Assicurazioni Generali

Contactgegevens Assicurazioni Generali: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Assicurazioni Generali: address, phone, fax, email, website, opening hours

Assicurazioni Generali

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Louizalaan 149,1050, België

Telefoon (phone): 02 537 27 60 02 537 27 60

Fax (fax): 02 537 52 66 02 537 52 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Assicurazioni Generali: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Assicurazioni Generali"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Assicurazioni Generali"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Assicurazioni Generali, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Assicurazioni Generali. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Assicurazioni Generali, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Assicurazioni Generali. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Assicurazioni Generali
Products information Assicurazioni Generali

BTW identificatienummer (tax): BE02563354492
Ondernemingsnummer: 1012908935
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 664,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Assicurazioni Generali zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Assicurazioni Generali
(Get full report from official database of BE for Assicurazioni Generali)

Aanvulling soorten activiteiten voor Assicurazioni Generali
Addition kinds of activities for Assicurazioni Generali

354702. Secundaire walserij apparatuur | Secondary rolling mill equipment
615300. Kortlopende zakelijke kredietinstellingen, met uitzondering van landbouw | Short-term business credit institutions, except agricultural
26319903. Newsboard | Newsboard
33120405. Structurele vormen en palen, staal | Structural shapes and pilings, steel
33150102. Hekken poorten, posten en toebehoren: staal | Fence gates, posts, and fittings: steel
39150205. Lapidair werk, contract of ander | Lapidary work, contract or other
57360000. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
73590401. Vliegtuig verhuur | Aircraft rental
73710200. Computer software schrijven diensten | Computer software writing services

Werken bij Assicurazioni Generali: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Assicurazioni Generali: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Assicurazioni Generali. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Assicurazioni Generali. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Neuhaus

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als productie medewerker. Je voornaamste taken zijn het inpakken van chocolade in dozen aan de lopende band en het afrapen van pralines die machinaal geproduceerd zijn. Verder sta je soms ook in voor het plooien van karton. Je werkt snel en nauwkeurig. Goederenbehandeling Etiketteren Inpakken

  • Administratief bediende certificatie (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken en verantwoordelijkheden De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie ? Algemeen secretariaatswerk: o beheer van de binnenkomende en uitgaande briefwisseling certificaten offertes en conventies. o scanning klassering documentopmaak power point presentaties templates opmaak van begeleidingsbrieven voor offertes overeenkomsten verslagen ... o vertalingen: verslagen van vergaderingen inspectieverslagen interne documenten ? ? Ondersteuning aan een team ingenieurs in hun dagdagelijkse opdrachten (vergaderingen rapporten communicatie met klanten en stakeholders ...) ? Voorbereiding van de certificatieraden en opvolging van de deadlines ? Coördinatie en toepassing van de interne administratieve flows voor goedkeuring van documenten en certificaten ? Telefoononthaal voor klanten en interne en externe contacten.

  • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • Schrijnwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

  • Huishoudhulp regio Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bilzen - Zutendaal - Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • IBO stage - Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Leercontract

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. Je hebt een buitenschoolse opleiding sanitair en HVAC gedaan. Je komt in aanmerking voor IBO stage. .

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

  • Zaalhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen; drank en eten serveren; menu's uitdelen, borden afruimen.

  • Flexi zaalmedewerker Weekend M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Brasserie Het Brughuis te Leest, nabij Mechelen, zoeken we een fleximedewerker voor de zaal. Je ondersteunt de kelners bij het inzetten en afruimen van borden. Je neemt bestellingen op en rekent af. Je werkt op regelmatige basis vrijdagavond, zaterdagavond en/ of zondag.

Zoek naar antwoorden van Assicurazioni Generali in sociale netwerken
Look for responds of Assicurazioni Generali in social networks

Lees alle opmerkingen voor Assicurazioni Generali. Laat een reactie achter voor Assicurazioni Generali. Assicurazioni Generali bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Assicurazioni Generali. Leave a respond for Assicurazioni Generali. Assicurazioni Generali on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Assicurazioni Generali op de google maps. Adres en contacten Assicurazioni Generali
Location of Assicurazioni Generali on the google maps. Address and contacts of Assicurazioni Generali

Andere gerelateerde bedrijven als come Assicurazioni Generali Assicurazioni Generali: MARTENS JAN | SIM CONSULT BVBA | atomik BVBA | VUB-Vrije Universiteit Brussel | Fotim

Other related companies as Assicurazioni Generali: MARTENS JAN | SIM CONSULT BVBA | atomik BVBA | VUB-Vrije Universiteit Brussel | Fotim

Assicurazioni Generali is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Assicurazioni Generali, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02563354492. Het bedrijf Assicurazioni Generali bevindt zich op het adres: Louizalaan 149,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 664,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Assicurazioni Generali zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Assicurazioni Generali is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Assicurazioni Generali is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Assicurazioni Generali, openstaande posities, locatie van Assicurazioni Generali op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Assicurazioni Generali is a company, that was registered 1992 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Assicurazioni Generali, company assigned to the tax number BE02563354492. The company Assicurazioni Generali is located at the address: Louizalaan 149,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 664,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Assicurazioni Generali were not found.
The main activity of Assicurazioni Generali is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Assicurazioni Generali is not available. You also can look at reviews of Assicurazioni Generali, open positions, location of Assicurazioni Generali on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Assicurazioni Generali, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Assicurazioni Generali, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Assicurazioni Generali, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Assicurazioni Generali, employees, financial statistics.