MARIO RAIMONDI

Contactgegevens MARIO RAIMONDI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIO RAIMONDI: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIO RAIMONDI

Regio (region): CHATELINEAU CHATELINEAU B-6200 - BE, België

Adres (address): ALLEE DES FRENES 29, België

Telefoon (phone): +32 71 39 43 85 +32 71 39 43 85

Fax (fax): +32 71 40 24 44 +32 71 40 24 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIO RAIMONDI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIO RAIMONDI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIO RAIMONDI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIO RAIMONDI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIO RAIMONDI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIO RAIMONDI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIO RAIMONDI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIO RAIMONDI
Products information MARIO RAIMONDI

BTW identificatienummer (tax): BE09583343505
Ondernemingsnummer: 5570861816
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 327,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in MARIO RAIMONDI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIO RAIMONDI
(Get full report from official database of BE for MARIO RAIMONDI)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIO RAIMONDI
Addition kinds of activities for MARIO RAIMONDI

762999. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec
25420203. Tellers of balies, behalve hout | Counters or counter display cases, except wood
35590701. Banden grooving machines | Tire grooving machines
50650310. Transformers, elektronisch | Transformers, electronic
51360603. Uniformen, mannen en jongens ' | Uniforms, men's and boys'
67999903. Belastingverzekeringen: vasthouden, kopen en verkopen | Tax liens: holding, buying and selling

Werken bij MARIO RAIMONDI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIO RAIMONDI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIO RAIMONDI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIO RAIMONDI. Looking for open vacancies in other companies

  • Teeltverantwoordelijke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot jouw taken behoren: - Bestellingen klaarmaken - Sproeien van planten - Scouting van planten (herkennen van ziektes en insecten) - Inpotten - Machines helpen klaarzetten - Snoeien

  • Winkelmedewerker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

  • Assemblage medewerker (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Ardooie zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker met technisch inzicht. Je staat er in voor het assembleren van aluminium onderdelen.

  • Werkvoorbereider (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Koeltechnicus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent - America Today Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Nieuwpoort zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

  • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • Verwarmingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud, de exploitatie en herstellingen van technische installaties in de energiesector zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verwarmingsinstallaties. Je voert logische en efficiënte diagnoses uit voor de problemen en stelt ook oplossingen voor aan de klant. Je volgt technische voorschriften op, voert bijkomende werken uit en rapporteert aan de verantwoordelijke.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van MARIO RAIMONDI in sociale netwerken
Look for responds of MARIO RAIMONDI in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIO RAIMONDI. Laat een reactie achter voor MARIO RAIMONDI. MARIO RAIMONDI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIO RAIMONDI. Leave a respond for MARIO RAIMONDI. MARIO RAIMONDI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIO RAIMONDI op de google maps. Adres en contacten MARIO RAIMONDI
Location of MARIO RAIMONDI on the google maps. Address and contacts of MARIO RAIMONDI

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIO RAIMONDI MARIO RAIMONDI: QUINCAILLERIE ROSMAN SA | B.S.C. Cleaning SPRL | DUBOIS MARC | Assicurazioni Generali | EyeTronics

Other related companies as MARIO RAIMONDI: QUINCAILLERIE ROSMAN SA | B.S.C. Cleaning SPRL | DUBOIS MARC | Assicurazioni Generali | EyeTronics

MARIO RAIMONDI is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio CHATELINEAU CHATELINEAU B-6200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIO RAIMONDI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09583343505. Het bedrijf MARIO RAIMONDI bevindt zich op het adres: ALLEE DES FRENES 29. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 327,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in MARIO RAIMONDI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIO RAIMONDI is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIO RAIMONDI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIO RAIMONDI, openstaande posities, locatie van MARIO RAIMONDI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MARIO RAIMONDI is a company, that was registered 1990 in CHATELINEAU CHATELINEAU B-6200 - BE region, Belgium. Full name of company is MARIO RAIMONDI, company assigned to the tax number BE09583343505. The company MARIO RAIMONDI is located at the address: ALLEE DES FRENES 29. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 327,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in MARIO RAIMONDI were not found.
The main activity of MARIO RAIMONDI is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIO RAIMONDI is not available. You also can look at reviews of MARIO RAIMONDI, open positions, location of MARIO RAIMONDI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIO RAIMONDI, CHATELINEAU CHATELINEAU B-6200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIO RAIMONDI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIO RAIMONDI, CHATELINEAU CHATELINEAU B-6200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIO RAIMONDI, employees, financial statistics.