Render Masters B.V.B.A

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Render Masters B.V.B.A
Private companiesRailroad Transportation • Render Masters B.V.B.A

Contactgegevens Render Masters B.V.B.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Render Masters B.V.B.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Render Masters B.V.B.A

Regio (region): 3945 - Limburg - BELGIUM, België

Adres (address): Zandstraat 76 - Ham, België

Telefoon (phone): 003213677043 003213677043

Fax (fax): +32 (14) 340-27-81 +32 (14) 340-27-81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Render Masters B.V.B.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Render Masters B.V.B.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Render Masters B.V.B.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Render Masters B.V.B.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Render Masters B.V.B.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Render Masters B.V.B.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Render Masters B.V.B.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Render Masters B.V.B.A
Products information Render Masters B.V.B.A

BTW identificatienummer (tax): BE04825988769
Ondernemingsnummer: 8617095947
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 595,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Render Masters B.V.B.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Render Masters B.V.B.A
(Get full report from official database of BE for Render Masters B.V.B.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Render Masters B.V.B.A
Addition kinds of activities for Render Masters B.V.B.A

344403. Metalen dakbedekkingen en dakafvoerapparatuur | Metal roofing and roof drainage equipment
369599. Magnetische en optische opname media, nec | Magnetic and optical recording media, nec
509105. Fitnessapparatuur en benodigdheden | Fitness equipment and supplies
13110202. Coal vloeibaarmaking | Coal liquefaction
22110514. Rep, katoen | Rep, cotton
22530501. Baskische shirts, breien | Basque shirts, knit
50510406. Blikplaat | Tin plate
57190201. Lampen en lampjes | Lamps and lamp shades
75349900. Reparatie en reparatie van banden, niet van toepassing | Tire retreading and repair shops, nec
91990103. Aankoopkantoor, overheid | Purchasing agency, government

Werken bij Render Masters B.V.B.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Render Masters B.V.B.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Render Masters B.V.B.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Render Masters B.V.B.A. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker fitnesstoestellen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Techniek en fitness, daar draait het om! Binnen deze functie zal je je tussen verschillende fitnesszalen bewegen voor de installatie, reparatie en algemeen onderhoud aan de apparaten te voorzien. Concreet: Tewerkstelling regio Brussel (kan van tijd ook afwijken) Onderhoud, herstelling en installatie van verschillende fitnessapparatuur (cardio, power, ...) Administratie servicebezoeken voorraadbeheer van je serviceauto

  • Bediende Centraal Magazijn - Herbevoorrading en bestelopvolging (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende herbevoorrading en bestelopvolging in het Centraal Magazijn sta je in voor volgende taken: Borgen van een optimale herbevoorrading van het Centraal Magazijn Ontvangen en verwerken van orderbevestigingen Opvolgen van bestellingen; je communiceert met de verschillende afdelingen en leveranciers Oplossen van problemen met geblokkeerde facturen; je werkt nauw samen met de meestergast en de facturatieafdeling actief deelnemen aan verbeteringsprojecten

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OQuila

    Type: Studentenjob

    OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Taken: - 50% bediening in de slagerij - 50% kassa en aanvulwerk

  • Verpleegkundige spoedgevallen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Vaste Job

    Je vertrekt voor jouw zorgverlening, vanuit de principes van het systematisch verpleegkundig handelen. Je bent in staat de vitale functies bij de patiënten te vrijwaren, te stabiliseren en te herstellen en deze te observeren en te bewaken zo nodig door middel van aangepaste apparatuur. Je bent in staat aan de patiënten in acuut levensbedreigende toestand continu een algemene en gespecialiseerde verpleegkundige zorg te verstrekken. Je zal alle informatie die nodig is voor het genezingsproces van de patiënt kenbaar maken aan andere betrokken gezondheidsmedewerkers. Je levert een bijdrage in het realiseren van een multidisciplinaire behandeling en begeleiding van de patiënt.

  • Logistiek administratief bediende regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Lokeren ben ik op zoek naar een gemotiveerd logistiek administratief bediende die graag nauw in contact staat met anderen! Jouw taken als logistiek administratief bediende: Dagelijkse communicatie met klanten  Opmaak van offertes voor projecten en transport Ondersteuning bieden bij de dispatching units ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Medewerker administratie & secretariaat (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: AEF-INVEST

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve taken. Je beheert de werkopdrachten (aanmaken van en opvolging projecten, leveranciers en klanten). Je beheert de stock van vloertegels en zorgt dat deze tijdig wordt aangevuld (maken en opvolgen bestellingen). Je bent verantwoordelijk voor de systematische update van leveranciers en klantendatabase en voor de te ondernemen acties die u in de verschillende programma´s invoert. Opmaak en controle van allerhande rapporten en dossiers. Opvolgen van de kalenders (zorgen dat de nodige documenten tijdig worden opgestuurd naar de juiste instanties, afspraken ...) Je werkt binnen de kantooruren.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

  • Aankoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

  • vertegenwoordiger regio west oost vlaanderen (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    voorstelling van het productengamma bij professionele klanten en prospecten

Zoek naar antwoorden van Render Masters B.V.B.A in sociale netwerken
Look for responds of Render Masters B.V.B.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Render Masters B.V.B.A. Laat een reactie achter voor Render Masters B.V.B.A. Render Masters B.V.B.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Render Masters B.V.B.A. Leave a respond for Render Masters B.V.B.A. Render Masters B.V.B.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Render Masters B.V.B.A op de google maps. Adres en contacten Render Masters B.V.B.A
Location of Render Masters B.V.B.A on the google maps. Address and contacts of Render Masters B.V.B.A

Andere gerelateerde bedrijven als come Render Masters B.V.B.A Render Masters B.V.B.A: ECOLE D'EQUITATION | TELEPERFORMANCE | Dailly Optic | TER DUINEN | Tobesco SA

Other related companies as Render Masters B.V.B.A: ECOLE D'EQUITATION | TELEPERFORMANCE | Dailly Optic | TER DUINEN | Tobesco SA

Render Masters B.V.B.A is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio 3945 - Limburg - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Render Masters B.V.B.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04825988769. Het bedrijf Render Masters B.V.B.A bevindt zich op het adres: Zandstraat 76 - Ham. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 595,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Render Masters B.V.B.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Render Masters B.V.B.A is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Render Masters B.V.B.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Render Masters B.V.B.A, openstaande posities, locatie van Render Masters B.V.B.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Render Masters B.V.B.A is a company, that was registered 2015 in 3945 - Limburg - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Render Masters B.V.B.A, company assigned to the tax number BE04825988769. The company Render Masters B.V.B.A is located at the address: Zandstraat 76 - Ham. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 595,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Render Masters B.V.B.A were not found.
The main activity of Render Masters B.V.B.A is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Render Masters B.V.B.A is not available. You also can look at reviews of Render Masters B.V.B.A, open positions, location of Render Masters B.V.B.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Render Masters B.V.B.A, 3945 - Limburg - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Render Masters B.V.B.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Render Masters B.V.B.A, 3945 - Limburg - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Render Masters B.V.B.A, employees, financial statistics.