Henderickx & Zonen

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Henderickx & Zonen
Private companiesBusiness Services • Henderickx & Zonen

Contactgegevens Henderickx & Zonen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Henderickx & Zonen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Henderickx & Zonen

Regio (region): Borsbeek, België

Adres (address): Lucien Hendrickxlei 30-34,2150, België

Telefoon (phone): 03 322 93 15 03 322 93 15

Fax (fax): 03 321 72 90 03 321 72 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Henderickx & Zonen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Henderickx & Zonen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Henderickx & Zonen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Henderickx & Zonen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Henderickx & Zonen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Henderickx & Zonen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Henderickx & Zonen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Henderickx & Zonen
Products information Henderickx & Zonen

BTW identificatienummer (tax): BE01062622070
Ondernemingsnummer: 6376434326
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 546,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Henderickx & Zonen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Henderickx & Zonen
(Get full report from official database of BE for Henderickx & Zonen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Henderickx & Zonen
Addition kinds of activities for Henderickx & Zonen

319903. Leren riem en strapping | Leather belting and strapping
603500. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
26760300. Baby- en babypapierproducten | Infant and baby paper products
50630403. Verlichtingsinrichtingen, commercieel en industrieel | Lighting fixtures, commercial and industrial
72210000. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait

Werken bij Henderickx & Zonen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Henderickx & Zonen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Henderickx & Zonen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Henderickx & Zonen. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier conventioneel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De draaier is verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Je staat in voor het verwijderen van oude bekleding, de draaier spant de wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Dan wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Je bent verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER te Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een inwerkperiode waarbij je Carglass® ten gronde leert kennen, neem je je taak op als commercieel medewerker. Je bent de rechterhand van de Branch Manager op commercieel en administratief vlak. Je bent medeverantwoordelijk voor het vlot uitbaten van het CDC om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je staat je collega's bij in het atelier met het uitvoeren van Repairs. Je rapporteert rechtstreeks aan de Branch Manager. Volgende elementen behoren tot je takenpakket: Onthaal van de klant zowel bij het binnenbrengen als bij het afhalen van de wagen en zorgt voor een onvergetelijke service Adviseren van de klant, over vervangingen en herstellingen, zowel in het filiaal als aan de telefoon Verzorgen van de facturatie en de administratie verbonden aan de jobs (bijvoorbeeld garanties, mobiele service, etc.). Je staat je collega's bij in het atelier bij hoge werkdruk met het uitvoeren van repairs en identities en helpt hen bij het plaatsen van autoruiten. Regelmatig contacteren van andere diensten voor afhandeling van klantendossiers (Logistics, CCC, Boekhouding, Customer Solutions, ...) Meewerken aan de promotie van het Carglass® productengamma Je draagt zorg voor een optimaal voorraadbeheer en voert de controle uit bij ontvangst van de levering

  • Mechanicien (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om een perfecte match te maken voor onze vacature van (onderhouds)mechanicien bij onze klant kijken we enthousiast uit naar iemand die bij het lezen van deze vacature meteen roept: dit is het! Als mechanicien: ? zorg je voor het mechanisch onderhoud van machines en motoren in een productieomgeving of op verplaatsing. ? herstel je mechanische gedeeltes van een machine (zowel hydraulisch als pneumatisch). ? bied je technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen. ? lees en interpreteer je werktekeningen. ? spoor je defecten op in een LPG-gestuurde installatie. ? gebruik je correct beroeps gebonden tekens en codes. ? zorg je voor het monteren herstellen en uitlijnen van verschillende soorten aandrijving. ? plaats je een pomp of compressor en regel je deze af. ? zorg je voor het onderhoud van een pomp of compressor zoek je storingen en los je deze op. ? kies je koppelingen naargelang de toepassing het monteren en het afregelen. ? organiseer je preventief onderhoud en voer je dit ook uit. ? meet en controleer je de meetgereedschappen. ? demonteer vervaardig en monteer je dichtingen. ? sta je in voor het lassen met een brander. ? slijp je gereedschappen. ? beheer en voorzie je interventies.

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • Technisch commercieel bediende (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Je zal instaan voor een productgroep schroefbladen die u van A tot Z dient op te volgen: - opmaken van offertes - klanten begeleiden en tewoord staan met eventuele vragen - klantenbestellingen opvolgen en deze doorgeven aan productie - Beheer van de planning zodat alles correct en tijdig wordt verwerkt - ... Het gaat om een binnendienstfunctie, al kan u ook sporadisch eens op klantenbezoek moeten gaan. Ben jij technisch aangelegd,zoek je een nieuwe uitdaging met de nodige doorgroeimogelijkheden en begeleiding? stuur dan zeker je CV naar [email protected]!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • MEDEWERKER STRIJKATELIER (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken een enthousiaste kandidaat voor het strijken van van allerhande materialen in ons atelier met als norm kwaliteit. Interesse? Solliciteer snel.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • Bijlesgever fysica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

Zoek naar antwoorden van Henderickx & Zonen in sociale netwerken
Look for responds of Henderickx & Zonen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Henderickx & Zonen. Laat een reactie achter voor Henderickx & Zonen. Henderickx & Zonen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Henderickx & Zonen. Leave a respond for Henderickx & Zonen. Henderickx & Zonen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Henderickx & Zonen op de google maps. Adres en contacten Henderickx & Zonen
Location of Henderickx & Zonen on the google maps. Address and contacts of Henderickx & Zonen

Andere gerelateerde bedrijven als come Henderickx & Zonen Henderickx & Zonen: CONFEDERATIE BOUW | Maris Technics | DE ROUCK CART SA | Crashcar | Kabloonak Communications

Other related companies as Henderickx & Zonen: CONFEDERATIE BOUW | Maris Technics | DE ROUCK CART SA | Crashcar | Kabloonak Communications

Henderickx & Zonen is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Borsbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is Henderickx & Zonen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01062622070. Het bedrijf Henderickx & Zonen bevindt zich op het adres: Lucien Hendrickxlei 30-34,2150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 546,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Henderickx & Zonen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Henderickx & Zonen is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Henderickx & Zonen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Henderickx & Zonen, openstaande posities, locatie van Henderickx & Zonen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Henderickx & Zonen is a company, that was registered 1999 in Borsbeek region, Belgium. Full name of company is Henderickx & Zonen, company assigned to the tax number BE01062622070. The company Henderickx & Zonen is located at the address: Lucien Hendrickxlei 30-34,2150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 546,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Henderickx & Zonen were not found.
The main activity of Henderickx & Zonen is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Henderickx & Zonen is not available. You also can look at reviews of Henderickx & Zonen, open positions, location of Henderickx & Zonen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Henderickx & Zonen, Borsbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Henderickx & Zonen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Henderickx & Zonen, Borsbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Henderickx & Zonen, employees, financial statistics.