CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA
Private companiesFood and Kindred Products • CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA

Contactgegevens CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA

Regio (region): Diksmuide, België

Adres (address): Woumenweg 45B,8600, België

Telefoon (phone): 051 50 48 48 051 50 48 48

Fax (fax): 051 50 35 82 051 50 35 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA
Products information CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09135650634
Ondernemingsnummer: 9150756835
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 238,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA
(Get full report from official database of BE for CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA
Addition kinds of activities for CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA

4424. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
8221. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
208601. Iced thee en fruitdrankjes, gebotteld en ingeblikt | Iced tea and fruit drinks, bottled and canned
13819901. Richting boorolie en gasputten | Directional drilling oil and gas wells
36340201. Flesverwarmers, elektrisch: huishouden | Bottle warmers, electric: household

Werken bij CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

  • 2de Monteur (357/18050) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een 2de monteur (m/v) voor onze klant die een toonaangevend bedrijf is binnen de kunststofsector in België en Nederland, gelegen in Essen, met de focus op kunststofsleidingssystemen (GVK, Thermoplast, en GRE; productie, prefab en montage). De functie van een tweede monteur (m/v) ziet er als volgt uit: Doel : De 2de Monteur werkt samen in een team, monteert en repareert kunststofleidingsystemen en repareert volgens instructies kunststof tanks en apparaten op locatie bij klanten Plaats in de organisatie : De 2de Monteur maakt deel uit van de montageafdeling en werkt onder leiding van de 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider. Contacten : De 2de Monteur onderhoud vooral contacten met collega's, monteurs van subcontractors en medewerkers van de klant. Je taken en verantwoordelijkheden als 2de monteur (m/v): Monteert binnen een team, min. onder toezicht van 1ste Monteur, kunststof leidingsystemen uit aangeleverde componenten of spools enerzijds, en voert anderzijds reparaties uit aan kunststof tanks en apparaten Voert (de-)montage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van mondelinge instructies (door 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider), montagetekeningen (vb. isometrische tekeningen), besteklijsten etc. Verricht kunststof laswerken en lamineer activiteiten Toezicht op de veiligheid van de eigen werkplek alsook andermans werkplek en collega's, andere contractoren of klanten aanspreken op onveilig werken Het naleven van de door de klant specifiek gestelde regels Tijdig gereed melden van de werkzaamheden aan zijn directe chef Signaleren van tekortkomingen en afwijkingen en deze in overleg met zijn directe chef correct afhandelen, alsook het aangeven van fouten op tekeningen. Zorgdragen voor de ter beschikking gestelde gereedschappen Medeverantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het werk Thermopol op een correcte en positieve manier vertegenwoordigen

  • Chauffeur CE bouwmachines (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Halle zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE die bouwmachines zoals kranen, grondverzetmachines, compressoren en derg naar werven brengt in de regio Vlaams Brabant en Brussel. 's morgens of 's avonds laad u de vrachtwagen in de volgorde van de leveringen. U bent stressbestendig wanneer u de vrachtwagen moet lossen op drukke plaatsen in Brussel. Uurrooster: beginnen tussen 4 en 6u 'ochtends.

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Vorkliftchauffeur ochtend - deeltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast sta je mee in voor een goede verwerking van de sortering. Je wordt ook ingezet als handlanger in het magazijn om daar de pakjes te helpen sorteren.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Automecanicien (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: GARAGE WILLEMS FREDDY

    Type: Vaste Job

    Het vaststellen van diagnoses en het uitvoeren van herstellingen en onderhoud van zowel personen- als bedrijfswagens.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Eeklo/Kaprijke/st.Laureins) - Zelfstandige basis (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA. Laat een reactie achter voor CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA. CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA. Leave a respond for CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA. CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA op de google maps. Adres en contacten CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA
Location of CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA on the google maps. Address and contacts of CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA: Timmermans Interieurbouw BVBA | Binnenvaartbureau BVBA | INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV | DE MEESTERE L | General Office Maintenance N.V.

Other related companies as CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA: Timmermans Interieurbouw BVBA | Binnenvaartbureau BVBA | INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV | DE MEESTERE L | General Office Maintenance N.V.

CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Diksmuide, België. De volledige naam van het bedrijf is CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09135650634. Het bedrijf CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA bevindt zich op het adres: Woumenweg 45B,8600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 238,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA, openstaande posities, locatie van CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA is a company, that was registered 1999 in Diksmuide region, Belgium. Full name of company is CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA, company assigned to the tax number BE09135650634. The company CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA is located at the address: Woumenweg 45B,8600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 238,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA were not found.
The main activity of CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA is not available. You also can look at reviews of CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA, open positions, location of CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA, Diksmuide: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA, Diksmuide: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA, employees, financial statistics.