PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA

Contactgegevens PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA

Regio (region): Ravels (Weelde), België

Adres (address): Molenstraat 23,2381, België

Telefoon (phone): 014 65 79 83 014 65 79 83

Fax (fax): 014 65 92 29 014 65 92 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA
Products information PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04651031494
Ondernemingsnummer: 4516723632
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 312,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA
(Get full report from official database of BE for PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA
Addition kinds of activities for PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA

518299. Wijn en gedistilleerde dranken, nec | Wine and distilled beverages, nec
36799900. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
49230000. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
51690000. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec
51999922. Bladmuziek | Sheet music

Werken bij PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

    Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

  • Tijdelijke gemotiveerde schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Poetsen van bureaus, toiletten, ook deels in productie

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • Verpleegkundige psychiatrie regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij dit project ga je aan de slag in een psychiatrisch ziekenhuis. Gezien de zeer uiteenlopende pathologieën, is het ziekenhuis verdeeld onder verschillende afdelingen. Elke dienst wordt geleid door een afdelingsspychiater en een afdelingscoördinator. Op grotere diensten zijn er ook adjunct-coördinatoren die de coördinator bijstaan. Patiënten staan er niet (meer) alleen voor. Ze zijn omringd door deskundige en gespecialiseerde hulpverleners. Met het leidmotief “patiëntenzorg: gedeelde zorg”, wenst het centrum ook het belang van een goede samenwerking met de omgeving van de patiënt, met verwijzers en met andere hulpverleners te onderstrepen. Door kwaliteitsvolle begeleiding en behandeling aan te bieden kunnen de medewerkers – samen met de patiënt – erin slagen om het leven wat meer perspectief te geven, in eerste instantie voor de patiënt zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Vrachtwagenchauffeur C (vroege uren!) M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingbedrijf in de regio Schoten, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Je zal de gemaakte producten verdelen in de regio Antwerpen. Je start je werkdag rond 3u30 en je stopt om 9u50. Dit doe je van maandag tot en met zaterdag. Je zal je vrachtwagen zelf laden en je voert de juiste gegevens in op je boordcomputer.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Werken als huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp regio Hulshout - Houtvenne (HOUTVENNE)

    Regio: HOUTVENNE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Jobstudent verkoop Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Slagerijmedewerker student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende slagerij regio Waregem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om bij te springen in het weekend, zaterdag en/of zondag. * Voorbereidende werken uitvoeren: klaarmaken van bestellingen, * Verkoop in de winkel, * Toonbank aanvullen, * Beleggen van broodjes, * Algemeen onderhoud uitvoeren van de zaak.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • G2 Recruitment Solutions - Data Analyst (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp are in need of a Data Analyst for a freelance mission of 3-6 months to start ASAP. Role 3 years experience as a Data Analyst Marketing Background Dutch and English Speaking, French is a bonus If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA. Laat een reactie achter voor PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA. PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA. Leave a respond for PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA. PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA op de google maps. Adres en contacten PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA
Location of PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA on the google maps. Address and contacts of PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA: Cotone & Lana BVBA | CIS Trading | Potiez-Deman NV | Algemene Waterdichting BVBA | Mr Jan Counotte

Other related companies as PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA: Cotone & Lana BVBA | CIS Trading | Potiez-Deman NV | Algemene Waterdichting BVBA | Mr Jan Counotte

PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Ravels (Weelde), België. De volledige naam van het bedrijf is PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04651031494. Het bedrijf PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA bevindt zich op het adres: Molenstraat 23,2381. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 312,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA, openstaande posities, locatie van PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA is a company, that was registered 1991 in Ravels (Weelde) region, Belgium. Full name of company is PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA, company assigned to the tax number BE04651031494. The company PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA is located at the address: Molenstraat 23,2381. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 312,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA were not found.
The main activity of PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA is not available. You also can look at reviews of PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA, open positions, location of PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA, Ravels (Weelde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA, Ravels (Weelde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEETERS MARC ELECTRICITEITSWERKEN BVBA, employees, financial statistics.