Vandeputte-Buyse BVBA

Contactgegevens Vandeputte-Buyse BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandeputte-Buyse BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandeputte-Buyse BVBA

Regio (region): Avelgem, België

Adres (address): Meersstraat 25,8580, België

Telefoon (phone): 056 64 43 80 056 64 43 80

Fax (fax): 056 64 43 80 056 64 43 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandeputte-Buyse BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandeputte-Buyse BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandeputte-Buyse BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandeputte-Buyse BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandeputte-Buyse BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandeputte-Buyse BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandeputte-Buyse BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandeputte-Buyse BVBA
Products information Vandeputte-Buyse BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08648956298
Ondernemingsnummer: 2463378906
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 178,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vandeputte-Buyse BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandeputte-Buyse BVBA
(Get full report from official database of BE for Vandeputte-Buyse BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandeputte-Buyse BVBA
Addition kinds of activities for Vandeputte-Buyse BVBA

275904. Publicatiedruk | Publication printing
01749901. Grapefruit Grove | Grapefruit grove
15419910. Staalbouw | Steel building construction
20770202. Vismeel, behalve als diervoeder | Fish meal, except as animal feed
27829904. Voorbeeldboeken | Sample books
39520109. Verf voor brandhout of leerwerk, platina | Paints for burnt wood or leather work, platinum
39990108. Permanente golf apparatuur en machines | Permanent wave equipment and machines
79990205. Miniatuur golfbaan operatie | Miniature golf course operation

Werken bij Vandeputte-Buyse BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandeputte-Buyse BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandeputte-Buyse BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandeputte-Buyse BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Laborant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende voedingsfirma te Roeselare zijn we op zoek naar een gedreven kwaliteitscontroleur/laborant. Je voert in de productie- en inpakafdelingen permanente kwaliteitscontroles uit, doet labo analyses op afgewerkte producten en geleverde grondstoffen, meldt problemen aan de afdelingsverantwoordelijken en neemt de nodige maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte naleving van de hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften. Je stelt kwaliteitsonderzoeken in, werkt mee aan dossiers m.b.t. BRC/IFS/HACCP en rapporteert aan het diensthoofd labo.

  • WERFLEIDER m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een gemotiveerde werfleider die het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf coördineert. Je rapporteert aan de projectleider. - Werfvoorbereiding en administratie: o.a.: calculatiedossier bestuderen, planning opstellen, opmetingen uitvoeren, vorderingsstaten voorbereiden,... - Coördinatie werfuitvoering, vb: controleren van de plannen, materiaalkeuzes verfijnen, controle gepresteerde werk, deelnemen aan werfvergaderingen, ... - People management: personeel motiveren en aansturen - Consequent toepassen van de voorgeschreven veiligheids- en milieurichtlijnen

  • Huishoudhulp regio BORNEM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Huishoudhulp Loppem gezocht! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudelijke hulp via dienstencheques (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WEVELGEM (SEW vzw)

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke hulp in privé-woningen In en rond groot Wevelgem Hoofdzakelijk onderhoudstaken Optioneel (afhankelijk van klanten) ook strijkwerk, boodschappen, eten klaarmaken

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • student/stagiair in groot kinderdagverblijf (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent/stagiair voor in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met een geweldig TEAM van 9 kinderverzorg(st)ers! Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + de zaakvoerster is ook elke dag als extra persoon aanwezig. www.babybiebelbox.be Takenpakket: Je werkt als jobstudent/stagiair in ons kinderdagverblijf Je doet de observaties bij de kindjes Je doet de verzorging, geeft eten, ... Je voert activiteiten & knutselwerkjes uit met de kindjes Je doet ook extra huishoudelijke, logistieke taken

  • Bijlesgever fysica (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Bouwkundig Tekenaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AlphaZ

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig tekenaar sta je aan de basis van de uitvoering van projecten. Je bent actief binnen industriële toepassingen en biedt ondersteuning aan de afdeling bouwkunde. Jouw takenpakket: Je voert bouwkundige tekenwerkopdrachten uit met AutoCad. Je kan, waar nodig, steeds terugvallen op jouw uitgebreide kennis wapenings- en bekistingsplannen. Je voert een waaier aan tekenopdrachten uit in opdracht van de projectingenieurs bouwkunde. Je overlegt met zowel projectingenieurs als ontwerpers. Je gaat zelfstandig aan de slag met de verschillende opdrachten. Daarnaast ben je nauwkeurig en sta je open om nieuwe zaken aan te leren.

Zoek naar antwoorden van Vandeputte-Buyse BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vandeputte-Buyse BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandeputte-Buyse BVBA. Laat een reactie achter voor Vandeputte-Buyse BVBA. Vandeputte-Buyse BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandeputte-Buyse BVBA. Leave a respond for Vandeputte-Buyse BVBA. Vandeputte-Buyse BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandeputte-Buyse BVBA op de google maps. Adres en contacten Vandeputte-Buyse BVBA
Location of Vandeputte-Buyse BVBA on the google maps. Address and contacts of Vandeputte-Buyse BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandeputte-Buyse BVBA Vandeputte-Buyse BVBA: Autre Chose SPRL | Di-Vito (Ets) SA | Vercammen F & Zoon BVBA | Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds | BonSpirit

Other related companies as Vandeputte-Buyse BVBA: Autre Chose SPRL | Di-Vito (Ets) SA | Vercammen F & Zoon BVBA | Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds | BonSpirit

Vandeputte-Buyse BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Avelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandeputte-Buyse BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08648956298. Het bedrijf Vandeputte-Buyse BVBA bevindt zich op het adres: Meersstraat 25,8580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 178,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vandeputte-Buyse BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandeputte-Buyse BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandeputte-Buyse BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandeputte-Buyse BVBA, openstaande posities, locatie van Vandeputte-Buyse BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandeputte-Buyse BVBA is a company, that was registered 2002 in Avelgem region, Belgium. Full name of company is Vandeputte-Buyse BVBA, company assigned to the tax number BE08648956298. The company Vandeputte-Buyse BVBA is located at the address: Meersstraat 25,8580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 178,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vandeputte-Buyse BVBA were not found.
The main activity of Vandeputte-Buyse BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandeputte-Buyse BVBA is not available. You also can look at reviews of Vandeputte-Buyse BVBA, open positions, location of Vandeputte-Buyse BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandeputte-Buyse BVBA, Avelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandeputte-Buyse BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandeputte-Buyse BVBA, Avelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandeputte-Buyse BVBA, employees, financial statistics.