De Bruyn & Co Expertisebureau

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • De Bruyn & Co Expertisebureau
Private companiesHolding and Other Investment Offices • De Bruyn & Co Expertisebureau

Contactgegevens De Bruyn & Co Expertisebureau: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Bruyn & Co Expertisebureau: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Bruyn & Co Expertisebureau

Regio (region): Wuustwezel, België

Adres (address): Bredabaan 977,2990, België

Telefoon (phone): 03 663 39 81 03 663 39 81

Fax (fax): +32 (56) 233-34-38 +32 (56) 233-34-38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Bruyn & Co Expertisebureau: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Bruyn & Co Expertisebureau"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Bruyn & Co Expertisebureau"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Bruyn & Co Expertisebureau, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Bruyn & Co Expertisebureau. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Bruyn & Co Expertisebureau, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Bruyn & Co Expertisebureau. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Bruyn & Co Expertisebureau
Products information De Bruyn & Co Expertisebureau

BTW identificatienummer (tax): BE04434051513
Ondernemingsnummer: 6086120605
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in De Bruyn & Co Expertisebureau zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Bruyn & Co Expertisebureau
(Get full report from official database of BE for De Bruyn & Co Expertisebureau)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Bruyn & Co Expertisebureau
Addition kinds of activities for De Bruyn & Co Expertisebureau

367500. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
20529913. Rusk, machine gemaakt | Rusk, machine made
25990205. Restaurant meubels, hout of metaal | Restaurant furniture, wood or metal
26560102. Gerechten, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Dishes, paper: made from purchased material
80599901. Convalescent huis | Convalescent home
87330103. Medisch onderzoek | Medical research

Werken bij De Bruyn & Co Expertisebureau: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Bruyn & Co Expertisebureau: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Bruyn & Co Expertisebureau. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Bruyn & Co Expertisebureau. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ramen en deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever gevestigd in Lokeren is dringend op zoek naar een monteur voor ramen en deuren - Plaatsen van alu ramen en deuren - Assistentie verlenen aan jouw collega

  • Technieker Onderhoud (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Technieker Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het oplossen van alle mechanische problemen binnen onze divisies (3 productieafdelingen utilities labo en waterzuivering). Je werkt mee aan het preventief onderhoud van de machines. Als Technieker Onderhoud ben je in staat om technische herstellingen zelfstandig uit te voeren.

  • Koeltechnieker (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Q-jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt kennis van koelinstallaties en je wilt graag op verplaatsing werken. Je zal koelinstallaties installeren en onderhouden.

  • huishoudhulp via dienstencheques (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DC CLIPS

    Type: Dienstenchequebaan

    huishoudhulp via dienstencheques regio Gruitrode-Opoeteren/Dorne-Opglabbeek

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Group Manager (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: MAKRO MACHELEN

    Type: Vaste Job

    Gedetailleerde omschrijving kan je vinden op onze website www.makro.be.

  • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

  • Bulk internationaal - chauffeur CE (VAC016) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in dedicated transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE uit de omgeving van Antwerpen voor bulk transport. Je staat in voor de leveringen van materialen en grondstoffen voor de bouw zoals bv cement, vulstoffen, zand en grind. Ook zal je bereid moeten zijn om 5 overnachtingen te doen. Regio Benelux - Noord-Frankrijk en Duitsland. Je vertrekt tussen 5u - 6u 's morgens en werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

  • Talent-IT - .NET Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel Gemotiveerde .NET helden in alle maten en vormen. Heb jij een ongelooflijke kennis honger, kan je om met iet wat gekke collega's, en investeer je graag in je eigen kennis? Dan zoeken wij jou! Wij werken vooral in volgende technische gebieden (maar dit breidt constant uit): C# .NET ASP.NET MVC Web API Javascript, jquery, AngularJS... HTML5/CSS3 Entity Framework LINQ SQl Server Ken je nog niet alles wat hier staat, maar ben je wel zéér geïnteresseerd om het te kunnen? Neem ook zeker even contact op, wij hebben de juiste omkadering om het aan te leren. Jobgerelateerde competenties: Toepassingen ontwikkelen in .Net m.b.v. een framework: MVC Persoonsgebonden competenties Zin voor nauwkeurigheid hebben Resultaatgerichtheid Contactvaardig zijn Creatief denken (Inventiviteit) Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Aanbod Persoonlijke coaching en begeleiding door onze competence manager Algemene opleidingen voor het hele consultancy team Een persoonlijk opleidingsbudget Maandelijkse teammeetings met lekker eten Uitdagende, lachwekkende, of gewoon leuke teambuilding activiteiten Het behalen van Microsoft Certificaten Een competitief loon Extralegale voordelen Firmawagen Plaats tewerkstelling TEAM 4 TALENT indiestraat 2 2000 ANTWERPEN

  • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

Zoek naar antwoorden van De Bruyn & Co Expertisebureau in sociale netwerken
Look for responds of De Bruyn & Co Expertisebureau in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Bruyn & Co Expertisebureau. Laat een reactie achter voor De Bruyn & Co Expertisebureau. De Bruyn & Co Expertisebureau bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Bruyn & Co Expertisebureau. Leave a respond for De Bruyn & Co Expertisebureau. De Bruyn & Co Expertisebureau on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Bruyn & Co Expertisebureau op de google maps. Adres en contacten De Bruyn & Co Expertisebureau
Location of De Bruyn & Co Expertisebureau on the google maps. Address and contacts of De Bruyn & Co Expertisebureau

Andere gerelateerde bedrijven als come De Bruyn & Co Expertisebureau De Bruyn & Co Expertisebureau: JBL-Lier | Yapado BVBA | COMPUTERHOUSE BVBA | AeroGo Europe N.V. | Rootit Solutions

Other related companies as De Bruyn & Co Expertisebureau: JBL-Lier | Yapado BVBA | COMPUTERHOUSE BVBA | AeroGo Europe N.V. | Rootit Solutions

De Bruyn & Co Expertisebureau is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Wuustwezel, België. De volledige naam van het bedrijf is De Bruyn & Co Expertisebureau, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04434051513. Het bedrijf De Bruyn & Co Expertisebureau bevindt zich op het adres: Bredabaan 977,2990. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 121,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in De Bruyn & Co Expertisebureau zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Bruyn & Co Expertisebureau is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Bruyn & Co Expertisebureau is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Bruyn & Co Expertisebureau, openstaande posities, locatie van De Bruyn & Co Expertisebureau op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Bruyn & Co Expertisebureau is a company, that was registered 2001 in Wuustwezel region, Belgium. Full name of company is De Bruyn & Co Expertisebureau, company assigned to the tax number BE04434051513. The company De Bruyn & Co Expertisebureau is located at the address: Bredabaan 977,2990. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 121,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in De Bruyn & Co Expertisebureau were not found.
The main activity of De Bruyn & Co Expertisebureau is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Bruyn & Co Expertisebureau is not available. You also can look at reviews of De Bruyn & Co Expertisebureau, open positions, location of De Bruyn & Co Expertisebureau on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Bruyn & Co Expertisebureau, Wuustwezel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Bruyn & Co Expertisebureau, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Bruyn & Co Expertisebureau, Wuustwezel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Bruyn & Co Expertisebureau, employees, financial statistics.