WEBER SHANDWICK SCRL

Contactgegevens WEBER SHANDWICK SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WEBER SHANDWICK SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

WEBER SHANDWICK SCRL

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Wiertzstraat 50,1050, België

Telefoon (phone): 02 230 07 75 02 230 07 75

Fax (fax): 02 230 14 96 02 230 14 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WEBER SHANDWICK SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WEBER SHANDWICK SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WEBER SHANDWICK SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WEBER SHANDWICK SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WEBER SHANDWICK SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WEBER SHANDWICK SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WEBER SHANDWICK SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WEBER SHANDWICK SCRL
Products information WEBER SHANDWICK SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE06784027099
Ondernemingsnummer: 2964904785
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 598,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in WEBER SHANDWICK SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WEBER SHANDWICK SCRL
(Get full report from official database of BE for WEBER SHANDWICK SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor WEBER SHANDWICK SCRL
Addition kinds of activities for WEBER SHANDWICK SCRL

7631. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair
367800. Elektronische connectoren | Electronic connectors
07210200. Spruit- en takjesdiensten | Sprout and twig services
14749901. Boraatverbindingen (natuurlijke) mijnbouw | Borate compounds (natural) mining
20439909. Havermout: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Oatmeal: prepared as cereal breakfast food
24999904. Bentwood (gestoomde) producten, behalve meubels | Bentwood (steam bent) products, except furniture
33121000. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
91310000. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined

Werken bij WEBER SHANDWICK SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WEBER SHANDWICK SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WEBER SHANDWICK SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WEBER SHANDWICK SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende IT (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U maakt databases gebruiksklaar voor mailmerges. Hiervoor zal u "query's, modules, macro's in MS Acces gebruiken en schrijven. U maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling. U gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts.

  • chauffeur C/CE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

  • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

  • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Studenten schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die graag een centje willen bijverdienen in de schoonmaaksector. - Verschillende poetsmaterialen en schoonmaakmachines gebruiken. - Melden van afwijkingen aan verantwoordelijke. - Correct gebruiken en onderhouden van materialen en producten. - Toepassen van veiligheids- en gezondheidsregels.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Poetshulp Studentenjob (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LA MALCONTENTA

    Type: Studentenjob

    Studentenjob, 2 tot 3 maal per week Di, vrij, zat, zon van 9u tot 11u (op zondag 3 uren evt later te presteren) Dagelijkse opkuis zaal en keuken restaurant La Malcontenta (stofzuigen, dweilen, tafels,...) aan de hand van kuisplan: Zaal verluchten - verwarming checken Asbakken vooraan -terras legen – evt peuken verwijderen (voordeur / terras) Bar schoonmaken - pompbakken reinigen (afwas mag blijven staan) Keuken bar schoonmaken - stofzuigen – dweilen (handdoekjes keuken) Tafels stoelen zaal schoonmaken Vloer zaal stofzuigen – dweilen WC afval verzamelen (ook blauwe hygiënische vuilbakjes) WC’s reinigen + spiegel Indien nodig: tafels terras + vloer terras Afval verzamelen en in container Wasmachine - droogkast checken Dampkap, friteuses reinigen + in het extra uur taken verrichten van kuisplan en aanduiden op schema

  • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

  • SPONTANE LEERKRACHTEN VOOR BIJLES (regio VEURNE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: V2018.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b BLOEMISTEN EN TUINCENTRA - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie geschenken, geuren, kaarsen, beeldjes,decoratieartikelen,kleinmeubeltjes, smeedijzer, thermometers, baromethers, weerstations ...voor bloemisten en tuincentra. wij zijn actief bij : bloemisten tuincenters... momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Technisch medewerker - deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RAIL SERVICE NET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een deeltijdse technisch medewerker (handyman) met volgend takenpakket: - assistentie bij wagon- en locomotiefherstellingen - diverse kleine herstellingen aan aanhangwagens - naar autokeuring rijden - kleine interne klusjes (lampen vervangen, leidingen leggen, ...) = een ideale job voor een gepensioneerde of als flexi-job De tewerkstelling is op maandag en/of dinsdag en/of woensdag

Zoek naar antwoorden van WEBER SHANDWICK SCRL in sociale netwerken
Look for responds of WEBER SHANDWICK SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor WEBER SHANDWICK SCRL. Laat een reactie achter voor WEBER SHANDWICK SCRL. WEBER SHANDWICK SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WEBER SHANDWICK SCRL. Leave a respond for WEBER SHANDWICK SCRL. WEBER SHANDWICK SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WEBER SHANDWICK SCRL op de google maps. Adres en contacten WEBER SHANDWICK SCRL
Location of WEBER SHANDWICK SCRL on the google maps. Address and contacts of WEBER SHANDWICK SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come WEBER SHANDWICK SCRL WEBER SHANDWICK SCRL: Brasserie des Géants SPRL | BELEX AIR FREIGHT SA | Brouta, Fabrice | Creation Manufacture Belgium | TMS BVBA

Other related companies as WEBER SHANDWICK SCRL: Brasserie des Géants SPRL | BELEX AIR FREIGHT SA | Brouta, Fabrice | Creation Manufacture Belgium | TMS BVBA

WEBER SHANDWICK SCRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is WEBER SHANDWICK SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06784027099. Het bedrijf WEBER SHANDWICK SCRL bevindt zich op het adres: Wiertzstraat 50,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 598,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in WEBER SHANDWICK SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WEBER SHANDWICK SCRL is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WEBER SHANDWICK SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WEBER SHANDWICK SCRL, openstaande posities, locatie van WEBER SHANDWICK SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WEBER SHANDWICK SCRL is a company, that was registered 2018 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is WEBER SHANDWICK SCRL, company assigned to the tax number BE06784027099. The company WEBER SHANDWICK SCRL is located at the address: Wiertzstraat 50,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 598,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in WEBER SHANDWICK SCRL were not found.
The main activity of WEBER SHANDWICK SCRL is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WEBER SHANDWICK SCRL is not available. You also can look at reviews of WEBER SHANDWICK SCRL, open positions, location of WEBER SHANDWICK SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WEBER SHANDWICK SCRL, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WEBER SHANDWICK SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WEBER SHANDWICK SCRL, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WEBER SHANDWICK SCRL, employees, financial statistics.