DE ROUCK CART SA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • DE ROUCK CART SA
Private companiesBusiness Services • DE ROUCK CART SA

Contactgegevens DE ROUCK CART SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE ROUCK CART SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE ROUCK CART SA

Regio (region): Frameries, België

Adres (address): Route de Bavay 56,7080, België

Telefoon (phone): 070 22 27 77 070 22 27 77

Fax (fax): 070 22 27 78 070 22 27 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE ROUCK CART SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE ROUCK CART SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE ROUCK CART SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE ROUCK CART SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE ROUCK CART SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE ROUCK CART SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE ROUCK CART SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE ROUCK CART SA
Products information DE ROUCK CART SA

BTW identificatienummer (tax): BE05186614990
Ondernemingsnummer: 5313781738
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 133,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DE ROUCK CART SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE ROUCK CART SA
(Get full report from official database of BE for DE ROUCK CART SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE ROUCK CART SA
Addition kinds of activities for DE ROUCK CART SA

384400. Röntgenapparatuur en buizen | X-ray apparatus and tubes
606299. Staatskredietverenigingen, nv | State credit unions, nec
794802. Race track operatie | Race track operation
14110201. Diabase, dimensie-steengroeven | Diabase, dimension-quarrying
17990604. Demountable partitie installatie | Demountable partition installation
38290306. Phototheodolieten, opmeting en tekenapparatuur | Phototheodolites, surveying and drafting equipment
50510204. Gietstukken, ruw: ijzer of staal | Castings, rough: iron or steel
51370603. Rokken | Skirts
59639904. Directe verkoop, telemarketing | Direct sales, telemarketing
79990302. Racquetball club, niet-lidmaatschap | Racquetball club, non-membership

Werken bij DE ROUCK CART SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE ROUCK CART SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE ROUCK CART SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE ROUCK CART SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

  • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berg - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student voor winkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Maldegem zijn we op zoek naar een STUDENT die als winkelmedewerker wil werken op vrijdagmiddag. . Je kan elke vrijdagmiddag werken . Je werkuren liggen tussen 12u30-19u, als je na school beschikbaar zou zijn dan kan je ook starten om 16u . Jouw taken bestaan uit het verzorgen van de kassa, je helpt in de keuken, kan aan de beenhouwerij ook bedienen,... . Heb je geen ervaring in de verkoop maar ben je leergierig? Reageer dan zeker want een opleiding op de werkvloer kan zeker! Aantal uren/week: 8 Aantal dagen/week: 1 Jouw taken bestaan uit; Stockbeheer Laden/lossen Aanvullen Kassa Supermarkt

  • student (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar studenten die graag een centje willen bijverdienen. Je begeeft je in regio Leuven naar een of meerdere posten om schoon te maken het betreft de schoonmaak van kantoorruimtes, sanitair, keuken,...

  • Jobstudent Verkoopsmedewerk(st)er (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: KEN SHOE FASHION

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor volgende taken: directe verkoop van schoenen en lederwaren klanten ontvangen stockbeheer en opvolging leveringen ontvangen kassawerk opvolging opstart verkoopsacties gelanceerd door Ken Shoe Fashion kleine huishoudelijke taken, in overleg met de anderen

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

Zoek naar antwoorden van DE ROUCK CART SA in sociale netwerken
Look for responds of DE ROUCK CART SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE ROUCK CART SA. Laat een reactie achter voor DE ROUCK CART SA. DE ROUCK CART SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE ROUCK CART SA. Leave a respond for DE ROUCK CART SA. DE ROUCK CART SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE ROUCK CART SA op de google maps. Adres en contacten DE ROUCK CART SA
Location of DE ROUCK CART SA on the google maps. Address and contacts of DE ROUCK CART SA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE ROUCK CART SA DE ROUCK CART SA: C-Power | Cours Techniques Secondaires Supérieurs et Inférieurs | Itra B.V.B.A. | HOPE aisbl/ivzw | TELEVIC N.V.

Other related companies as DE ROUCK CART SA: C-Power | Cours Techniques Secondaires Supérieurs et Inférieurs | Itra B.V.B.A. | HOPE aisbl/ivzw | TELEVIC N.V.

DE ROUCK CART SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Frameries, België. De volledige naam van het bedrijf is DE ROUCK CART SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05186614990. Het bedrijf DE ROUCK CART SA bevindt zich op het adres: Route de Bavay 56,7080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 133,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DE ROUCK CART SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE ROUCK CART SA is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE ROUCK CART SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE ROUCK CART SA, openstaande posities, locatie van DE ROUCK CART SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE ROUCK CART SA is a company, that was registered 2011 in Frameries region, Belgium. Full name of company is DE ROUCK CART SA, company assigned to the tax number BE05186614990. The company DE ROUCK CART SA is located at the address: Route de Bavay 56,7080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 133,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DE ROUCK CART SA were not found.
The main activity of DE ROUCK CART SA is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE ROUCK CART SA is not available. You also can look at reviews of DE ROUCK CART SA, open positions, location of DE ROUCK CART SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE ROUCK CART SA, Frameries: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE ROUCK CART SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE ROUCK CART SA, Frameries: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE ROUCK CART SA, employees, financial statistics.