Willems Recuperatiebedrijf NV

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Willems Recuperatiebedrijf NV
Private companiesBusiness Services • Willems Recuperatiebedrijf NV

Contactgegevens Willems Recuperatiebedrijf NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Willems Recuperatiebedrijf NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Willems Recuperatiebedrijf NV

Regio (region): Gistel (Snaaskerke), België

Adres (address): Kalsijdebrug 3-4,8470, België

Telefoon (phone): 059 27 89 61; 059 51 44 66 059 27 89 61; 059 51 44 66

Fax (fax): 059 27 54 53; 059 80 30 88 059 27 54 53; 059 80 30 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Willems Recuperatiebedrijf NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Willems Recuperatiebedrijf NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Willems Recuperatiebedrijf NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Willems Recuperatiebedrijf NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Willems Recuperatiebedrijf NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Willems Recuperatiebedrijf NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Willems Recuperatiebedrijf NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Willems Recuperatiebedrijf NV
Products information Willems Recuperatiebedrijf NV

BTW identificatienummer (tax): BE09777801513
Ondernemingsnummer: 5804870605
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 196,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Willems Recuperatiebedrijf NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Willems Recuperatiebedrijf NV
(Get full report from official database of BE for Willems Recuperatiebedrijf NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Willems Recuperatiebedrijf NV
Addition kinds of activities for Willems Recuperatiebedrijf NV

284301. Oliën en vetten | Oils and greases
821104. Speciaal onderwijs | Specialty education
871104. Bouw en civiele techniek | Construction and civil engineering
25140102. Frames voor doosveren of bedspanten: metaal | Frames for box springs or bedsprings: metal
34699905. Vuilnisbakken, gestempeld en geperst metaal | Garbage cans, stamped and pressed metal

Werken bij Willems Recuperatiebedrijf NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Willems Recuperatiebedrijf NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Willems Recuperatiebedrijf NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Willems Recuperatiebedrijf NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medisch secretaresse (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Jessa Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel zijn we op zoek naar: Medisch secretaresse Jobtime: deeltijds/voltijds Functie: Organiseren van het secretariaat zodat één of meerdere artsen, paramedici of verpleegkundigen zich kunnen focussen op hun (para)medische activiteiten. Je voornaamste taken zijn: Instaan voor het onthaal, zowel persoonlijk, telefonisch als administratief, van patiënten voor en na een afspraak, onderzoek of verblijf in het ziekenhuis. Patiënten informeren zodat ze juiste, volledige en duidelijke antwoorden krijgen op hun vragen. Correct, volledig, ordelijk en tijdig afwerken van het administratieve en organisatorische takenpakket (o.a. afsprakenbeheer, briefwisseling, opnameplanning) en financieel ondersteunende taken met de afgesproken hulpmiddelen. Samenwerken en communiceren met collega’s en met mensen binnen en buiten de organisatie, om een optimale dienstverlening te garanderen. Profiel: Je bent in het bezit van een bachelor office management optie medical management assistant. Je beschikt over een ruime kennis van medische terminologie en een basiskennis van de gezondheidszorg. Je hebt een empathische persoonlijkheid, gaat discreet om met vertrouwelijke informatie. Je bent assertief met voldoende aandacht voor diplomatie en integriteit. Je kan zelfstandig functioneren en hebt zin voor initiatief. Je bent steeds nauwkeurig en stipt in je opdrachten. Je beschikt over een dosis organisatietalent en behoudt het overzicht, tegelijkertijd heb je oog voor detail. Je werkt vlot met de Microsoft Office pakketten en bent bereid om jouw softwarekennis op peil te houden. Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te leggen. Je kan snel en zonder fouten typen. Relevante ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt. Aanbod: Wij bieden je een boeiende, gevarieerde functie binnen een enthousiast team met ruimte voor creativiteit, opleiding en vorming. Je kan gratis aansluiten bij onze collectieve hospitalisatieverzekering en hebt recht op maaltijdcheques. Bijkomende voordelen: groepsverzekering, vlotte bereikbaarheid, terugbetaling woon-werkverkeer, bij gebruik openbaar vervoer 100% terugbetaling. Omdat we de gezondheid van onze medewerkers belangrijk vinden, bieden we een waaier van programma's aan die je gezondheid bevorderen. Interesse? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je kandidatuur door online (cv, motivatiebrief en kopie van je diploma) te solliciteren via onze website www.ikvraaghetaan.be Voor meer informatie i.v.m. de functie kan je terecht bij Annick Germeys, coördinator medische secretariaten, tel 011 33 50 40 Voor bijkomende algemene informatie kan je contact opnemen met Greet Pans (werving & selectie) op het nummer 011 33 52 53 of mail [email protected]

  • Technisch operator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een technisch operator m/v: - Opstarten & stilleggen van de productielijnen - Opvolgen & bijsturen van de machines - Oplossen van kleine technische problemen - Bijstaan van de inpakkers - Acties registreren in een logboek - Optimalisatie van de werking van productielijnen (hogere efficiëntie) - Er worden 3 operatoren in de hele productieruimte ingezet - De operatoren zijn niet verantwoordelijk voor één of meerdere lijnen, maar staan in voor de opvolging doorheen de volledige ruimte

  • PLOEGBAAS/PROJECTVOORBEREIDER TUINAANLEG (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over ruime ervaring in de aanleg van tuinen die onder architectuur worden aangelegd. Je werkt zelfstandig en bent zeer klantvriendelijk. Je hebt een zeer resultaat en kwaliteit gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je bent een ware teamplayer.

  • Handlanger grondwerken (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenburg, Oostende zijn wij op zoek naar een handlanger wegenwerken. Je voert opbraak-, grond- en funderingswerken uit. Je plaatst en herstelt verhandingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen enz. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingstelsels aan. Je draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • Poetshulp (m/v) Regio Westerlo - Olen - Geel - Herentals (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DCWB

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons kantoor te Westerlo zijn we op zoek naar een poetshulp in dienstenchequeverband. Je taken bestaan uit alledaagse schoomaak zoals: - stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen,... - wassen en strijken - occasioneel kan gevraagd worden te koken

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Oostakker/Lochristi! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. We zijn op zoek naar een enthousiaste Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort Jobomschrijving: Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • PROJECTLEIDER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EB PROJECTS NV

    Type: Vaste Job

    U verzorgt een project vanaf point of sale tot oplevering. U staat binnen ons team mee in on het groeiende aantal projecten tot een goed einde te brengen. U ziet het niveau van het werk als een uitdaging. Systematisch en effectief werken zitten in uw natuurlijke aard.

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • Reclame bedeler in Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

Zoek naar antwoorden van Willems Recuperatiebedrijf NV in sociale netwerken
Look for responds of Willems Recuperatiebedrijf NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Willems Recuperatiebedrijf NV. Laat een reactie achter voor Willems Recuperatiebedrijf NV. Willems Recuperatiebedrijf NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Willems Recuperatiebedrijf NV. Leave a respond for Willems Recuperatiebedrijf NV. Willems Recuperatiebedrijf NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Willems Recuperatiebedrijf NV op de google maps. Adres en contacten Willems Recuperatiebedrijf NV
Location of Willems Recuperatiebedrijf NV on the google maps. Address and contacts of Willems Recuperatiebedrijf NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Willems Recuperatiebedrijf NV Willems Recuperatiebedrijf NV: Homepost BVBA | OK Interim SPRL | Friends of the Earth Europe | V.E.Fashion nv | Polytex Textilleasing & Service S.A.

Other related companies as Willems Recuperatiebedrijf NV: Homepost BVBA | OK Interim SPRL | Friends of the Earth Europe | V.E.Fashion nv | Polytex Textilleasing & Service S.A.

Willems Recuperatiebedrijf NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Gistel (Snaaskerke), België. De volledige naam van het bedrijf is Willems Recuperatiebedrijf NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09777801513. Het bedrijf Willems Recuperatiebedrijf NV bevindt zich op het adres: Kalsijdebrug 3-4,8470. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 196,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Willems Recuperatiebedrijf NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Willems Recuperatiebedrijf NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Willems Recuperatiebedrijf NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Willems Recuperatiebedrijf NV, openstaande posities, locatie van Willems Recuperatiebedrijf NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Willems Recuperatiebedrijf NV is a company, that was registered 2017 in Gistel (Snaaskerke) region, Belgium. Full name of company is Willems Recuperatiebedrijf NV, company assigned to the tax number BE09777801513. The company Willems Recuperatiebedrijf NV is located at the address: Kalsijdebrug 3-4,8470. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 196,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Willems Recuperatiebedrijf NV were not found.
The main activity of Willems Recuperatiebedrijf NV is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Willems Recuperatiebedrijf NV is not available. You also can look at reviews of Willems Recuperatiebedrijf NV, open positions, location of Willems Recuperatiebedrijf NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Willems Recuperatiebedrijf NV, Gistel (Snaaskerke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Willems Recuperatiebedrijf NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Willems Recuperatiebedrijf NV, Gistel (Snaaskerke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Willems Recuperatiebedrijf NV, employees, financial statistics.