Smets Asfaltdaken & Zinkwerken

Particuliere bedrijvenBosbouw • Smets Asfaltdaken & Zinkwerken
Private companiesForestry • Smets Asfaltdaken & Zinkwerken

Contactgegevens Smets Asfaltdaken & Zinkwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Smets Asfaltdaken & Zinkwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Smets Asfaltdaken & Zinkwerken

Regio (region): Hasselt (Kuringen), België

Adres (address): Heerstraat 189,3511, België

Telefoon (phone): 011 25 04 06; 0477 22 98 30 011 25 04 06; 0477 22 98 30

Fax (fax): 011 25 04 06 011 25 04 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Smets Asfaltdaken & Zinkwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Smets Asfaltdaken & Zinkwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Smets Asfaltdaken & Zinkwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Smets Asfaltdaken & Zinkwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Smets Asfaltdaken & Zinkwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Smets Asfaltdaken & Zinkwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Smets Asfaltdaken & Zinkwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Smets Asfaltdaken & Zinkwerken
Products information Smets Asfaltdaken & Zinkwerken

BTW identificatienummer (tax): BE07914794921
Ondernemingsnummer: 5164642333
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 575,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Smets Asfaltdaken & Zinkwerken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Smets Asfaltdaken & Zinkwerken
(Get full report from official database of BE for Smets Asfaltdaken & Zinkwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Smets Asfaltdaken & Zinkwerken
Addition kinds of activities for Smets Asfaltdaken & Zinkwerken

01810102. Gebladerte, groeiende van | Foliage, growing of
17710102. Grouting werk | Grouting work
20139901. Gebroken vlees, van gekocht vlees | Boneless meat, from purchased meat
22119911. Coutil, katoen | Coutil, cotton
22530101. Badpakken en badpakken, breien | Bathing suits and swimwear, knit
36610203. Telegraaf- of telefoondrager en repeaterapparatuur | Telegraph or telephone carrier and repeater equipment
51590503. Pinda's (bulk), ongeroerd | Peanuts (bulk), unroasted

Werken bij Smets Asfaltdaken & Zinkwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Smets Asfaltdaken & Zinkwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Smets Asfaltdaken & Zinkwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Smets Asfaltdaken & Zinkwerken. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Toonzaalverkoper (M/V) vloeren en tegels (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonzaalverkoper (M/V) voor een winkel te Boortmeerbeek. Jouw taken: - Je ontvangt de klanten persoonlijk in de showroom en leidt hen rond. - Je analyseert hun vragen en wensen en stelt hen de juiste prijs/kwaliteits producten voor. - Je stelt de offerte op en sluit de verkoop tevens af. - Je plaats per klant de bestelling en volgt deze ook nauwlettend op. - Je behandelt alle klachten van de klanten. - Je doet niet aan hard-selling maar weet je klanten te imponeren en te overtuigen.

  • HR Business Partner (M/V) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant gevestigd in Antwerpen zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. Deze staat verantwoordelijk voor een aantal terminals en zorgt voor een tijdige en correcte opvolging van de HR diensten. De HR Business Partner rapporteert aan de HR Director en werkt binnen de HR afdeling. Daarnaast staat hij/zij in dagelijks contact met Terminal Managers en externe leveranciers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor volgende HR domeinen: werving & selectie, training & development, comp & ben, systems & policies, industriële relaties Managen van alle operationele HR aspecten Je begeleidt leidinggevenden bij het identificeren van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun team Ontwikkeling en promotie van een positief werknemersklimaat, zodat elk issue op een constructieve manier kan worden behandeld Je werkt actief mee aan het uitwerken en implementeren van HR projecten, in lijn met de HR Group strategie Streven naar een continue evaluatie en optimalisatie van HR policies en afspraken om de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit ervan te verzekeren Je bent het aanspreekpunt en een inspirerende partner bij veranderingsprocessen Vanuit je intrinsieke interesse voor en begrip van de business reageer je proactief op HR noden en initieer je HR acties om aan toekomstige noden te voldoen Coachen van leidinggevenden op individuele basis bij de implementatie van bedrijfswaarden in hun team

  • Metselaar (nieuw) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topklant van Let\\\'s Work regio Torhout zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste metselaar die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je komt terecht in een ambitieuze firma met oog voor kwaliteit. Het bedrijf spitst zich toe op verschillende activiteiten zoals algemene bouwwerken, nieuwbouw, renovatie, siermetselwerken, betonnen trappen, terrassen en opritten, kleine afbraakwerken enzovoort. Samen met een sterk team van ervaren werknemers kan het bedrijf mooie resultaten leveren die voldoen aan de wensen en verlangens van de klanten. Wil jij deel uitmaken van dit topteam en ben je gedreven én heb je handen aan het lijf? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Student Receptionist(e) - Deeltijds - Tijdelijk - Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Receptel

    Type: Studentenjob

    Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

  • Technisch leidinggevende operator voor afdeling metaalbewerking (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, bedienen en ombouwen van de (metaalbewerkings)machines Je bent creatief en vaardig om kleine storingen zelfstandig op te lossen Je bewaakt constant de kwaliteit van de producten Als leidinggevende stuur je een team van een 3-tal medewerkers aan en coördineer je hun werkverdeling In samenspraak met de verantwoordelijke van het magazijn stem je de planning van de werkzaamheden af en doe je hiervoor de nodige voorbereidingen.

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • Interieur adviseur decoratie (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor onthaal van de klanten, de wensen van hen vast te stellen en hen advies te geven over de producten. De klant informeren over de diensten bij de verkoop (korting, levering, getrouwheidskaart....) Bestellingen registreren Betalingen ontvangen  Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en grote winkel zijn wij op zoek naar een interieur adviseur. 

  • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Leercontract

    Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

Zoek naar antwoorden van Smets Asfaltdaken & Zinkwerken in sociale netwerken
Look for responds of Smets Asfaltdaken & Zinkwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Smets Asfaltdaken & Zinkwerken. Laat een reactie achter voor Smets Asfaltdaken & Zinkwerken. Smets Asfaltdaken & Zinkwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Smets Asfaltdaken & Zinkwerken. Leave a respond for Smets Asfaltdaken & Zinkwerken. Smets Asfaltdaken & Zinkwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Smets Asfaltdaken & Zinkwerken op de google maps. Adres en contacten Smets Asfaltdaken & Zinkwerken
Location of Smets Asfaltdaken & Zinkwerken on the google maps. Address and contacts of Smets Asfaltdaken & Zinkwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come Smets Asfaltdaken & Zinkwerken Smets Asfaltdaken & Zinkwerken: A.C.G. SPRL | IDC Telecom BVBA | VRIENDS MARC | Remans Eddy Wijnspeciaalzaak | Dynamique Appliquée LDA S.A.

Other related companies as Smets Asfaltdaken & Zinkwerken: A.C.G. SPRL | IDC Telecom BVBA | VRIENDS MARC | Remans Eddy Wijnspeciaalzaak | Dynamique Appliquée LDA S.A.

Smets Asfaltdaken & Zinkwerken is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Hasselt (Kuringen), België. De volledige naam van het bedrijf is Smets Asfaltdaken & Zinkwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07914794921. Het bedrijf Smets Asfaltdaken & Zinkwerken bevindt zich op het adres: Heerstraat 189,3511. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 575,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Smets Asfaltdaken & Zinkwerken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Smets Asfaltdaken & Zinkwerken is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Smets Asfaltdaken & Zinkwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Smets Asfaltdaken & Zinkwerken, openstaande posities, locatie van Smets Asfaltdaken & Zinkwerken op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Smets Asfaltdaken & Zinkwerken is a company, that was registered 1996 in Hasselt (Kuringen) region, Belgium. Full name of company is Smets Asfaltdaken & Zinkwerken, company assigned to the tax number BE07914794921. The company Smets Asfaltdaken & Zinkwerken is located at the address: Heerstraat 189,3511. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 575,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Smets Asfaltdaken & Zinkwerken were not found.
The main activity of Smets Asfaltdaken & Zinkwerken is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Smets Asfaltdaken & Zinkwerken is not available. You also can look at reviews of Smets Asfaltdaken & Zinkwerken, open positions, location of Smets Asfaltdaken & Zinkwerken on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Smets Asfaltdaken & Zinkwerken, Hasselt (Kuringen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Smets Asfaltdaken & Zinkwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Smets Asfaltdaken & Zinkwerken, Hasselt (Kuringen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Smets Asfaltdaken & Zinkwerken, employees, financial statistics.