Vercammen F & Zoon BVBA

Contactgegevens Vercammen F & Zoon BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vercammen F & Zoon BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vercammen F & Zoon BVBA

Regio (region): Boortmeerbeek (Hever), België

Adres (address): Hoogstraat 19,3191, België

Telefoon (phone): 015 51 14 33 015 51 14 33

Fax (fax): 015 51 14 33 015 51 14 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vercammen F & Zoon BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vercammen F & Zoon BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vercammen F & Zoon BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vercammen F & Zoon BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vercammen F & Zoon BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vercammen F & Zoon BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vercammen F & Zoon BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vercammen F & Zoon BVBA
Products information Vercammen F & Zoon BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07994171142
Ondernemingsnummer: 9455078125
Hoofdstad (capital): 682,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 489,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Vercammen F & Zoon BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vercammen F & Zoon BVBA
(Get full report from official database of BE for Vercammen F & Zoon BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vercammen F & Zoon BVBA
Addition kinds of activities for Vercammen F & Zoon BVBA

449900. Water transport diensten, | Water transportation services,
701101. motels | Motels
23860000. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
27520103. Fotolithografische drukwerk | Photolithographic printing
28429900. Pools en sanitaire artikelen, niet inbegrepen | Polishes and sanitation goods, nec
33660202. Propellers, schip: gegoten messing | Propellers, ship: cast brass
48999904. Radio-omroepen die worden uitgevoerd door taxibedrijven | Radio broadcasting operated by cab companies
73891202. Montage van goederen op kaarten | Mounting merchandise on cards
89990703. Behoud van natuurlijke hulpbronnen | Natural resource preservation service

Werken bij Vercammen F & Zoon BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vercammen F & Zoon BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vercammen F & Zoon BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vercammen F & Zoon BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bereider (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Loenhout (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Vakantiestudent(e) (niet onderworpen) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar wat extra centjes als jobstudent? Wij zoeken een jobstudent voor een horecazaak in Ichtegem. Je helpt met opdienen, afwas, opruimen,.... Je wordt zowel in de zaal als in de keuken ingezet. Je werkt op vrijdag en zaterdag van 19u tot rond 22u en op zondag van 12u tot 14u.

  • Student magazijnmedewerker gezocht in Opglabbeek! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Je staat in voor algemene magazijntaken het verzamelen en inpakken van goederen. het sorteren van pakjes het scannen van pakketen orderpicken laden en lossen

  • JOBSTUDENT frituurmedewerker (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: YJ@H

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor volgende taken: onthaal van de klanten; opnemen van de bestellingen; klaarzetten van de bestellingen.

  • Studenten Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

  • gemotiveerde kelner flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Brasserie 21

    Type: Flexijob

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde kelners. Je staat zowel in de zaal als aan de bar. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken. zaal : tafels klaarzetten, opnemen van bestellingen, opdienen eten, afruimen van de tafels.

  • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ROSENBURG

    Type: Flexijob

    Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

Zoek naar antwoorden van Vercammen F & Zoon BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vercammen F & Zoon BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vercammen F & Zoon BVBA. Laat een reactie achter voor Vercammen F & Zoon BVBA. Vercammen F & Zoon BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vercammen F & Zoon BVBA. Leave a respond for Vercammen F & Zoon BVBA. Vercammen F & Zoon BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vercammen F & Zoon BVBA op de google maps. Adres en contacten Vercammen F & Zoon BVBA
Location of Vercammen F & Zoon BVBA on the google maps. Address and contacts of Vercammen F & Zoon BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vercammen F & Zoon BVBA Vercammen F & Zoon BVBA: Vastgoed Advies Verhaeghe | Technifoto Van Wambeke | Schaeps BVBA | De Schepper-Bruyninckx BVBA | Videotheques Images

Other related companies as Vercammen F & Zoon BVBA: Vastgoed Advies Verhaeghe | Technifoto Van Wambeke | Schaeps BVBA | De Schepper-Bruyninckx BVBA | Videotheques Images

Vercammen F & Zoon BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Boortmeerbeek (Hever), België. De volledige naam van het bedrijf is Vercammen F & Zoon BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07994171142. Het bedrijf Vercammen F & Zoon BVBA bevindt zich op het adres: Hoogstraat 19,3191. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 682,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 489,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vercammen F & Zoon BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vercammen F & Zoon BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vercammen F & Zoon BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vercammen F & Zoon BVBA, openstaande posities, locatie van Vercammen F & Zoon BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vercammen F & Zoon BVBA is a company, that was registered 2004 in Boortmeerbeek (Hever) region, Belgium. Full name of company is Vercammen F & Zoon BVBA, company assigned to the tax number BE07994171142. The company Vercammen F & Zoon BVBA is located at the address: Hoogstraat 19,3191. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 682,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 489,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vercammen F & Zoon BVBA were not found.
The main activity of Vercammen F & Zoon BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vercammen F & Zoon BVBA is not available. You also can look at reviews of Vercammen F & Zoon BVBA, open positions, location of Vercammen F & Zoon BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vercammen F & Zoon BVBA, Boortmeerbeek (Hever): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vercammen F & Zoon BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vercammen F & Zoon BVBA, Boortmeerbeek (Hever): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vercammen F & Zoon BVBA, employees, financial statistics.