Polytex Textilleasing & Service S.A.

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Polytex Textilleasing & Service S.A.
Private companiesBusiness Services • Polytex Textilleasing & Service S.A.

Contactgegevens Polytex Textilleasing & Service S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Polytex Textilleasing & Service S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Polytex Textilleasing & Service S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Industriestrasse 15, B-4700 Eupen, België

Telefoon (phone): (087) 560259 (087) 560259

Fax (fax): (087) 560260 (087) 560260

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Polytex Textilleasing & Service S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Polytex Textilleasing & Service S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Polytex Textilleasing & Service S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Polytex Textilleasing & Service S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Polytex Textilleasing & Service S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Polytex Textilleasing & Service S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Polytex Textilleasing & Service S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Polytex Textilleasing & Service S.A.
Products information Polytex Textilleasing & Service S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05987243652
Ondernemingsnummer: 2997589111
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Polytex Textilleasing & Service S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Polytex Textilleasing & Service S.A.
(Get full report from official database of BE for Polytex Textilleasing & Service S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Polytex Textilleasing & Service S.A.
Addition kinds of activities for Polytex Textilleasing & Service S.A.

2677. enveloppen | Envelopes
07830100. Planten, snoeien en snoeien | Planting, pruning, and trimming services
26310301. BoxBoard | Boxboard
34239917. Bladskimmers of zwembaden | Leaf skimmers or swimming pool rakes
50849906. Plastic producten machines | Plastic products machinery
51910000. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
79991512. Waterslide operatie | Waterslide operation

Werken bij Polytex Textilleasing & Service S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Polytex Textilleasing & Service S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Polytex Textilleasing & Service S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Polytex Textilleasing & Service S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Verkoper/verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld als verkoopster in decoratie artikelen, hier komt ook kassawerk bij.

  • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

  • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

  • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Drongen - Nevele - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetshulp Houthalen - Helchteren (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren.ombineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student voor de afdeling beenhouwerij (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, regio Kasterlee, zijn we op zoek naar een student voor de afdeling beenhouwerij. Jouw taken: - Je bent als verkoper in alle opzichten de vertegenwoordiger van ons concept. De toonbank is jouw paradepaardje : je presenteert de meer verfijnde charcuterie samen met de traiteurproducten op een manier dat de klant jouw producten wil ! - De chef verkoopster van het filiaal leidt je op tot een volwaardig teammember die de waarden en normen van het bedrijf vertegenwoordigt. - Je maakt de bereidingen klaar zoals je geleerd hebt in je opleiding en kan steeds onze gids inschakelen ... met andere woorden je krijgt een verantwoordelijkheid toegewezen maar je staat er nooit alleen voor. - Je bewaakt de kwaliteit en netheid van de producten als het materiaal.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • kunststoflasser / PE lasser (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: JOBCO

    Type: Vaste Job

    Je last plastieken constructies.

  • Meubelmonteur/chauffeur m/v (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Buggenhout zijn wij op zoek naar een meubelmonteur/chauffeur om op te starten in januari 2019: als meubelmonteur/chauffeur dien je samen met een collega meubelen te leveren en te monteren bij onze klanten thuis.

  • Textiel: ploegchef 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Ververij', waar de textiele designvloer geverfd wordt. Functie: je staat in voor de opvolging, aansturing en motivering van je team (6 à 7 mensen), maar werkt zelf niet veel mee in de productie. Je zorgt voro de uitvoering en opvolging van de productieplanning, rendement en kwaliteitscontrole. Je hebt interesse in techniek zodat je kleine technische storingen zo veel mogelijk zelf kan oplossen.

Zoek naar antwoorden van Polytex Textilleasing & Service S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Polytex Textilleasing & Service S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Polytex Textilleasing & Service S.A.. Laat een reactie achter voor Polytex Textilleasing & Service S.A.. Polytex Textilleasing & Service S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Polytex Textilleasing & Service S.A.. Leave a respond for Polytex Textilleasing & Service S.A.. Polytex Textilleasing & Service S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Polytex Textilleasing & Service S.A. op de google maps. Adres en contacten Polytex Textilleasing & Service S.A.
Location of Polytex Textilleasing & Service S.A. on the google maps. Address and contacts of Polytex Textilleasing & Service S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Polytex Textilleasing & Service S.A. Polytex Textilleasing & Service S.A.: De Sadeleer & Van Wilder Etn NV | Promotie Binnenvaart Vlaanderen | Univar NV | Maison de la France Frans kantoor voor Toerisme | Crashcar

Other related companies as Polytex Textilleasing & Service S.A.: De Sadeleer & Van Wilder Etn NV | Promotie Binnenvaart Vlaanderen | Univar NV | Maison de la France Frans kantoor voor Toerisme | Crashcar

Polytex Textilleasing & Service S.A. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Polytex Textilleasing & Service S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05987243652. Het bedrijf Polytex Textilleasing & Service S.A. bevindt zich op het adres: Industriestrasse 15, B-4700 Eupen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 725,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Polytex Textilleasing & Service S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Polytex Textilleasing & Service S.A. is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Polytex Textilleasing & Service S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Polytex Textilleasing & Service S.A., openstaande posities, locatie van Polytex Textilleasing & Service S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Polytex Textilleasing & Service S.A. is a company, that was registered 2011 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Polytex Textilleasing & Service S.A., company assigned to the tax number BE05987243652. The company Polytex Textilleasing & Service S.A. is located at the address: Industriestrasse 15, B-4700 Eupen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 725,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Polytex Textilleasing & Service S.A. were not found.
The main activity of Polytex Textilleasing & Service S.A. is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Polytex Textilleasing & Service S.A. is not available. You also can look at reviews of Polytex Textilleasing & Service S.A., open positions, location of Polytex Textilleasing & Service S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Polytex Textilleasing & Service S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Polytex Textilleasing & Service S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Polytex Textilleasing & Service S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Polytex Textilleasing & Service S.A., employees, financial statistics.