SNAUWAERT ANDRE

Particuliere bedrijvenBosbouw • SNAUWAERT ANDRE
Private companiesForestry • SNAUWAERT ANDRE

Contactgegevens SNAUWAERT ANDRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNAUWAERT ANDRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNAUWAERT ANDRE

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Dudzeelse Steenweg 121,8000, België

Telefoon (phone): 050 33 09 10 050 33 09 10

Fax (fax): 050 33 09 78 050 33 09 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNAUWAERT ANDRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNAUWAERT ANDRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNAUWAERT ANDRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNAUWAERT ANDRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNAUWAERT ANDRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNAUWAERT ANDRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNAUWAERT ANDRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNAUWAERT ANDRE
Products information SNAUWAERT ANDRE

BTW identificatienummer (tax): BE05067413330
Ondernemingsnummer: 4102539062
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 266,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SNAUWAERT ANDRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNAUWAERT ANDRE
(Get full report from official database of BE for SNAUWAERT ANDRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNAUWAERT ANDRE
Addition kinds of activities for SNAUWAERT ANDRE

654199. Titel abstracte kantoren, nec | Title abstract offices, nec
25419900. Houtplanken en armaturen, niet inbegrepen | Wood partitions and fixtures, nec
28999921. Voedselverontreiniging testen of screening kits | Food contamination testing or screening kits
35560302. Ovens, bakkerij | Ovens, bakery
35990101. Carnaval machines en uitrusting, pretpark, nec | Carnival machines and equipment, amusement park, nec
36990106. Elektronische lineaire versnellers | Electron linear accelerators
38299913. Druk transducers | Pressure transducers
50880300. Vliegtuig- en ruimtevoertuigbenodigdheden en onderdelen | Aircraft and space vehicle supplies and parts
75340000. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
95319901. Building standards agency, government | Building standards agency, government

Werken bij SNAUWAERT ANDRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNAUWAERT ANDRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNAUWAERT ANDRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNAUWAERT ANDRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Mechanicien (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textiel bedrijf in de regio van Ronse zijn wij op zoek naar een mecanicien. Functie: Je staat in voor het zelfstandig opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines. Je zorgt voor de uitvoering van preventieve nazichten en optimaliseert de onderhoudsschema's.

 • Internal Sales employee (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Brakel - Lierde - Geraardsbergen (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

  Regio: MENDONK

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • POETSHULP Brugge DC (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Widooie - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudelijk hulp-regio Evergem (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP Services NV

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Evergem Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

 • Lifttechnieker dag ( m/v) (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Maxicon

  Type: Vaste Job

  Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als lifttechnieker sta je in voor onderhoud en herstellingen aan liften. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak.

 • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

 • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Vaste Job

  Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

 • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

  Type: Flexijob

  WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van SNAUWAERT ANDRE in sociale netwerken
Look for responds of SNAUWAERT ANDRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNAUWAERT ANDRE. Laat een reactie achter voor SNAUWAERT ANDRE. SNAUWAERT ANDRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNAUWAERT ANDRE. Leave a respond for SNAUWAERT ANDRE. SNAUWAERT ANDRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNAUWAERT ANDRE op de google maps. Adres en contacten SNAUWAERT ANDRE
Location of SNAUWAERT ANDRE on the google maps. Address and contacts of SNAUWAERT ANDRE

Andere gerelateerde bedrijven als come SNAUWAERT ANDRE SNAUWAERT ANDRE: FOST PLUS VZW | Smets Asfaltdaken & Zinkwerken | THALGO LIMELETTE | SIMON PHILIPPE (D G) | E.C.C

Other related companies as SNAUWAERT ANDRE: FOST PLUS VZW | Smets Asfaltdaken & Zinkwerken | THALGO LIMELETTE | SIMON PHILIPPE (D G) | E.C.C

SNAUWAERT ANDRE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is SNAUWAERT ANDRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05067413330. Het bedrijf SNAUWAERT ANDRE bevindt zich op het adres: Dudzeelse Steenweg 121,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 266,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SNAUWAERT ANDRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SNAUWAERT ANDRE is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNAUWAERT ANDRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNAUWAERT ANDRE, openstaande posities, locatie van SNAUWAERT ANDRE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SNAUWAERT ANDRE is a company, that was registered 1999 in Brugge region, Belgium. Full name of company is SNAUWAERT ANDRE, company assigned to the tax number BE05067413330. The company SNAUWAERT ANDRE is located at the address: Dudzeelse Steenweg 121,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 266,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SNAUWAERT ANDRE were not found.
The main activity of SNAUWAERT ANDRE is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SNAUWAERT ANDRE is not available. You also can look at reviews of SNAUWAERT ANDRE, open positions, location of SNAUWAERT ANDRE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNAUWAERT ANDRE, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNAUWAERT ANDRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNAUWAERT ANDRE, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNAUWAERT ANDRE, employees, financial statistics.