AeroGo Europe N.V.

Contactgegevens AeroGo Europe N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AeroGo Europe N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

AeroGo Europe N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Kloosterstraat 107, B-2180 Ekeren, België

Telefoon (phone): (03) 541 02 78 (03) 541 02 78

Fax (fax): (03) 541 83 08 (03) 541 83 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AeroGo Europe N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AeroGo Europe N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AeroGo Europe N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AeroGo Europe N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AeroGo Europe N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AeroGo Europe N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AeroGo Europe N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AeroGo Europe N.V.
Products information AeroGo Europe N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09797851562
Ondernemingsnummer: 8040863037
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AeroGo Europe N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AeroGo Europe N.V.
(Get full report from official database of BE for AeroGo Europe N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor AeroGo Europe N.V.
Addition kinds of activities for AeroGo Europe N.V.

401300. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
861101. Vakverenigingen | Trade associations
20239907. Ijsmengsel, onbeschadigd: vloeibaar of droog | Ice cream mix, unfrozen: liquid or dry
35669901. Drives, hoge snelheid industriële, behalve hydrostatische | Drives, high speed industrial, except hydrostatic
36639900. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment, nec
38619900. Fotografische apparatuur en benodigdheden, nec | Photographic equipment and supplies, nec
39520209. Enamels, china schilderij | Enamels, china painting
72990904. Garderobe service, behalve theatrale | Wardrobe service, except theatrical

Werken bij AeroGo Europe N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AeroGo Europe N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AeroGo Europe N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AeroGo Europe N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

  • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

  • Lasser-Mechanieker (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in machinebouw, regio Gent-Lochristi, zijn wij op zoek naar een Lasser: Je hebt ervaring in montage, constructie werken of machinebouw Je kunt metaal lassen Je kunt de plooibank en plaatschaar bedienen Je hebt ervaring met mechanica

  • Service technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een gedreven service technieker. Als service technieker voer je onderhouds- en herstellingswerken uit in de garage of bij klanten ter plaatse, aan een breed gamma van goederenbehandelingsmachines gaande van middelzware en zware vorkheftrucks, over Terminal Tractors, Reach Stackers, Straddle Carriers tot Rubber-Tyred Gantry Cranes en Ship-to-shore Containerkraner.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

    Regio: BOORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Front-End Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Verder uitbouwen van ons B2B online platform Implementeren van nieuwe CRM modules Vormgeven van verschillende toekomstige B2C applicaties 

  • Monteur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: HE-CO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitsvolle plaatsing en afwerking van het eindproduct (of onderdelen ervan), binnen de vooropgestelde termijn, conform de plannen en de veiligheidsvoorschriften.

  • meewerkend diensthoofd sociale dienst OCMW B4-B5 (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR HOVE

    Type: Vaste Job

    Je stuurt het team medewerkers van de sociale dienst aan en begeleidt cliënten volledige functiebeschrijven en bijkomende informatie: www.hove.be

  • Vroedvrouw (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Brunel - Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Waar andere mensen bij het woord 'Java' aan Indonesië denken, denk jij aan de taal. Niet aan het Bahasa, maar aan programmeertaal! Jouw codes zijn altijd clean, je hebt al enige ervaring in het programmeren en je bent klaar voor een nieuw level. Komt goed uit, want onze opdrachtgevers staan te springen om een getalenteerde Java developer. Taken Ben jij die enthousiaste Java fanaat? Nee niet de plek in Indonesië en nee, ook niet de koffie. Als je nu weet waar ik het over heb, dan ben jij die fanaat dat we zoeken. Deel je graag je ontwikkeltalent met ons en onze (internationale) klanten? Is veerkracht en flexibiliteit één van je sterkere punten? Spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Java? Top! Welkom bij Brunel als Java Developer! Jouw expertise als Java Developer willen we ten volste benutten. Met innovatieve projecten die je mag uitvoeren bij onze dynamische en internationale klanten wordt jouw Java expertise zeker uitgedaagd! Waar rekenen we op bij jou? Jouw kennis bij het ontwikkelen van vernieuwende webapplicaties Jouw rol opnemen, zowel alleen als in een hecht (en ook enorm professioneel) ontwikkelteam Elke aanpassing en uitdaging, op elk moment van de dag, met dezelfde onuitputtelijke inzet aangaan Een mooie combinatie van persoonlijkheid en technische achtergrond Profiel Als je al tot hier bent geraakt, check dan ook eens onderstaande vereisten om te zien of dit wel degelijk op je Java lijf is geschreven: Bachelor of Master in een Informaticarichting (of je hebt al een stevige rugzak) Minimaal 3 jaar ervaring als Java ontwikkelaar, of developer, of programmeur Uiteraard ervaring op het gebeid van Java / J2EE en de bijhorende frameworks, WebServices, etc. Lenig/Behendig zijn in Agile en Scrum Heel wat doorzettingsvermogen en teamspirit want “samenwerken is versterken” PS: Ook Junior Java Developers nodigen wij uit te solliciteren! Aanbod Jouw salaris wordt afgestemd op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van AeroGo Europe N.V. in sociale netwerken
Look for responds of AeroGo Europe N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor AeroGo Europe N.V.. Laat een reactie achter voor AeroGo Europe N.V.. AeroGo Europe N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AeroGo Europe N.V.. Leave a respond for AeroGo Europe N.V.. AeroGo Europe N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AeroGo Europe N.V. op de google maps. Adres en contacten AeroGo Europe N.V.
Location of AeroGo Europe N.V. on the google maps. Address and contacts of AeroGo Europe N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come AeroGo Europe N.V. AeroGo Europe N.V.: D ENGELS BVBA | AA Longin Services | Vepa SA | GRZYBOWSKA A | Covington Counsel

Other related companies as AeroGo Europe N.V.: D ENGELS BVBA | AA Longin Services | Vepa SA | GRZYBOWSKA A | Covington Counsel

AeroGo Europe N.V. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is AeroGo Europe N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09797851562. Het bedrijf AeroGo Europe N.V. bevindt zich op het adres: Kloosterstraat 107, B-2180 Ekeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 571,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AeroGo Europe N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AeroGo Europe N.V. is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AeroGo Europe N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AeroGo Europe N.V., openstaande posities, locatie van AeroGo Europe N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AeroGo Europe N.V. is a company, that was registered 2018 in Belgium region, Belgium. Full name of company is AeroGo Europe N.V., company assigned to the tax number BE09797851562. The company AeroGo Europe N.V. is located at the address: Kloosterstraat 107, B-2180 Ekeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 571,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AeroGo Europe N.V. were not found.
The main activity of AeroGo Europe N.V. is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AeroGo Europe N.V. is not available. You also can look at reviews of AeroGo Europe N.V., open positions, location of AeroGo Europe N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AeroGo Europe N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AeroGo Europe N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AeroGo Europe N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AeroGo Europe N.V., employees, financial statistics.