VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt

Contactgegevens VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt: address, phone, fax, email, website, opening hours

VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt

Regio (region): Herenthout, België

Adres (address): Luttelvelden 25,2270, België

Telefoon (phone): 014 50 09 27; 0495 52 60 28 014 50 09 27; 0495 52 60 28

Fax (fax): 014 50 09 27 014 50 09 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt
Products information VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt

BTW identificatienummer (tax): BE03867706298
Ondernemingsnummer: 5557128906
Hoofdstad (capital): 710,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 153,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt
(Get full report from official database of BE for VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt)

Aanvulling soorten activiteiten voor VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt
Addition kinds of activities for VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt

20990302. Desserts, ready-to-mix | Desserts, ready-to-mix
22990302. Ramie garens, draad, roving en textiel | Ramie yarn, thread, roving, and textiles
35340102. Trappenliften, motor aangedreven | Stair elevators, motor powered
58129904. Kiprestaurant | Chicken restaurant
73599908. Teken verhuur | Sign rental
87110403. Verwarming en ventilatietechniek | Heating and ventilation engineering

Werken bij VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvalophaler (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO VGW HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Houthalen zijn we op zoek naar afvalophalers. Je start altijd om 5u30 en 6u. Je haalt verschillende afvalsoorten op: restafval, PMD, papier en karton, groenafval, etc

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Chauffeur C/CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 (distributie) chauffeurs - rijbewijs C of CE. 1 chauffeur voor dagploeg (start tussen 05u - 10u) 1 chauffeur voor nachtploeg (+/- vanaf 16u tot 3u 's nachts)

  • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

  • Poetshulp Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp in Maldegem - Aalter (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen! PROFIEL Je hebt geen diploma of ervaring nodig Je houdt van poetsen en levert graag mooi werk af Indien jouw klanten dat wensen, wil je ook strijken, boodschappen doen of koken Je spreekt of Nederlands of Frans of Engels Je houdt je klanten graag tevreden en komt altijd op tijd Eigen vervoer (wagen of bromfiets) is geen vereiste Op werkdagen kan je om 8.00 uur bij de klant starten AANBOD Dertien uitstekende redenen om te werken als OZ huishoudhulp : Vast contract vanaf dag 1 Bepaal zelf je vaste werkdagen De dienstencheques mag je opsturen per post Persoonlijke begeleiding door jouw consulent Werken bij OZ geeft je meer werkzekerheid Je werkt altijd dicht bij huis Individuele opleiding Geen diploma nodig Tal van andere extralegale voordelen: gratis werkkledij, een wasvergoeding, kortingen in de OZ Shop en de OZ Reisbureaus, griepvaccin, geschenkcheques van € 35 Een ruime kilometervergoeding (auto/fiets/openbaar vervoer) en een eindejaarspremie Uitstekend uurloon dat stipt wordt uitbetaald Je uurloon stijgt des te langer je bij OZ werkt Maaltijdcheques vanaf de maand na je 6e anciënniteitsverjaardag Spreekt deze vacature van huishoudhulp jou aan? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Heb je vragen of wens je meer info? Bel dan naar het gratis nummer 0800 15 105.

  • Spelhost dinerspellen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Gent studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Student studierelevante bijbaan: Onderhoudsplannen reliability (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het ter beschikking stellen van standaard onderhoudsplannen voor veel voorkomende machines in SAP. Initieel mee helpen opstellen in Excel op basis van feedback van de Reliability Engineers Aanmaken van de standaard plannen en strategieën in SAP. Documenteren van de procedure om die lokaal te gebruiken. Te kopiëren en aan te passen bij gebruik door de lokale afdeling.

  • Jobstudenten winkel Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studentenjob voor elke week op zaterdag en/of zondag, ook in de examenperiode's of blok. Taken: kassa-werk, controle self-pay systeem, rekken aanvullen Werkuren zaterdag tss 7u30-19u zondag tss 7u30 - 12u15 alseen feestdag op een zaterdag valt - volledige dag op 25/12 en 1/1 is de winkel gesloten

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

  • ClearSource - Customer Implementation Specialist (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Customer Implementation Specialist for a freelance OR fixed duration contract for at least 1 year in the South of Brussels. You would like to join a renown and international environment to handle challenging projects for clients all over the world? Then read up!     Role Description Act as point of contact for testing requirement and implementations at customers Coordinate multiple testing projects in cooperation with managers and customers Supervise and assist the clients during the phases of testing processes Ensure administrative and technical requirements are fulfilled and completed Follow-up and organise follow-up of projects and respect SLAs Suggest improvement based on your experience for smoother processes or better services   Profile Experience(s) in IT implementation and/or testing processes with internal and/or external clients, or a background in Customer/Client Support or Service role Expertise in coordinating multiple projects or queries Any experience with API or SLA, is a major advantage Any experience in the payment or financial sector, is a big plus Client-oriented, you can guide, manage and advise customers Organised, structured and stress resistant Fluent in English both written and spoken, proficiency in any additional language is a plus    Details Start: Immediately Duration: 1 year contract (+ 1 year extension) Location: South of Brussels   If you are interested in this function and if you have the skills required, please send me your most updated CV via the button below.

Zoek naar antwoorden van VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt in sociale netwerken
Look for responds of VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt in social networks

Lees alle opmerkingen voor VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt. Laat een reactie achter voor VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt. VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt. Leave a respond for VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt. VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt op de google maps. Adres en contacten VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt
Location of VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt on the google maps. Address and contacts of VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt

Andere gerelateerde bedrijven als come VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt: Metroshop | Stubbe P | Belgamedia bvba | Erovision | Fondation Sophie d'Ursel

Other related companies as VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt: Metroshop | Stubbe P | Belgamedia bvba | Erovision | Fondation Sophie d'Ursel

VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Herenthout, België. De volledige naam van het bedrijf is VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03867706298. Het bedrijf VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt bevindt zich op het adres: Luttelvelden 25,2270. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 710,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 153,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt, openstaande posities, locatie van VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt is a company, that was registered 1996 in Herenthout region, Belgium. Full name of company is VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt, company assigned to the tax number BE03867706298. The company VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt is located at the address: Luttelvelden 25,2270. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 710,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 153,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt were not found.
The main activity of VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt is not available. You also can look at reviews of VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt, open positions, location of VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt, Herenthout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt, Herenthout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VT-Kunststofvloeren Jef Van Tichtelt, employees, financial statistics.