ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles

Contactgegevens ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Blaesstraat 176A,1000, België

Telefoon (phone): 0495 54 40 28; 02 503 53 22 0495 54 40 28; 02 503 53 22

Fax (fax): 02 503 53 22 02 503 53 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles
Products information ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles

BTW identificatienummer (tax): BE08400390625
Ondernemingsnummer: 8647308349
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 659,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles
(Get full report from official database of BE for ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles
Addition kinds of activities for ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles

07820203. Graszorg | Lawn care services
10310201. Calamine mijnbouw | Calamine mining
34940105. Stop pikken | Stop cocks
38610308. Microfilm apparatuur: camera's, projectoren, lezers, enz. | Microfilm equipment: cameras, projectors, readers, etc.
39990301. Curlingveren | Curling feathers

Werken bij ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

  • Calculator M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Analyseren van lastenboeken. · Uitwerken van technische oplossingen op basis van onder andere de bouwplannen, normen en wetgeving en dit in samenspraak met de dossierverantwoordelijke. · Bepalen van de kostprijs en het voorbereiden van de prijsofferte. · In samenspraak met dossierverantwoordelijke opstellen prijsofferte · Opstellen van meetstaten voor mogelijke onderaannemers. · Opvragen van prijzen naargelang de situatie (intern en/of extern) · Samenstellen van technische dossiers (technische fiches – blokschema’s) · Nauw samenwerken en overleg met collega’s zoals (niet limitatief) calculator, sales engineers, met product management en met tekenbureau. - Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) - De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten - De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen - De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren - Persoonsgebonden competenties - Plannen (= ordenen) - Samenwerken als hecht team - Klantgerichtheid

  • Ervaren verkoopster (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIEF NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van kledij. Je bewaakt de uitstraling van de winkel Je werkt parttime, eventueel fulltime indien nodig.

  • ORDERPICKER (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote internationale speler te Willebroek gaan wij op zoek naar logistieke werkkrachten. Je wordt ingeschakeld als orderpicker: jouw verantwoordelijkheid is het correct klaarmaken van de bestellingen.

  • Tekenaar betonelementen / betonconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies Je maakt ze klaar voor productie. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en opvolging van de dossiers.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Bilzen weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • ZAALMEDEWERKER (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BRASSERIE HOF VAN RANST

    Type: Vaste Job

    Op onze kaart staan verse vlees- en visgerechten, pasta's,.... en wisselende seizoensgerechten. In onze feestzaal kan men terecht voor seminaries, koffietafels,... Wij zoeken een collega die instaat voor het opdienen van de gerechten en het serveren van drank.

  • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

    Type: Vaste Job

    Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

  • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

  • Tester, Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is a Belgian recruitment company headquartered in Brussels and providing permanent staffing as well as project sourcing solutions worldwide in multiple sectors. Voor een vooraanstaand bedrijf actief in de retailsector zijn wij momenteel op zoek naar een Tester! Heb jij interesse in het werken voor een jong en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en reageer via onderstaande gegevens. Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Jij zal je focussen of het manueel testen van de applicaties en uiteindelijk werken aan het automatiseren hiervan.

  • FLEXI Restaurantkelner m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zoeken wij een kelner met ervaring in RESTAURANT-bediening (man of vrouw). Je moet minstens 1 op de 2 zondagen werken - middag- en avonddienst. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles in sociale netwerken
Look for responds of ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles. Laat een reactie achter voor ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles. ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles. Leave a respond for ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles. ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles op de google maps. Adres en contacten ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles
Location of ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles on the google maps. Address and contacts of ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles

Andere gerelateerde bedrijven als come ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles: De Immotheker BVBA | K.A. Erasmus De Pinte | KACE POLYVALENT ATELIER | MAISON GENNE SPRL | Samo B SA

Other related companies as ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles: De Immotheker BVBA | K.A. Erasmus De Pinte | KACE POLYVALENT ATELIER | MAISON GENNE SPRL | Samo B SA

ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08400390625. Het bedrijf ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles bevindt zich op het adres: Blaesstraat 176A,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 659,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles, openstaande posities, locatie van ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles is a company, that was registered 1995 in Brussel region, Belgium. Full name of company is ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles, company assigned to the tax number BE08400390625. The company ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles is located at the address: Blaesstraat 176A,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 659,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles were not found.
The main activity of ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles is not available. You also can look at reviews of ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles, open positions, location of ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles, employees, financial statistics.