Cotone & Lana BVBA

Contactgegevens Cotone & Lana BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cotone & Lana BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cotone & Lana BVBA

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Mercatorstraat 22,9100, België

Telefoon (phone): 03 776 00 10 03 776 00 10

Fax (fax): 03 777 92 28 03 777 92 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cotone & Lana BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cotone & Lana BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cotone & Lana BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cotone & Lana BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cotone & Lana BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cotone & Lana BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cotone & Lana BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cotone & Lana BVBA
Products information Cotone & Lana BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05392059326
Ondernemingsnummer: 1594909667
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 569,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Cotone & Lana BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cotone & Lana BVBA
(Get full report from official database of BE for Cotone & Lana BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cotone & Lana BVBA
Addition kinds of activities for Cotone & Lana BVBA

515901. Katoenhandelaars en producten | Cotton merchants and products
27960100. Gravure platemaking diensten | Gravure platemaking services
32630000. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
36990104. cyclotrons | Cyclotrons
36990604. Deur openings- en sluitapparatuur, elektrisch | Door opening and closing devices, electrical
39520215. Pyrografie materialen | Pyrography materials
51930103. Gedroogde bloemen | Dried flowers
75499904. Wegdienst, auto | Road service, automotive

Werken bij Cotone & Lana BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cotone & Lana BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cotone & Lana BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cotone & Lana BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier te Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hulp voor het magazijn (lossen, goederen op zijn plaats zetten, enz..) gezocht voor donderdag 25/10 met daguren in Wijnegem.

  • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Horecamedewerker Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde zijn er diverse horeca-vacatures: kassabeheer, verantwoordelijke horeca-shop, afruimen, afwassen,... Algemeen sta je in voor het bedienen van de klanten: je neemt bestellingen op, maakt de gevraagde producten op de juiste manier klaar en zorgt voor de afrekening. Je zorgt ervoor dat de shop waar je tewerkgesteld bent steeds proper en ordelijk is.

  • Student (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job als werkstudent en kan je elke week 1 volledige of 2 halve dagen vrijmaken? Lees dan zeker even verder! Voor onze klant regio Haacht zijn we op zoek naar een enthousiaste student met een goede technische aanleg. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van allerhande opmetingen binnen het bedrijf.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudenten winkelmedewerker te Roeselare - woensdag of tijdens weekends/vakanties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een warenhuis in Roeselare zijn we op zoek naar studenten die graag een centje bijverdienen op woensdagen, of tijdens het weekend/schoolvakanties. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, krijg je andere taken. Deze taken kunnen als volgt zijn: - De kassa bij het begin van de werkdag controleren - De kassa-inhoud bij sluiting tellen - De klant verwelkomen - De verkoop van artikels registreren (lezen van barcodes, prijzen invoeren, ...) - Betalingen ontvangen - Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen - Klanten helpen en bedienen

  • STUDENT Barman Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Masseur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MASUMI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

  • "SLIMME" BIJLESLERAREN (regio Leuven/VLAAMS-BRABANT) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: L2018.

  • Integraal begeleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE KORF

    Type: Werfreserve

    Als integraal begeleider sta je in voor het begeleiden van kinderen/jongeren tijdens hun verblijf in de korf (leefgroepswerking) en bouw je contacten op met de ruime context van de minderjarige (contextwerking). Je hanteert een respectvolle, oplossingsgerichte benadering vanuit het geloof in de krachten en competenties van de jongeren en hun context waardoor de cliënt volwaardig participeert in een open dialoog in zijn hulpverleningstraject.

Zoek naar antwoorden van Cotone & Lana BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cotone & Lana BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cotone & Lana BVBA. Laat een reactie achter voor Cotone & Lana BVBA. Cotone & Lana BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cotone & Lana BVBA. Leave a respond for Cotone & Lana BVBA. Cotone & Lana BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cotone & Lana BVBA op de google maps. Adres en contacten Cotone & Lana BVBA
Location of Cotone & Lana BVBA on the google maps. Address and contacts of Cotone & Lana BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cotone & Lana BVBA Cotone & Lana BVBA: Advisers Associates DFK SPRL | Derpa SA | RADIO TELECOM.CENT.EUROPE BVBA | Wilford Industry N.V. | Bad publicity

Other related companies as Cotone & Lana BVBA: Advisers Associates DFK SPRL | Derpa SA | RADIO TELECOM.CENT.EUROPE BVBA | Wilford Industry N.V. | Bad publicity

Cotone & Lana BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is Cotone & Lana BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05392059326. Het bedrijf Cotone & Lana BVBA bevindt zich op het adres: Mercatorstraat 22,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 569,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Cotone & Lana BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cotone & Lana BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cotone & Lana BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cotone & Lana BVBA, openstaande posities, locatie van Cotone & Lana BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cotone & Lana BVBA is a company, that was registered 1985 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is Cotone & Lana BVBA, company assigned to the tax number BE05392059326. The company Cotone & Lana BVBA is located at the address: Mercatorstraat 22,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 569,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Cotone & Lana BVBA were not found.
The main activity of Cotone & Lana BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cotone & Lana BVBA is not available. You also can look at reviews of Cotone & Lana BVBA, open positions, location of Cotone & Lana BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cotone & Lana BVBA, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cotone & Lana BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cotone & Lana BVBA, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cotone & Lana BVBA, employees, financial statistics.