THALGO LIMELETTE

Particuliere bedrijvenBosbouw • THALGO LIMELETTE
Private companiesForestry • THALGO LIMELETTE

Contactgegevens THALGO LIMELETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THALGO LIMELETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

THALGO LIMELETTE

Regio (region): Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette), België

Adres (address): Rue Charles Dubois 87,1342, België

Telefoon (phone): 010 42 19 50 010 42 19 50

Fax (fax): 010 40 17 17 010 40 17 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THALGO LIMELETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THALGO LIMELETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THALGO LIMELETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THALGO LIMELETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THALGO LIMELETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THALGO LIMELETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THALGO LIMELETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THALGO LIMELETTE
Products information THALGO LIMELETTE

BTW identificatienummer (tax): BE01828643798
Ondernemingsnummer: 6611816406
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 272,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in THALGO LIMELETTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THALGO LIMELETTE
(Get full report from official database of BE for THALGO LIMELETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor THALGO LIMELETTE
Addition kinds of activities for THALGO LIMELETTE

267302. Voedselopslag en vuilniszakken (kunststof) | Food storage and trash bags (plastic)
28360501. gifstoffen | Toxins
35520309. Zijden schermen voor de textielindustrie | Silk screens for textile industry
39990401. Bont strippen | Fur stripping
50320501. Cinders | Cinders

Werken bij THALGO LIMELETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THALGO LIMELETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THALGO LIMELETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THALGO LIMELETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Service- en onderhoudstechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzekerd de service, onderhoud en herstellingen van de windturbines Je staat in voor de controle van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische herstellingen uit Je schrijft een gedetailleerd verslag

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Medewerker schoonmaak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEVOGEL SCHOONMAAK DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingeschakeld om schoon te maken bij particuliere klanten thuis. Je werkt voor één vaste klant te Roeselare (met mogelijkheid tot uitbreiding klantenbestand).

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden. Aantal dagen en uren zijn overeen te komen.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen door een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten die zich geroepen voelen. Elke tour duurt ongeveer 2.5u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar dat belangrijke item. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is. Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Stagiair(e) Inkoopadministratie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Binnen de afdeling master data staat een team klaar om onze inkopers en actiemanagers te ondersteunen bij de uitvoering van de algemene administratie. De afdeling vraagt leveranciers, artikelgegevens en contracten op en verwerkt deze in ons systeem. De doelstellingen van de afdeling zijn onze winkels tijdig van de correcte prijskaarten te kunnen voorzien, onze klanten aan de kassa steeds aan de juiste prijs af te rekenen én de boekhouding de juiste leveranciersgegevens aan te leveren. Als stagiair(e) kom je terecht op de afdeling inkoopadministratie, jouw belangrijkste taak is onze inkopers mee te ondersteunen bij de correcte uitvoering van de algemene administratie. Je werkt voornamelijk mee op de sub-afdeling stamdata. Hier ben je mede-verantwoordelijk voor de ingave van leveranciers- en artikelgegevens en voor de juiste prijzen en prijskaarten in onze winkels. Je krijgt de kans om mee te werken op de andere afdelingen binnen inkoop. Zo kan je ook kunnen meewerken op de afdeling contractadministratie. Je hebt op regelmatige basis contact met collega’s van andere afdelingen.

  • MECANICIEN GARAGE M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: CARDEVER & CO

    Type: Vaste Job

    U STAAT IN VOOR HET ONDERHOUD EN HERSTELLEN VAN OPLEGGERS / VRACHTWAGENS VAN HET MERK CHEREAU.

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • TEKENAAR KEUKENS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LEVASAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je hoofdtaak is het uittekenen van keukens in het programma WINNER.

Zoek naar antwoorden van THALGO LIMELETTE in sociale netwerken
Look for responds of THALGO LIMELETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor THALGO LIMELETTE. Laat een reactie achter voor THALGO LIMELETTE. THALGO LIMELETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THALGO LIMELETTE. Leave a respond for THALGO LIMELETTE. THALGO LIMELETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THALGO LIMELETTE op de google maps. Adres en contacten THALGO LIMELETTE
Location of THALGO LIMELETTE on the google maps. Address and contacts of THALGO LIMELETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come THALGO LIMELETTE THALGO LIMELETTE: Van de Pas G | CORONA NV | Realease Solid Systems | IBH Services sa | Meervoud V.Z.W

Other related companies as THALGO LIMELETTE: Van de Pas G | CORONA NV | Realease Solid Systems | IBH Services sa | Meervoud V.Z.W

THALGO LIMELETTE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette), België. De volledige naam van het bedrijf is THALGO LIMELETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01828643798. Het bedrijf THALGO LIMELETTE bevindt zich op het adres: Rue Charles Dubois 87,1342. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 272,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in THALGO LIMELETTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THALGO LIMELETTE is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THALGO LIMELETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THALGO LIMELETTE, openstaande posities, locatie van THALGO LIMELETTE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

THALGO LIMELETTE is a company, that was registered 1988 in Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette) region, Belgium. Full name of company is THALGO LIMELETTE, company assigned to the tax number BE01828643798. The company THALGO LIMELETTE is located at the address: Rue Charles Dubois 87,1342. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 272,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in THALGO LIMELETTE were not found.
The main activity of THALGO LIMELETTE is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of THALGO LIMELETTE is not available. You also can look at reviews of THALGO LIMELETTE, open positions, location of THALGO LIMELETTE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over THALGO LIMELETTE, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THALGO LIMELETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THALGO LIMELETTE, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THALGO LIMELETTE, employees, financial statistics.