DELVAUX SA

Contactgegevens DELVAUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELVAUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELVAUX SA

Regio (region): Gembloux, België

Adres (address): Chaussée de Wavre 63,5030, België

Telefoon (phone): 081 61 03 46; 081 60 16 72; 081 65 58 76 081 61 03 46; 081 60 16 72; 081 65 58 76

Fax (fax): 081 61 57 28; 081 60 16 27 081 61 57 28; 081 60 16 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELVAUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELVAUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELVAUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELVAUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELVAUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELVAUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELVAUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELVAUX SA
Products information DELVAUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE03681762695
Ondernemingsnummer: 5409637451
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 103,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DELVAUX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELVAUX SA
(Get full report from official database of BE for DELVAUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELVAUX SA
Addition kinds of activities for DELVAUX SA

16299906. Snijwerknemer | Trenching contractor
20340302. Groentenmeel, maaltijd en poeder | Vegetable flour, meal, and powder
28190304. Bauxiet, geraffineerd | Bauxite, refined
44490102. Kanaalvervoer, vracht | Canal transportation, freight
50320200. Pleistermaterialen | Plastering materials
50510408. Zink | Zinc
56320101. Bontkleding, gemaakt op maat bestelling | Fur apparel, made to custom order
76220302. Stereofonische apparatuur reparatie | Stereophonic equipment repair
82110301. Openbare volwassene school | Public adult education school

Werken bij DELVAUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELVAUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELVAUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELVAUX SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende klanten, gelegen in regio Turnhout, zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs. We hebben mogelijkheden in dagdienst of in ploegen.

 • GLASVEZELLASSER WETTEREN (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationale energiemaatschappij, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde glasvezellasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: voorbereiden van de laswerken, uitvoeren van testen op het netwerk; het uitvoeren van kleine graaf - grondwerken, om aan bepaalde putten/deksels te kunnen komen; herstellen - aansluiten - lassen van glasvezel kabels op actieve en passieve netwerken (opleiding zal voorzien worden).

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Studentenjob

  Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

 • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

 • Jobstudent Verkoopsmedewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: EDISAC

  Type: Studentenjob

  Voor onze winkel zijn we op zoek naar een jobstudent. Je voornaamste taken: bedienen van de kassa artikelen verkopen: klanten verwelkomen, adviseren en verder helpen) stock-onderhoud: helpen bij het ontvangen van leveringen en de artikelen naar de winkel brengen onderhoud van de winkel: dweilen, stofzuigen, vegen, ...

 • Jobstudent personeelsadministratie Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Studentenjob

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Mechelen is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

 • Projectmanager piping (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

 • Schoonmaker-ster laboruimtes (37u/w) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Vaste Job

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van de laboratoria bij onze klant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Reinigen van en opnieuw klaarzetten/aanvullen van laboratorium-glaswerk, staalbommen en andere recipiënten. Staalnamen en staalnamerecipiënten Iedere maandag en donderdag de staalwagen tanken Plaatsen en afhalen van de luchtmonitoring Bevoorrading van labomateriaal Periodiek uitvoeren van veiligheidscontroles Koerierdienst: vervoeren van labostalen • Werkuren: van maandag tem vrijdag 14u - 22u of 22u - 6u (37u/week)

 • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

 • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ZOEMZOEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

 • SEO Copywriter (Freelance) (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: CONVERSAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Conversal zoekt een SEO Copywriter (Freelance) Zin in om aan de slag te gaan als freelance SEO Copywriter voor een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven freelance SEO Copywriter die teksten schrijft die scoren bij de lezer, de klant en in zoekmachines. WIE ZIJN WIJ? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. WAT DOE JIJ? Als freelance SEO Copywriter schrijf jij teksten voor de websites die wij bouwen en beheren voor onze klanten. Je schrijft blogartikels en teksten voor webpagina’s. Dat doe je in foutloos en vlot Nederlands. Tegelijk zorg je ervoor dat jouw teksten voldoen aan de SEO-normen. Bij elke tekst zoek je een passend beeld. Nadat je jouw teksten liet nalezen door onze marketeers, leg je ze voor aan de klant. Je kan zowel bestaande teksten herschrijven als op zoek gaan naar de nodige info voor nieuwe teksten.

Zoek naar antwoorden van DELVAUX SA in sociale netwerken
Look for responds of DELVAUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELVAUX SA. Laat een reactie achter voor DELVAUX SA. DELVAUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELVAUX SA. Leave a respond for DELVAUX SA. DELVAUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELVAUX SA op de google maps. Adres en contacten DELVAUX SA
Location of DELVAUX SA on the google maps. Address and contacts of DELVAUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come DELVAUX SA DELVAUX SA: Boeykens F | P.M.R. SPRL-BVBA | M.K.M. Sport AG | Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA | bart's racquetball

Other related companies as DELVAUX SA: Boeykens F | P.M.R. SPRL-BVBA | M.K.M. Sport AG | Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA | bart's racquetball

DELVAUX SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Gembloux, België. De volledige naam van het bedrijf is DELVAUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03681762695. Het bedrijf DELVAUX SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Wavre 63,5030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 103,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DELVAUX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DELVAUX SA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELVAUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELVAUX SA, openstaande posities, locatie van DELVAUX SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DELVAUX SA is a company, that was registered 1990 in Gembloux region, Belgium. Full name of company is DELVAUX SA, company assigned to the tax number BE03681762695. The company DELVAUX SA is located at the address: Chaussée de Wavre 63,5030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 103,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DELVAUX SA were not found.
The main activity of DELVAUX SA is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DELVAUX SA is not available. You also can look at reviews of DELVAUX SA, open positions, location of DELVAUX SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELVAUX SA, Gembloux: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELVAUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELVAUX SA, Gembloux: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELVAUX SA, employees, financial statistics.