VAN LOON BVBA

Contactgegevens VAN LOON BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN LOON BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN LOON BVBA

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Frans Versmissenlaan 31,2100, België

Telefoon (phone): 03 326 46 45 03 326 46 45

Fax (fax): 03 325 90 00 03 325 90 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN LOON BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN LOON BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN LOON BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN LOON BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN LOON BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN LOON BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN LOON BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN LOON BVBA
Products information VAN LOON BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01973937988
Ondernemingsnummer: 5184967041
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 385,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VAN LOON BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN LOON BVBA
(Get full report from official database of BE for VAN LOON BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN LOON BVBA
Addition kinds of activities for VAN LOON BVBA

3264. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
20489908. Feeds, specialiteit: muizen, guinnea varken, enz. | Feeds, specialty: mice, guinnea pig, etc.
28210104. polyesters | Polyesters
51360500. Heren en jongenspakken en broeken | Men's and boys' suits and trousers
51590101. Katoenhandelaren | Cotton merchants
59991803. Kinderstoelplaatsen, auto | Child restraint seats, automotive
79480406. Volbloed paardenrennen | Thoroughbred horse racing

Werken bij VAN LOON BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN LOON BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN LOON BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN LOON BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

  • Airport Customer Service Medewerker DHL - NL/FR/ENG (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote en goede klant gelegen te Machelen (Brucargo) zoeken wij dringend een Customer Service Mederker (m/v). * u handelt als aanspreekpunt voor de u toegewezen klanten; * u aanvaardt en procest orders; * u informeert u over shipment en de status van uitvoering over de toegewezen klanten en brengt de klanten pro actief op de hoogte van de stand van zaken; * u behandelt klanten vragen en – onderzoeken, * u aanvaardt en behandelt klanten klachten, lost ze op of wijst ze toe aan andere functies; * u acteert als eerste aanspreekpunt voor klanten klachten , u aanvaardt de klachten en de daaraan gelinkte documenten.

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme - Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

  • Brandertechnicus (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onderhoud & herstelling van mazout- en gasketels, opstart nieuwe installaties bij particulieren en nieuwbouw. Een diagnose kunnen stellen van defecten en storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) en deze kunnen oplossen. Defecte onderdelen kunnen vervangen of herstellen.

  • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: N.E.N.S. POWER

    Type: Vaste Job

    Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een medisch pedicure/ podoloog (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / pedicure / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van VAN LOON BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VAN LOON BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN LOON BVBA. Laat een reactie achter voor VAN LOON BVBA. VAN LOON BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN LOON BVBA. Leave a respond for VAN LOON BVBA. VAN LOON BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN LOON BVBA op de google maps. Adres en contacten VAN LOON BVBA
Location of VAN LOON BVBA on the google maps. Address and contacts of VAN LOON BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN LOON BVBA VAN LOON BVBA: Van Damme | ASSOCIATION POUR LA PROMOTION DE L'EDUCATION ET DELA FORMATION A L'ETRANGER | Publi M BVBA | Rotrafic | Langohr-Sansen sa

Other related companies as VAN LOON BVBA: Van Damme | ASSOCIATION POUR LA PROMOTION DE L'EDUCATION ET DELA FORMATION A L'ETRANGER | Publi M BVBA | Rotrafic | Langohr-Sansen sa

VAN LOON BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is VAN LOON BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01973937988. Het bedrijf VAN LOON BVBA bevindt zich op het adres: Frans Versmissenlaan 31,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 385,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VAN LOON BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN LOON BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN LOON BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN LOON BVBA, openstaande posities, locatie van VAN LOON BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN LOON BVBA is a company, that was registered 1991 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is VAN LOON BVBA, company assigned to the tax number BE01973937988. The company VAN LOON BVBA is located at the address: Frans Versmissenlaan 31,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 385,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VAN LOON BVBA were not found.
The main activity of VAN LOON BVBA is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN LOON BVBA is not available. You also can look at reviews of VAN LOON BVBA, open positions, location of VAN LOON BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN LOON BVBA, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN LOON BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN LOON BVBA, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN LOON BVBA, employees, financial statistics.