General Office Maintenance N.V.

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • General Office Maintenance N.V.
Private companiesFood and Kindred Products • General Office Maintenance N.V.

Contactgegevens General Office Maintenance N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data General Office Maintenance N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

General Office Maintenance N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Hessenstraatje 3, B-2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 2243800 (03) 2243800

Fax (fax): (03) 2265634 (03) 2265634

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) General Office Maintenance N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "General Office Maintenance N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "General Office Maintenance N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van General Office Maintenance N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen General Office Maintenance N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of General Office Maintenance N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees General Office Maintenance N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti General Office Maintenance N.V.
Products information General Office Maintenance N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06972717285
Ondernemingsnummer: 6624176025
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in General Office Maintenance N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor General Office Maintenance N.V.
(Get full report from official database of BE for General Office Maintenance N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor General Office Maintenance N.V.
Addition kinds of activities for General Office Maintenance N.V.

2389. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
242699. Hardhoutdimensie en vloermolen, nec | Hardwood dimension and flooring mills, nec
283406. dermatologica | Dermatologicals
305301. Pakken en afdichtingsinrichtingen | Gaskets and sealing devices
08310202. Gum extractie | Gum extraction
20350205. Uien, gepekeld | Onions, pickled
28699928. Oplosmiddelen, organisch | Solvents, organic
39999916. Globes, geografisch | Globes, geographical
50630403. Verlichtingsinrichtingen, commercieel en industrieel | Lighting fixtures, commercial and industrial
92290403. Openbare orde en veiligheid, provincie overheid | Public order and safety, county government

Werken bij General Office Maintenance N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in General Office Maintenance N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor General Office Maintenance N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for General Office Maintenance N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop teammember OKAY Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Okay in Puurs zijn we op zoek naar een gemotiveerd medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor allround winkelwerk. Dit wil zeggen dat je zal aanvullen, prijskaartjes plaatsen, kassawerk, afbakken van broodjes, onderhoud van de winkel, helpen van de klanten, opvolgen van de stock en de leveringen, ... Kortom een heel gevarieerde job!

  • Medewerker Facturatiedienst - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Medewerker voor de Dienst Facturatie (m/v) in kader van een opdracht van twee tot drie maanden. Dit voor onze klant gelegen in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Facturatiedienst: je staat in voor het controleren van de facturen; je stelt credit nota's op; je behandelt klachten en retours; je staat in voor het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

  • Customer Service Medewerker - OPTIE VAST (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met enkele collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de salesafdeling export; Je staat in voor een vlotte dienstverlening vanaf de offerte-fase tot en met de levering bij de klant; Je zorgt voor een efficiënte registratie en administratieve opvolging van je klantendossiers; Je bent de spilfiguur tussen de klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen en garandeert zo een optimale service en klantentevredenheid; Je rapporteert aan de verantwoordelijke Customer Service.

  • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Huishoudhulp Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Jobstudent Horeca (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Voor het serveren van dranken en gerechten.

  • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BELFLEUR

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

  • PLOEGBAAS EN 2 METSERS (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SUBLIEM PROJECT

    Type: Vaste Job

    RUWBOUW WONINGEN

  • Zaalhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen; drank en eten serveren; menu's uitdelen, borden afruimen.

Zoek naar antwoorden van General Office Maintenance N.V. in sociale netwerken
Look for responds of General Office Maintenance N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor General Office Maintenance N.V.. Laat een reactie achter voor General Office Maintenance N.V.. General Office Maintenance N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for General Office Maintenance N.V.. Leave a respond for General Office Maintenance N.V.. General Office Maintenance N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie General Office Maintenance N.V. op de google maps. Adres en contacten General Office Maintenance N.V.
Location of General Office Maintenance N.V. on the google maps. Address and contacts of General Office Maintenance N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come General Office Maintenance N.V. General Office Maintenance N.V.: GOUDEN RAM (DE) BVBA | E.N.D. Verpakkingen NV | Artiform NV | Happy-Feet | INFIHOME SPRL

Other related companies as General Office Maintenance N.V.: GOUDEN RAM (DE) BVBA | E.N.D. Verpakkingen NV | Artiform NV | Happy-Feet | INFIHOME SPRL

General Office Maintenance N.V. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is General Office Maintenance N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06972717285. Het bedrijf General Office Maintenance N.V. bevindt zich op het adres: Hessenstraatje 3, B-2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 589,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in General Office Maintenance N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van General Office Maintenance N.V. is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van General Office Maintenance N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van General Office Maintenance N.V., openstaande posities, locatie van General Office Maintenance N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

General Office Maintenance N.V. is a company, that was registered 1986 in Belgium region, Belgium. Full name of company is General Office Maintenance N.V., company assigned to the tax number BE06972717285. The company General Office Maintenance N.V. is located at the address: Hessenstraatje 3, B-2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 589,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in General Office Maintenance N.V. were not found.
The main activity of General Office Maintenance N.V. is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of General Office Maintenance N.V. is not available. You also can look at reviews of General Office Maintenance N.V., open positions, location of General Office Maintenance N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over General Office Maintenance N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf General Office Maintenance N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about General Office Maintenance N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company General Office Maintenance N.V., employees, financial statistics.