IDEAL CARAVANS BVBA

Contactgegevens IDEAL CARAVANS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IDEAL CARAVANS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

IDEAL CARAVANS BVBA

Regio (region): Wetteren, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 276,9230, België

Telefoon (phone): 09 369 27 37 09 369 27 37

Fax (fax): 09 368 13 21 09 368 13 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IDEAL CARAVANS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IDEAL CARAVANS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IDEAL CARAVANS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IDEAL CARAVANS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IDEAL CARAVANS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IDEAL CARAVANS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IDEAL CARAVANS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IDEAL CARAVANS BVBA
Products information IDEAL CARAVANS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01734161376
Ondernemingsnummer: 1006591796
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 679,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in IDEAL CARAVANS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IDEAL CARAVANS BVBA
(Get full report from official database of BE for IDEAL CARAVANS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor IDEAL CARAVANS BVBA
Addition kinds of activities for IDEAL CARAVANS BVBA

284405. Cosmetische preparaten | Cosmetic preparations
331210. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
598900. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
28990401. Caps, voor speelgoedpistolen | Caps, for toy pistols
35999905. Krukassen en nokkenassen, bewerking | Crankshafts and camshafts, machining
38250236. Testapparatuur voor elektronische en elektrische circuits | Test equipment for electronic and electrical circuits
79220303. Opera bedrijf | Opera company

Werken bij IDEAL CARAVANS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IDEAL CARAVANS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IDEAL CARAVANS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IDEAL CARAVANS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

 • Dispatcher Luchthaven (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vliegtuigafhandeling in Zaventem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde Dispatchers. Taken / Verantwoordelijkheden : •Aanpassen van de planning in functie van afwijkingen van de dagplanning, •Registreren van gegevens mbt afwijkingen van de vliegtuigafhandeling, •Doorgeven van de tijdstippen van de uit te voeren werkzaamheden, •Informeren over de afwijkingen op de dagplanning en de vooropgestelde planning, •Geven van werkinstructies bij afwijkingen, •Correct inzetten van het materiaal, •Melden van defecten aan het materiaal

 • Technisch operator (m/v) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een operator met technishe kennis. Je staat in voor het bedienen van de machine.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

  Regio: RESSEGEM

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Jobstudent productie motorenfabrikant 1of 2 dag(en) per week, Wespelaar (WESPELAAR)

  Regio: WESPELAAR

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Wespelaar zijn we op zoek naar een student die sterk is in nauwkeurig werk. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektromotoren voor grote huishoudtoestellen. Je zal in de productie fijne meetapparatuur hanteren en computergestuurde machines bedienen.

 • STUDENTEN gezocht voor nachtshift in tankstation (winkel) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een groot tankstation in regio Gent (Destelbergen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde en mature student die vrijdag of zaterdagnacht kan werken. Onze klant is op zoek naar iemand die kan helpen tijdens de nachtshift van 22u-6u. Concreet zal je meewerken in de shop van het tankstation, je taken omvatten kassawerk en het bereiden van belegde broodjes. Er wordt een interne opleiding voorzien, zodat alles in goede banen loopt. Bij rustigere momenten zal je mee instaan voor het aanvullen van de rekken in de shop.

 • Kelner student (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE JACOB

  Type: Studentenjob

  Bedienen en adviseren van klanten.

 • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Sportievak vzw

  Type: Studentenjob

  Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

 • Technisch jobstudent (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

 • ALLROUND DRAAIERS/FREEZERS/LASSERS - MOOIE VERLONING 7226175 / 6 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalbedrijf gelegen in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar een ALLROUND METAALARBEIDER Je zal worden ingezet voor : Uitvoeren van laswerken op onderdelen in de werkplaatsen of ter plaatse. Oplassen van onderdelen en nabewerken (draaien en/of frezen), oplassen van slijtonderdelen. - assen - kleppen - schroeven - slijtonderdelen van scheppers en grijpers - onderdelen van brekers Demontage en montage van de onderdelen Dit kan zijn in het atelier maar ook op sites in de buurt voor bepaalde projecten

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van IDEAL CARAVANS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of IDEAL CARAVANS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor IDEAL CARAVANS BVBA. Laat een reactie achter voor IDEAL CARAVANS BVBA. IDEAL CARAVANS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IDEAL CARAVANS BVBA. Leave a respond for IDEAL CARAVANS BVBA. IDEAL CARAVANS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IDEAL CARAVANS BVBA op de google maps. Adres en contacten IDEAL CARAVANS BVBA
Location of IDEAL CARAVANS BVBA on the google maps. Address and contacts of IDEAL CARAVANS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come IDEAL CARAVANS BVBA IDEAL CARAVANS BVBA: ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles | Cobepex | JLB Productions | VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt | ESPACE FORMATION PME INFAC-INFOBO

Other related companies as IDEAL CARAVANS BVBA: ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles | Cobepex | JLB Productions | VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt | ESPACE FORMATION PME INFAC-INFOBO

IDEAL CARAVANS BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Wetteren, België. De volledige naam van het bedrijf is IDEAL CARAVANS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01734161376. Het bedrijf IDEAL CARAVANS BVBA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 276,9230. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 679,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in IDEAL CARAVANS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IDEAL CARAVANS BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IDEAL CARAVANS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IDEAL CARAVANS BVBA, openstaande posities, locatie van IDEAL CARAVANS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IDEAL CARAVANS BVBA is a company, that was registered 2004 in Wetteren region, Belgium. Full name of company is IDEAL CARAVANS BVBA, company assigned to the tax number BE01734161376. The company IDEAL CARAVANS BVBA is located at the address: Brusselsesteenweg 276,9230. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 679,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in IDEAL CARAVANS BVBA were not found.
The main activity of IDEAL CARAVANS BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of IDEAL CARAVANS BVBA is not available. You also can look at reviews of IDEAL CARAVANS BVBA, open positions, location of IDEAL CARAVANS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IDEAL CARAVANS BVBA, Wetteren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IDEAL CARAVANS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IDEAL CARAVANS BVBA, Wetteren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IDEAL CARAVANS BVBA, employees, financial statistics.