LB Europe bvba

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • LB Europe bvba
Private companiesBusiness Services • LB Europe bvba

Contactgegevens LB Europe bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LB Europe bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

LB Europe bvba

Regio (region): Brussel, B-1080 - BE, België

Adres (address): Osseghemstraat 171, België

Telefoon (phone): +32 (60) 432-74-35 +32 (60) 432-74-35

Fax (fax): 32 2 410 67 07 32 2 410 67 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LB Europe bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LB Europe bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LB Europe bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LB Europe bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LB Europe bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LB Europe bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LB Europe bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LB Europe bvba
Products information LB Europe bvba

BTW identificatienummer (tax): BE07859313964
Ondernemingsnummer: 9826690673
Hoofdstad (capital): 590,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 153,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in LB Europe bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LB Europe bvba
(Get full report from official database of BE for LB Europe bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor LB Europe bvba
Addition kinds of activities for LB Europe bvba

24480201. Pallets, hout | Pallets, wood
26310000. Papierfabrieken | Paperboard mills
28990108. Wierook | Incense
30850000. Kunststof flessen | Plastics bottles
34699910. Patronen op metaal | Patterns on metal
38279907. interferometers | Interferometers
50850200. Slang, riem en verpakking | Hose, belting, and packing
50940101. Bullion, edele metalen | Bullion, precious metals
73790103. Tape recertification service | Tape recertification service
79970403. Polo club, lidmaatschap | Polo club, membership

Werken bij LB Europe bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LB Europe bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LB Europe bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LB Europe bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je doet het algemeen onderhoud van tuinen Je doet de aanleg en onderhoud in openbare werken Je wiedt onkruid, maait gras en doet het nodige snoeiwerk Je plant bomen en struikgewas Aanleggen van opritten en terrassen Je werkt van maandag tot vrijdag Je werkt in een flexibel uurrooster

  • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LE TOUQUET

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

  • Landmeter | Antwerpen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN

    Type: Vaste Job

    Als Landmeter zorg je voor het opmeten en uitzetten van onze werven. Je installeert en kalibreert de GPS-machinebesturingssystemen. Je berekent de verwerkte hoeveelheden en houdt vorderingsstaten bij. Je werkt vnl. in regio Antwerpen.

  • Verkoper/Verkoopster Mortsel (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ECM

    Type: Vaste Job

    Voor onze Munt winkel te Mortsel zijn wij op zoek naar een modebewuste, enthousiaste, flexibele en gedreven verkoper of verkoopster die dankzij zijn/haar inzet en verkooptalent een goed contact met klanten weet op te bouwen. Jou prioriteit is streven naar een goed verkoopcijfer en ervoor zorgen dat de klant met een goed gevoel naar buiten wandelt en terugkomt om beroep te doen op jou mode en stijladvies. Klantvriendelijkheid primeert. Je gaat steeds met alle vragen en klachten om met een glimlach en stelt de klant altijd centraal.Je bent modebewust, volgt de trends op de voet en je hebt aanleg voor kleurencombinaties. Je werkt graag in team en met jouw enthousiasme inspireer je zowel collega's als klanten. Weekendwerk is geen probleem voor jou en je kan je vinden in een afwisselende job waarbij je bereid bent bij te springen waar nodig.

  • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Vaste Job

    Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI WEEKEND M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi om te werken in het weekend. Het takenpakket bestaat: - De klant verwelkomen en de kaart aanbieden - De bestelling opnemen - De kassa bedienen - Dranken klaarzetten + frigo's aanvullen

Zoek naar antwoorden van LB Europe bvba in sociale netwerken
Look for responds of LB Europe bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor LB Europe bvba. Laat een reactie achter voor LB Europe bvba. LB Europe bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LB Europe bvba. Leave a respond for LB Europe bvba. LB Europe bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LB Europe bvba op de google maps. Adres en contacten LB Europe bvba
Location of LB Europe bvba on the google maps. Address and contacts of LB Europe bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come LB Europe bvba LB Europe bvba: De Vlaschaard BVBA | BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP | LE MAISIERES SA | Pym SPRL | CENTURY 21 BELIMO

Other related companies as LB Europe bvba: De Vlaschaard BVBA | BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP | LE MAISIERES SA | Pym SPRL | CENTURY 21 BELIMO

LB Europe bvba is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel, B-1080 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is LB Europe bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07859313964. Het bedrijf LB Europe bvba bevindt zich op het adres: Osseghemstraat 171. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 590,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 153,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LB Europe bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LB Europe bvba is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LB Europe bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LB Europe bvba, openstaande posities, locatie van LB Europe bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LB Europe bvba is a company, that was registered 2017 in Brussel, B-1080 - BE region, Belgium. Full name of company is LB Europe bvba, company assigned to the tax number BE07859313964. The company LB Europe bvba is located at the address: Osseghemstraat 171. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 590,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 153,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LB Europe bvba were not found.
The main activity of LB Europe bvba is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LB Europe bvba is not available. You also can look at reviews of LB Europe bvba, open positions, location of LB Europe bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LB Europe bvba, Brussel, B-1080 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LB Europe bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LB Europe bvba, Brussel, B-1080 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LB Europe bvba, employees, financial statistics.