A.D.C. SPRL

Contactgegevens A.D.C. SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.D.C. SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.D.C. SPRL

Regio (region): Waterloo, België

Adres (address): Avenue Paul de Lorraine 10,1410, België

Telefoon (phone): 02 385 31 90 02 385 31 90

Fax (fax): 02 385 31 93 02 385 31 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.D.C. SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.D.C. SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.D.C. SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.D.C. SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.D.C. SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.D.C. SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.D.C. SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.D.C. SPRL
Products information A.D.C. SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05739227294
Ondernemingsnummer: 6283874511
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 394,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A.D.C. SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.D.C. SPRL
(Get full report from official database of BE for A.D.C. SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.D.C. SPRL
Addition kinds of activities for A.D.C. SPRL

236901. Kinder culottes en shorts | Children's culottes and shorts
329500. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
20239909. Lactose, eetbaar (melksuiker) | Lactose, edible (milk sugar)
24119903. Logging kampen en aannemers | Logging camps and contractors
44120000. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
50859911. Rubberartikelen, mechanisch | Rubber goods, mechanical
79991123. Yoga instructie | Yoga instruction

Werken bij A.D.C. SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.D.C. SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.D.C. SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.D.C. SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Mekanieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mekanieker sta je onder andere in voor: - Het uitvoeren van het onderhoudswerk aan de installaties - Het oplossen/herstellen van productiestoringen - Het in orde houden van persoonlijk en groepsgereedschap - Het leveren van bijdragen voor het verbeteren of verminderen van het onderhoudswerk

  • Metaal: perser hydrauliek - mooie daguren (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Metaalsector Onze klant is marktleider in zijn sector en kijkt uit naar gespecialiseerd arbeider om hun team te versterken. Als je hier aan de slag gaat, kies je voor werkzekerheid, mooie daguren en een job met verantwoordelijkheid. Afwisselende job Je staat in voor het persen van hydraulische slangen. Dit houdt in: persmachine instellen programma selecteren machine bevoorraden kwaliteitscontrole controleformulieren invullen gebruik maken van computer noteren in logboek Jouw uren: Je werkt van 8u42-17u.

  • Customer service medewerker (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving: Voor de regio van Mechelen zijn wij op zoek naar Customer Service medewerkers. De Customer Service medewerker is de onmisbare administratieve en commerciële schakel in de klantenrelatie. Jouw takenpakket kan in de functie van customer service medewerker dan ook zeer gevarieerd zijn: - Opvolgen van bestellingen - Fungeren als contactpunt voor de klanten en behandelen van de vragen door klanten - Verzorgen van een optimale dienstverlening - ... Kan jij je vinden in bovenstaande eigenschappen? Reageer dan zeker vandaag nog!

  • CNC draaier/Metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een metaalbewerker en CNC draaier voor het draaien, plooien, zagen, boren van metaal. Je job is dus afwisselend en met veel variatie. Ben jij gedreven? Die houdt van afwisseling en wilt werken in daguren? Bel dan snel naar het nummer 093/49.29.29!

  • Kandidaat bedrijfsleiders - Assistent bedrijfsleiders (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een doe-het-zelf zaak zoeken wij een kandidaat bedrijfsleider/assistent bedrijfsleider. Je stimuleert de medewerkers om een klantgerichte service te bieden en de winkel op orde te houden. Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je stelt prioriteiten en verdeelt het werk onder de medewerkers. Je begeleidt de medewerkers door coaching en controle. Je helpt de winkelverantwoordelijke bij het dagelijkse beheer van de winkel en je vervangt hem bij zijn afwezigheid.

  • Huishoudhulp Puuur Ranst/ Broechem/ Oelegem/ Emblem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (2 of meer dagen per week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 2 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

  • Meetings and Events Consultant (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

Zoek naar antwoorden van A.D.C. SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A.D.C. SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.D.C. SPRL. Laat een reactie achter voor A.D.C. SPRL. A.D.C. SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.D.C. SPRL. Leave a respond for A.D.C. SPRL. A.D.C. SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.D.C. SPRL op de google maps. Adres en contacten A.D.C. SPRL
Location of A.D.C. SPRL on the google maps. Address and contacts of A.D.C. SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.D.C. SPRL A.D.C. SPRL: Wouters Mark BVBA | Sport 2000 | DSDB SA | Dahl, Stephan | Render Masters B.V.B.A

Other related companies as A.D.C. SPRL: Wouters Mark BVBA | Sport 2000 | DSDB SA | Dahl, Stephan | Render Masters B.V.B.A

A.D.C. SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Waterloo, België. De volledige naam van het bedrijf is A.D.C. SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05739227294. Het bedrijf A.D.C. SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Paul de Lorraine 10,1410. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 394,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A.D.C. SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.D.C. SPRL is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.D.C. SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.D.C. SPRL, openstaande posities, locatie van A.D.C. SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.D.C. SPRL is a company, that was registered 2003 in Waterloo region, Belgium. Full name of company is A.D.C. SPRL, company assigned to the tax number BE05739227294. The company A.D.C. SPRL is located at the address: Avenue Paul de Lorraine 10,1410. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 394,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A.D.C. SPRL were not found.
The main activity of A.D.C. SPRL is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.D.C. SPRL is not available. You also can look at reviews of A.D.C. SPRL, open positions, location of A.D.C. SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.D.C. SPRL, Waterloo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.D.C. SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.D.C. SPRL, Waterloo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.D.C. SPRL, employees, financial statistics.