Mr Jan Counotte

Contactgegevens Mr Jan Counotte: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mr Jan Counotte: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mr Jan Counotte

Regio (region): Lint - Antwerp - 2647 - BE, België

Adres (address): Van Asschestraat 29, België

Telefoon (phone): 0032495503681 0032495503681

Fax (fax): +32 (13) 224-19-94 +32 (13) 224-19-94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mr Jan Counotte: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mr Jan Counotte"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mr Jan Counotte"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mr Jan Counotte, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mr Jan Counotte. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mr Jan Counotte, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mr Jan Counotte. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mr Jan Counotte
Products information Mr Jan Counotte

BTW identificatienummer (tax): BE04506561279
Ondernemingsnummer: 1597106933
Hoofdstad (capital): 445,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 181,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Mr Jan Counotte zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mr Jan Counotte
(Get full report from official database of BE for Mr Jan Counotte)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mr Jan Counotte
Addition kinds of activities for Mr Jan Counotte

3262. Vitreous China tafel en keukengerei | Vitreous china table and kitchenware
458100. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
10990104. Beryllium-ertswinning | Beryllium ore mining
23390309. Sneeuwpakken: vrouwen, missen 'en junioren' | Snow suits: women's, misses', and juniors'
27590403. Periodieken: drukwerk, nsk | Periodicals: printing, nsk
32950211. Lood, zwart (natuurlijk grafiet): gemalen, geraffineerd of gemengd | Lead, black (natural graphite): ground, refined, or blended

Werken bij Mr Jan Counotte: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mr Jan Counotte: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mr Jan Counotte. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mr Jan Counotte. Looking for open vacancies in other companies

  • Repairmedewerker Carglass (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Carglass Aartselaar zoeken wij een gemotiveerde repairmedewerker. Je zal het verwijderen en herstellen van sterretjes in de ruiten aangeleerd krijgen. Eventueel kan je op termijn doorgroeien tot vervanger van de volledige voorruiten. Hierbij is het belangrijk dat je graag in contact treedt met klanten.

  • Heftruckchauffeur in de vaste nachtploeg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de firma H.Essers zoeken we heftruckchauffeurs. Samen met je collega's in het magazijn ben je verantwoordelijk voor de verschillende logistieke taken. Je job bestaat voornamelijk uit inbound, outbound, stockeren en manuele taken, afhankelijk van de afdeling waar je werkt. Je komt terecht in een kleiner team en er wordt telkens een opleiding op de werkvloer voorzien. Momenteel zijn we op zoek naar heftruckchauffeurs in de vaste nachtploeg van 23 u30 tot 08 u

  • HUISHOUDHULP/POETSVROUW TERVUREN (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: 123 Servi Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij particulieren waar je instaat voor de poets en strijk.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp Moerkerke (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Moerkerke en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

  • Bijlesgever economie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • CALL AGENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor het bedrijf CC De Strycker te Antwerpen zijn we op zoek naar collega's. Gedreven telefonische verkopers. U komt in een tof team terecht waar u samen, dagelijks ernaar streeft de vooropgestelde verkopen per uur te behalen. Hierin wordt u bijgestaan door 2 ervaren coaches en een team van gedreven collega's die elkaar graag bijstaan met tips en trics. U verkoopt telefonisch verschillende producten (magazines, voedingssuplementen, kinderboeken, ...) aan particulieren. www.ccdestrycker.be

  • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

  • Projectleider | afd schrijnwerkerij | klasse 8 | Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor: - Werkvoorbereiding en planning Na een inloopperiode ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding en planning van de schrijnwerkerij. Na een grondige analyse van het dossier werk je de technische tekeningen uit en stelt je de productieplanning op. - Werven opvolgen Jij fungeert als spilfiguur tussen de productie en de werf. Je plant de levering in en volgt de installatie nauwgezet op. - Budgetbeheer en raportering Je volgt het budget nauwgezet op en bent verantwoordelijk voor de rapportering in verband met de nacalculatie. - Aansturen team Je staat in voor de technische, administrative en financiële opvolging van jouw afdeling. Hierbij stuur je het team aan. - Kwaliteit en veiligheid Je bewaakt de kwaliteit en werkt actief mee aan een veilige werkomgeving.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van Mr Jan Counotte in sociale netwerken
Look for responds of Mr Jan Counotte in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mr Jan Counotte. Laat een reactie achter voor Mr Jan Counotte. Mr Jan Counotte bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mr Jan Counotte. Leave a respond for Mr Jan Counotte. Mr Jan Counotte on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mr Jan Counotte op de google maps. Adres en contacten Mr Jan Counotte
Location of Mr Jan Counotte on the google maps. Address and contacts of Mr Jan Counotte

Andere gerelateerde bedrijven als come Mr Jan Counotte Mr Jan Counotte: De Clercq-Bourdeaud'hui NV | CREFAB SPRL | Duin en Zee | EVK Industrie NV | Martinuzzi, Erick

Other related companies as Mr Jan Counotte: De Clercq-Bourdeaud'hui NV | CREFAB SPRL | Duin en Zee | EVK Industrie NV | Martinuzzi, Erick

Mr Jan Counotte is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Lint - Antwerp - 2647 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Mr Jan Counotte, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04506561279. Het bedrijf Mr Jan Counotte bevindt zich op het adres: Van Asschestraat 29. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 445,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 181,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Mr Jan Counotte zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mr Jan Counotte is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mr Jan Counotte is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mr Jan Counotte, openstaande posities, locatie van Mr Jan Counotte op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mr Jan Counotte is a company, that was registered 1986 in Lint - Antwerp - 2647 - BE region, Belgium. Full name of company is Mr Jan Counotte, company assigned to the tax number BE04506561279. The company Mr Jan Counotte is located at the address: Van Asschestraat 29. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 445,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 181,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Mr Jan Counotte were not found.
The main activity of Mr Jan Counotte is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Mr Jan Counotte is not available. You also can look at reviews of Mr Jan Counotte, open positions, location of Mr Jan Counotte on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mr Jan Counotte, Lint - Antwerp - 2647 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mr Jan Counotte, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mr Jan Counotte, Lint - Antwerp - 2647 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mr Jan Counotte, employees, financial statistics.