assigned to the tax number BE01338928222. The company Van Der Valk Motel Beveren NV is located at the address: Gentseweg 280,9120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 275,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Van Der Valk Motel Beveren NV were not found.
The main activity of Van Der Valk Motel Beveren NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Der Valk Motel Beveren NV is not available. You also can look at reviews of Van Der Valk Motel Beveren NV, open positions, location of Van Der Valk Motel Beveren NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Der Valk Motel Beveren NV, Beveren (Beveren-Waas): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Der Valk Motel Beveren NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Der Valk Motel Beveren NV, Beveren (Beveren-Waas): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Der Valk Motel Beveren NV, employees, financial statistics.