DSDB SA

Contactgegevens DSDB SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DSDB SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DSDB SA

Regio (region): Brussel (Sint-Gillis), België

Adres (address): Afrikastraat 92,1060, België

Telefoon (phone): 02 537 20 70; 0800 937 25 02 537 20 70; 0800 937 25

Fax (fax): 02 537 48 18 02 537 48 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DSDB SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DSDB SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DSDB SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DSDB SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DSDB SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DSDB SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DSDB SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DSDB SA
Products information DSDB SA

BTW identificatienummer (tax): BE01054107666
Ondernemingsnummer: 6289916992
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 727,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DSDB SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DSDB SA
(Get full report from official database of BE for DSDB SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DSDB SA
Addition kinds of activities for DSDB SA

20510105. Broodjes, broodsoort: vers of bevroren | Buns, bread type: fresh or frozen
34110103. Voedselcontainers, metaal | Food containers, metal
34480104. Garages, draagbaar: geprefabriceerd metaal | Garages, portable: prefabricated metal
36710100. Kathodestraalbuizen, inclusief herbouwd | Cathode ray tubes, including rebuilt
38299918. Slide regels | Slide rules
38410210. Otoscopen, behalve electromedical | Otoscopes, except electromedical
39140112. Trofeeën, zilver | Trophies, silver
51490104. Verkorting, groente | Shortening, vegetable
92210403. Politie bescherming, provincie overheid | Police protection, county government

Werken bij DSDB SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DSDB SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DSDB SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DSDB SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

 • Verkoper verlichting (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een verkoper/verkopster

 • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

 • kinderbegeleider (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

 • Commerciële toonbankverkoper M/V (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: JOBMATCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een winkel van sanitair, badkamers en keukens zijn wij op zoek naar een commerciële toonbankverkoper. M/V Je staat in voor het onthaal van de klanten en de verkoop, Je peilt naar de wensen van de klant en stelt samen hun wensen samen, Je heeft hen technisch advies waar nodig, Je zorgt voor een correct administratie en commerciële opvolging/afhandeling, Daarnaast verzorg je dienst na verkoop.

 • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

 • Java Backend Developers (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ABANO

  Type: Vaste Job

  Als onze Java Backend-ontwikkelaar krijg je de kans om te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van de nieuwste Java backend toepassingen voor al onze klanten. Solliciteer nu om deel uit te maken van ons team en bereid je voor op enkele innoverende uitdagingen!

 • Loketbediende Haven Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

 • Operator met Technische skills (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Mecanicien - Autotechnicus (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: STERCKX

  Type: Werfreserve

  Sterckx Motors NV is een onderdeel van de Sterckx groep en een gerenomeerde Volvo - Hyundai - Suzuki & Isuzu dealer met vestigingen te Halle en Sint-Genesius-Rode. Als lid van het werkplaatsteam tracht u een maximale kwaliteit en totale klantentevredenheid na te streven. U bent zowel inzetbaar in de routinewerkzaamheden en iets uitdagendere werkzaamheden en vooral, gemotiveerd om bij te leren.

 • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DEN BUREAU

  Type: Flexijob

  - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van DSDB SA in sociale netwerken
Look for responds of DSDB SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DSDB SA. Laat een reactie achter voor DSDB SA. DSDB SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DSDB SA. Leave a respond for DSDB SA. DSDB SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DSDB SA op de google maps. Adres en contacten DSDB SA
Location of DSDB SA on the google maps. Address and contacts of DSDB SA

Andere gerelateerde bedrijven als come DSDB SA DSDB SA: Wouters Mark BVBA | Couckuyt C & Zonen BVBA | A.I.T. | VAN LOON BVBA | De Decker N.V.

Other related companies as DSDB SA: Wouters Mark BVBA | Couckuyt C & Zonen BVBA | A.I.T. | VAN LOON BVBA | De Decker N.V.

DSDB SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Gillis), België. De volledige naam van het bedrijf is DSDB SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01054107666. Het bedrijf DSDB SA bevindt zich op het adres: Afrikastraat 92,1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 727,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DSDB SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DSDB SA is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DSDB SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DSDB SA, openstaande posities, locatie van DSDB SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DSDB SA is a company, that was registered 2013 in Brussel (Sint-Gillis) region, Belgium. Full name of company is DSDB SA, company assigned to the tax number BE01054107666. The company DSDB SA is located at the address: Afrikastraat 92,1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 727,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DSDB SA were not found.
The main activity of DSDB SA is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DSDB SA is not available. You also can look at reviews of DSDB SA, open positions, location of DSDB SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DSDB SA, Brussel (Sint-Gillis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DSDB SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DSDB SA, Brussel (Sint-Gillis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DSDB SA, employees, financial statistics.