INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV
Private companiesFood and Kindred Products • INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV

Contactgegevens INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Brabantdam 33E,9000, België

Telefoon (phone): 09 233 00 11 09 233 00 11

Fax (fax): 09 233 05 83 09 233 05 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV
Products information INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE05064941406
Ondernemingsnummer: 8141937255
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 318,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV
(Get full report from official database of BE for INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV
Addition kinds of activities for INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV

23370103. Suits: vrouwen, misses 'en junioren' | Suits: women's, misses', and juniors'
26770000. enveloppen | Envelopes
27110102. Baanafdrukken en krantenuitgeverijen gecombineerd | Job printing and newspaper publishing combined
28690103. Butylalcohol, butanol | Butyl alcohol, butanol
33560202. Gouden en gouden legering: rollen, tekenen of extruderen | Gold and gold alloy: rolling, drawing, or extruding
38459903. Medische schoonmaakapparatuur, ultrasone | Medical cleaning equipment, ultrasonic

Werken bij INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

  • carrossier (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen, die zich specialiseert in het intensievere carrosseriewerk zijn we op zoek naar een gedreven carrossier. Je werkt vooral aan het mercedes merk alsook oldtimers en af en toe personenwagens. Je takenpakket zal bestaan uit: - plamuren - schuren - plaatwerk (plooien, lassen, plaatslagen) Je hebt oog voor detail en bent trots op het werk dat je aflevert.

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Schrijnwerker Interieur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren schrijnwerker

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EPPEGEM – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Loketbediende Haven Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

  • Medewerk(st)er payroll (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: 1) het administratieve luik voor het interimgebeuren: prestatiestaten doorgeven, facturen controleren,... 2) opleidingen organiseren 3) payroll (Protime / sociaal secretariaat) 4) administratieve taken: arbeidsongevallen aangeven, administratie voor educatief verlof, grensarbeiders,...

  • Logopedist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een logopediste op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: zo snel mogelijk Behandelingen worden zowel in de praktijk als op nabijgelegen scholen gegeven. Je beschikt over een eigen lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - Neurogene stoornissen Jouw profiel: Diploma: prof. Bachelor of master logopedie/audiologie Talenkennis : Nederlands (zeer goed) Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type B Geen ervaring vereist Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • Polyvalente horecamedewerker (flexijob) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SAVOYARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het werk aan de bar, uitschenken en aanvullen. Je verzorgt de mis en place en het afruimen. Je serveert de bestelde dranken en gerechten. Je helpt bij het schoonmaken van de zaal.

Zoek naar antwoorden van INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV in sociale netwerken
Look for responds of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. Laat een reactie achter voor INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. Leave a respond for INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV op de google maps. Adres en contacten INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV
Location of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV on the google maps. Address and contacts of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV: Plaisir du Texte ASBL | Declercq Ets SPRL | Free Finance | STAGE SYSTEM VERHUUR | Alhadeff

Other related companies as INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV: Plaisir du Texte ASBL | Declercq Ets SPRL | Free Finance | STAGE SYSTEM VERHUUR | Alhadeff

INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05064941406. Het bedrijf INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV bevindt zich op het adres: Brabantdam 33E,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 318,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, openstaande posities, locatie van INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV is a company, that was registered 2003 in Gent region, Belgium. Full name of company is INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, company assigned to the tax number BE05064941406. The company INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV is located at the address: Brabantdam 33E,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 318,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV were not found.
The main activity of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV is not available. You also can look at reviews of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, open positions, location of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, employees, financial statistics.