Westerlund Antwerp

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Westerlund Antwerp
Private companiesBusiness Services • Westerlund Antwerp

Contactgegevens Westerlund Antwerp: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Westerlund Antwerp: address, phone, fax, email, website, opening hours

Westerlund Antwerp

Regio (region): Beveren (Verrebroek), België

Adres (address): Hazopweg 6 Bus 1219KAAI,9130, België

Telefoon (phone): 03 570 91 11 03 570 91 11

Fax (fax): 03 570 35 75; 03 570 91 99 03 570 35 75; 03 570 91 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Westerlund Antwerp: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Westerlund Antwerp"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Westerlund Antwerp"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Westerlund Antwerp, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Westerlund Antwerp. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Westerlund Antwerp, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Westerlund Antwerp. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Westerlund Antwerp
Products information Westerlund Antwerp

BTW identificatienummer (tax): BE09843170166
Ondernemingsnummer: 2985229492
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 408,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Westerlund Antwerp zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Westerlund Antwerp
(Get full report from official database of BE for Westerlund Antwerp)

Aanvulling soorten activiteiten voor Westerlund Antwerp
Addition kinds of activities for Westerlund Antwerp

141199. Dimensie steen, nec | Dimension stone, nec
225300. Brei de buitenkledingfabrieken uit | Knit outerwear mills
508506. Industriële gereedschappen | Industrial tools
22410105. Lacings, textiel | Lacings, textile
30619900. Mechanische rubberen goederen, nec | Mechanical rubber goods, nec
30690000. Gemaakte rubberen producten, niet inbegrepen | Fabricated rubber products, nec
47299900. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec
51449904. Pluimvee: levend, gekleed of bevroren (niet verpakt) | Poultry: live, dressed or frozen (unpackaged)
82439902. Reparatie training, computer | Repair training, computer

Werken bij Westerlund Antwerp: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Westerlund Antwerp: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Westerlund Antwerp. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Westerlund Antwerp. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je zal er in vroeg-en laatdiensten werken en instaan voor de verzorging van 100-tal bewoners. Een goede overdracht naar je collega's zal van essentieel belang zijn. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • Bijverdienste in Evergem: Chauffeur CE die regelmatig op zaterdag kan bijwerken (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Evergem is Randstad Transport op zoek naar 3 extra bijverdieners om de ritten op zaterdag op te vangen. Als bijverdiener bepaal je zelf welke zaterdagen je kan werken en hoe vaak je dit doet. De opdracht betreft het vervoer van voeding naar winkels. Je rijdt met een frigowagen naar de klanten, waar je palletgoederen zal lossen. Je start rond 6 uur en je werkt ongeveer 8u per zaterdag.

  • Toonbankverkoper (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

  • Student with knowledge of (Mexican) Spanish (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Mexican Spanish language. The job requires to do data quality checks in Mexican Spanish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • PREPRESS-MEDEWERKER (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: FEYS

    Type: Vaste Job

    U bent medeverantwoordelijk voor de opmaak, controle en impositie van de verschillende drukwerken, ook het aansturen van de nieuwste CTP via PDF-workflow behoren tot uw verantwoordelijkheden. Kennis van de Agfa Apogee Workflow is een pluspunt. U heeft reeds ervaring of een gezonde interesse.

  • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

  • Herenkapper (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor: Het verwelkomen en installeren van de klant; De wensen over het kapsel bepalen; De klant adviseren; Het knippen van het haar.

  • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

  • Sr projectleider aan Bouwheerzijde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676203-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever is een project management bureau gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van zowel residentieel, utiliteits- als industrieel vastgoed. Als Sr projectleider aan Bouwheerzijde  behoren volgende taken tot je takenpakket:   Het beheren en beheersen van het totale bouwproces van vastgoedprojecten, dit van bij het ontwerp tot de definitieve oplevering. Het opstellen en bewaken van de planning, budgetten en de afgeleverde kwaliteit. Daarnaast sta je ook in voor de technische en administratieve opvolging van jouw projecten. Je bent de centrale figuur van het bouwteam en de schakel tussen enerzijds de opdrachtgever/bouwheer en anderzijds de architect, het studiebureau, de aannemers en onderaannemers... Je bent de motor van het project door het bouwteam aan te sturen, te leiden, te motiveren en de diverse taken te delegeren. Je bent een echte troubleshooter die het hoofd biedt aan verschillende mogelijke hindernissen/risico's en steeds voor een gepaste oplossing zorgt.

  • Lesgever/lesgeefster algemene vorming leertijd – werfingsreserve (stelsel leren en werken) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren (15 - 25 jarigen) die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van deeltijds leren. Dit op woensdag, donderdag of vrijdag. + Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van Westerlund Antwerp in sociale netwerken
Look for responds of Westerlund Antwerp in social networks

Lees alle opmerkingen voor Westerlund Antwerp. Laat een reactie achter voor Westerlund Antwerp. Westerlund Antwerp bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Westerlund Antwerp. Leave a respond for Westerlund Antwerp. Westerlund Antwerp on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Westerlund Antwerp op de google maps. Adres en contacten Westerlund Antwerp
Location of Westerlund Antwerp on the google maps. Address and contacts of Westerlund Antwerp

Andere gerelateerde bedrijven als come Westerlund Antwerp Westerlund Antwerp: Etterbeek Motors SA | Pixelis | De Regenboog BVBA | LB Europe bvba | Van Laer Guy N.V.

Other related companies as Westerlund Antwerp: Etterbeek Motors SA | Pixelis | De Regenboog BVBA | LB Europe bvba | Van Laer Guy N.V.

Westerlund Antwerp is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Beveren (Verrebroek), België. De volledige naam van het bedrijf is Westerlund Antwerp, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09843170166. Het bedrijf Westerlund Antwerp bevindt zich op het adres: Hazopweg 6 Bus 1219KAAI,9130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 408,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Westerlund Antwerp zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Westerlund Antwerp is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Westerlund Antwerp is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Westerlund Antwerp, openstaande posities, locatie van Westerlund Antwerp op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Westerlund Antwerp is a company, that was registered 2013 in Beveren (Verrebroek) region, Belgium. Full name of company is Westerlund Antwerp, company assigned to the tax number BE09843170166. The company Westerlund Antwerp is located at the address: Hazopweg 6 Bus 1219KAAI,9130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 408,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Westerlund Antwerp were not found.
The main activity of Westerlund Antwerp is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Westerlund Antwerp is not available. You also can look at reviews of Westerlund Antwerp, open positions, location of Westerlund Antwerp on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Westerlund Antwerp, Beveren (Verrebroek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Westerlund Antwerp, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Westerlund Antwerp, Beveren (Verrebroek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Westerlund Antwerp, employees, financial statistics.