Yapado BVBA

Contactgegevens Yapado BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Yapado BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Yapado BVBA

Regio (region): Melle, België

Adres (address): Hof ter Beuken 16,9090, België

Telefoon (phone): 09 230 99 04 09 230 99 04

Fax (fax): 09 232 19 25 09 232 19 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Yapado BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Yapado BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Yapado BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Yapado BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Yapado BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Yapado BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Yapado BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Yapado BVBA
Products information Yapado BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06931518554
Ondernemingsnummer: 7947479248
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 664,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Yapado BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Yapado BVBA
(Get full report from official database of BE for Yapado BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Yapado BVBA
Addition kinds of activities for Yapado BVBA

262106. Stationair, enveloppe en tabletpapier | Stationary, envelope and tablet papers
16239905. Pompstation constructie | Pumping station construction
23110105. Tuxedos: gemaakt van aangekochte materialen | Tuxedos: made from purchased materials
25190200. Rieten en rotanmeubilair | Wicker and rattan furniture
37649904. Raketmotoren, begeleide raketten | Rocket motors, guided missiles
48220101. Foto transmissie diensten | Photograph transmission services

Werken bij Yapado BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Yapado BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Yapado BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Yapado BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar operatoren die in 2-ploegen willen werken. Jouw takenpakket: - Bedienen van lamineermachine - Machine onderhouden - Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • Lasser (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, regio Ternat, zijn we op zoek naar een lasser: Je zal instaan voor metaalbewerking aan allerhande machines voor de bouw en de insustrie. Je zal instaan voor laswerken (baguette en halfautomaat) aan machines.

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio De Pinte/ Drongen (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) parttime (16à20u/week) in Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: JOXX

    Type: Studentenjob

    Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

  • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

  • Technisch geschoolde project opvolger binnendienst (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PSPM

    Type: Vaste Job

    Wij zij op zoek naar een technisch geschoolde project opvolger binnendienst. Je zorgt ervoor dat een interventie aanvraag van een klant ASAP, zoals vast gelegd binnen de contractuele bepalingen, de nodige opvolging krijgt. Je stuurt een arbeider of team van arbeiders aan om de opdracht aan te vatten en geeft daarna de nodige ondersteuning aan diezelfde arbeiders die bezig zijn met de uitvoering. Na de uitvoering lever je de nodige feedback aan de klant.

  • Bulk internationaal - chauffeur CE (VAC016) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in dedicated transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE uit de omgeving van Antwerpen voor bulk transport. Je staat in voor de leveringen van materialen en grondstoffen voor de bouw zoals bv cement, vulstoffen, zand en grind. Ook zal je bereid moeten zijn om 5 overnachtingen te doen. Regio Benelux - Noord-Frankrijk en Duitsland. Je vertrekt tussen 5u - 6u 's morgens en werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • DERMATOLOOG (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: THUISZORG BIJDEHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert consultaties in verband met huidziektes en voetproblemen.

  • Advocaat-medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOHAN VAN KELST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advant is een middelgroot kantoor gespecialiseerd in verzekeringsrecht, bouwrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht Het kantoor richt zich in zowel burgerrechtelijke als handelsrechtelijke aangelegenheden tot professioneel en privaat cliënteel, op zowel nationaal als internationaal vlak. Ter versterking van het team wordt gezocht naar een gedreven en gemotiveerde advocaat die zijn / haar activiteiten wenst uit te bouwen binnen een kostendelende associatie.

Zoek naar antwoorden van Yapado BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Yapado BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Yapado BVBA. Laat een reactie achter voor Yapado BVBA. Yapado BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Yapado BVBA. Leave a respond for Yapado BVBA. Yapado BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Yapado BVBA op de google maps. Adres en contacten Yapado BVBA
Location of Yapado BVBA on the google maps. Address and contacts of Yapado BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Yapado BVBA Yapado BVBA: Disco Center BVBA | De Bruyn & Co Expertisebureau | Bayard-Bodson-de Lamotte-Toussaint Cabinet d'Avocats | WEBER SHANDWICK SCRL | Hendrickx, Herman

Other related companies as Yapado BVBA: Disco Center BVBA | De Bruyn & Co Expertisebureau | Bayard-Bodson-de Lamotte-Toussaint Cabinet d'Avocats | WEBER SHANDWICK SCRL | Hendrickx, Herman

Yapado BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Melle, België. De volledige naam van het bedrijf is Yapado BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06931518554. Het bedrijf Yapado BVBA bevindt zich op het adres: Hof ter Beuken 16,9090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 664,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Yapado BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Yapado BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Yapado BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Yapado BVBA, openstaande posities, locatie van Yapado BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Yapado BVBA is a company, that was registered 2018 in Melle region, Belgium. Full name of company is Yapado BVBA, company assigned to the tax number BE06931518554. The company Yapado BVBA is located at the address: Hof ter Beuken 16,9090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 664,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Yapado BVBA were not found.
The main activity of Yapado BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Yapado BVBA is not available. You also can look at reviews of Yapado BVBA, open positions, location of Yapado BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Yapado BVBA, Melle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Yapado BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Yapado BVBA, Melle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Yapado BVBA, employees, financial statistics.