Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA
Private companiesAgricultural Production - Crops • Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA

Contactgegevens Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA

Regio (region): Kapellen, België

Adres (address): Starrenhoflaan 5,2950, België

Telefoon (phone): 03 660 14 20 03 660 14 20

Fax (fax): 03 605 36 04 03 605 36 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA
Products information Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08991455078
Ondernemingsnummer: 4782318115
Hoofdstad (capital): 859,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 102,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA
(Get full report from official database of BE for Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA
Addition kinds of activities for Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA

9641. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing
283408. Drugs die parasitaire en besmettelijke ziekten beïnvloeden | Drugs affecting parasitic and infective diseases
354201. Ponsen, scheren en buigen machines | Punching, shearing, and bending machines
30691007. Staven, hard rubber | Rods, hard rubber
30691100. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
37219900. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
82999916. Overlevingskool | Survival school

Werken bij Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL REINIGER TREINSTELLEN - AFROEPBASIS/DAGWERK (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor het reinigen van de treintoestellen van de NMBS. Voor deze klant zijn we op zoek naar gemotiveerde industriële reinigers in dagploeg. Je staat in voor het reinigen van de treinen tijdens hun stilstand. Concreet ga je samen met een aantal collega's op een hoog tempo door de trein om deze te poetsen, dit om de stilstand zo veel mogelijk te beperken. Je werkt steeds vanuit het treindepot te Aalst (9u-16u) en op regelmatige afroepbasis.

  • Verkoper / winkelmanager met interesse in zwembad(toebehoren) m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar winkelverantwoordelijken en polyvalente verkopers om een bedrijf in groei te ondersteunen. Je wordt opgeleid qua productkennis, maar we zoeken wel iemand met kennis van verkoop, iemand die sterk is in het verlenen van technisch advies en vertrouwen kan opbouwen bij de klant. Je kan adviseren en overtuigen aan de hand van jouw kennis. Je maakt prijsoffertes op voor de klant, je handelt de verkoop af en je maakt verkoopfacturen op in ERP. Een ander facet naast de pure verkoop die deel uitmaakt van jouw takenpakket is het opmaken van bestellingen voor de leveranciers, de leveringen opvolgen, de goederen ontvangen, controleren en de voorraad beheren. Kortom, jij beheert het ganse pakket rond de goede organisatie van jouw winkel. Het gaat om een zomers product, in de winter zal je dus meewerken aan het optimaliseren van de aankondigingen en beschrijvingen in de webwinkel en de catalogus. Je krijgt een interne opleiding over de zwembadbranche, evenals training in verkooptechnieken.

  • (Junior) Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

  • DRINGENDE POETSHULP TE HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Herzele. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Strijk(st)er te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Gent. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO

    Type: Studentenjob

    Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio URSEL (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: WERMENBOL & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De vennootschap Wermenbol & Partners is een kantoor gespecialiseerd in expertises en/of schaderegelingen voor verzekeringsmaatschappijen, actief in heel België. De vennootschap heeft 4 exploitatiezetels, waarvan één in Ternat die dossiers voor de regio Vlaanderen beheert, één specifiek voor de regio West-en Oost-Vlaanderen, één in Charleroi die actief is in heel Wallonie en een zetel in Brussel waar zich tevens de hoofdzetel bevindt. Wij zoeken momenteel een Nederlandstalige expert NL/FR - burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect - voor de regio's Vlaams Brabant, Antwerpen, en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatchappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

Zoek naar antwoorden van Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Laat een reactie achter voor Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Leave a respond for Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA op de google maps. Adres en contacten Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA
Location of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA on the google maps. Address and contacts of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA: ENT.JOACHIM SPRL | Sonauto SPRL | Association des Ingénieurs de l'Université de Liège | Sibelco - S.C.R. | Spike Communications SPRL

Other related companies as Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA: ENT.JOACHIM SPRL | Sonauto SPRL | Association des Ingénieurs de l'Université de Liège | Sibelco - S.C.R. | Spike Communications SPRL

Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Kapellen, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08991455078. Het bedrijf Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA bevindt zich op het adres: Starrenhoflaan 5,2950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 859,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 102,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, openstaande posities, locatie van Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA is a company, that was registered 1993 in Kapellen region, Belgium. Full name of company is Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, company assigned to the tax number BE08991455078. The company Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA is located at the address: Starrenhoflaan 5,2950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 859,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 102,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA were not found.
The main activity of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA is not available. You also can look at reviews of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, open positions, location of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, Kapellen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, Kapellen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, employees, financial statistics.