Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds

Contactgegevens Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds: address, phone, fax, email, website, opening hours

Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds

Regio (region): Diest (Kaggevinne), België

Adres (address): Citadellaan 22,3293, België

Telefoon (phone): 013 33 78 13 013 33 78 13

Fax (fax): 013 32 38 51 013 32 38 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds
Products information Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds

BTW identificatienummer (tax): BE05961975097
Ondernemingsnummer: 1289215087
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 462,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds
(Get full report from official database of BE for Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds)

Aanvulling soorten activiteiten voor Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds
Addition kinds of activities for Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds

147400. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
721300. Linnengoed | Linen supply
17310303. Specialisatie van geluidsapparatuur | Sound equipment specialization
21310000. Kauw en rook tabak | Chewing and smoking tobacco
22110601. Vliegtuigdoek, katoen | Airplane cloth, cotton
23610101. Blouses: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Blouses: girls', children's, and infants'
26210503. Constructie papier | Construction paper
39539906. Schermen, textiel drukwerk | Screens, textile printing
51699905. Boorselder | Drilling mud

Werken bij Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop slagerij en keukenhulp (KACHTEM)

    Regio: KACHTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gekende slagerij regio Izegem is op zoek naar een winkelmedewerker en hulp in het atelier. Je helpt mee in de keuken van een slagerij met het maken van slaatjes, koude schotels,... Ook help je mee in diverse taken zoals toonbankverkoop in de winkel, afwassen, bestellingen klaarzetten... Ben je klantvriendelijk? Heb je ervaring in de verkoop van vlees/charcuterie/keuken? Ben je gemotiveerd en leergierig? Contacteer dan snel Konvert Izegem!

  • Productiemedewerkers voedingssector (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Incopack te Dilsen-Stokkem zijn wij dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je werkt 2 à 3 dagen per week in 2 ploegen of de nachtdienst. Zodra je het hele productieproces kent maak je kans op weekcontracten.

  • Teammember Okay compact Grootserment (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Winkelmedewerker 38h/week Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmederker in het filiaal te Roeselare zorgt je samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen en volgt de instructies op van de winkelverantwoordelijke.

  • Technieker garage M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een eerste job of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als technieker in een garage? Voor een gekende garage in regio Waregem zijn we op zoek naar een polyvalent technieker M/V Als technieker sta je in voor verschillende taken. Eerst ben je verantwoordelijk voor het stellen van een correcte en grondige diagnose. Daarnaast zal je instaan voor het onderhoud aan de wagens. Je voert verschillende herstellingswerken uit, dit kan zowel mechanisch als elektrisch zijn. Je zal daarna een grondige kwaliteitscontrole van de gedane werken uitvoeren. Indien nodig zal je ook instaan voor het bestellen van nodige onderdelen van de wagens.

  • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 12u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Gent. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (deeltijds) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

  • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Barman - kelner FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Flexijob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

Zoek naar antwoorden van Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds in sociale netwerken
Look for responds of Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds in social networks

Lees alle opmerkingen voor Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds. Laat een reactie achter voor Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds. Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds. Leave a respond for Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds. Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds op de google maps. Adres en contacten Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds
Location of Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds on the google maps. Address and contacts of Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds

Andere gerelateerde bedrijven als come Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds: MAHY H NV | CLOWN KEA | Touartube-TAT SA | Exportslachthuis Smekens N.V. | MARIO RAIMONDI

Other related companies as Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds: MAHY H NV | CLOWN KEA | Touartube-TAT SA | Exportslachthuis Smekens N.V. | MARIO RAIMONDI

Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Diest (Kaggevinne), België. De volledige naam van het bedrijf is Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05961975097. Het bedrijf Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds bevindt zich op het adres: Citadellaan 22,3293. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 462,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds, openstaande posities, locatie van Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds is a company, that was registered 2018 in Diest (Kaggevinne) region, Belgium. Full name of company is Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds, company assigned to the tax number BE05961975097. The company Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds is located at the address: Citadellaan 22,3293. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 462,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds were not found.
The main activity of Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds is not available. You also can look at reviews of Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds, open positions, location of Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds, Diest (Kaggevinne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds, Diest (Kaggevinne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds, employees, financial statistics.