Boeykens F

Contactgegevens Boeykens F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boeykens F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boeykens F

Regio (region): Bornem, België

Adres (address): Bareldreef 8,2880, België

Telefoon (phone): 03 899 11 57 03 899 11 57

Fax (fax): 03 899 15 68 03 899 15 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boeykens F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boeykens F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boeykens F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boeykens F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boeykens F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boeykens F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boeykens F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boeykens F
Products information Boeykens F

BTW identificatienummer (tax): BE09564941406
Ondernemingsnummer: 3641937255
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Boeykens F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boeykens F
(Get full report from official database of BE for Boeykens F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boeykens F
Addition kinds of activities for Boeykens F

3547. Molen machines | Rolling mill machinery
5078. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
354203. Sterven casting en extruding machines | Die casting and extruding machines
20419904. Farina (behalve ontbijt eten) | Farina (except breakfast food)
22990000. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
34639906. Machinale smeedstukken, nonferrous | Machinery forgings, nonferrous
39429900. Dolls en gevulde speelgoed, nec | Dolls and stuffed toys, nec
50740201. Ketels, warm water verwarming | Boilers, hot water heating
75380103. Motor reparatie, behalve diesel: auto | Engine repair, except diesel: automotive

Werken bij Boeykens F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boeykens F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boeykens F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boeykens F. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

  • Vloerder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een vloerder om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Beerse. Je zal instaan voor vloer- en tegelwerken.

  • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Verkoper Elektro (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in deze elektrozaak te Blankenberge heb je een divers takenpakket je ontvangt de klanten je behandelt de telefonische vragen je geeft uitleg en advies aan de klant over wasmachines televisie telecom huishoud elektro je een klein deel van je takenpakket bestaat ook uit het leveren van de verkochte goederen bij de klanten

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

    Regio: WALEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

  • Automechanieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

  • Electrical Engineer (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v). Een greep uit je takenpakket: - Je staat in voor de ontwikkeling en design van het elektrische en pneumatische deel van de machines en installaties Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de elektrische kant van de machines en installaties in overeenstemming met het vereiste veiligheidsniveau Je assisteert bij de start-up van machines en installaties - Je ondersteunt Service & Support in vakgerelateerde zaken Je werkt nauw samen met de collega’s in andere vestigingen

  • Dossierbeheerder voor kantoor in volle bloei Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Tot deze groep behoren een aantal kantoren, waarvan 1 dat ongeveer 3 jaar geleden werd geopend in Ieper. Vandaag de dag zijn er al 15 medewerkers actief, wat wijst op een goede, gezonde groei. De medewerkers zijn een mix van ervaren en minder ervaren mensen. Volgens dit kantoor zorgt een goede balans in ervaring voor een aanhoudende continuïteit. Indien het verwerven van extra kennis en ervaring behoren tot je prioriteiten, dan zit je bij dit kantoor goed. Door de evenwichtige aanwezigheid van verscheidene bekwaamheden staat er steeds iemand voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Op jouw beurt kan ook jij mensen bijstaan wanneer nodig. DOSSIERBEHEERDER/ACCOUNTANT OPDRACHT Je beheert dossiers van A-Y: een takenpakket dat gaat van inboekwerk tot en met afsluitingen. Je staat in contact met klanten en helpt hen verder met al hun vragen en problemen. Je vormt dus het centraal aanspreekpunt. Op termijn is het uiteindelijk wel de bedoeling dat je besprekingen doet met klanten en dat je doorgroeit tot een volwaardige A-Z dossierbeheerder.

  • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

    Type: Werfreserve

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

Zoek naar antwoorden van Boeykens F in sociale netwerken
Look for responds of Boeykens F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boeykens F. Laat een reactie achter voor Boeykens F. Boeykens F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boeykens F. Leave a respond for Boeykens F. Boeykens F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boeykens F op de google maps. Adres en contacten Boeykens F
Location of Boeykens F on the google maps. Address and contacts of Boeykens F

Andere gerelateerde bedrijven als come Boeykens F Boeykens F: Hanolux | Immo Calluna BVBA | RESIDENCE LA TONNELLE | Filiaert Veiligheid N.V. | Sibelco - S.C.R

Other related companies as Boeykens F: Hanolux | Immo Calluna BVBA | RESIDENCE LA TONNELLE | Filiaert Veiligheid N.V. | Sibelco - S.C.R

Boeykens F is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Bornem, België. De volledige naam van het bedrijf is Boeykens F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09564941406. Het bedrijf Boeykens F bevindt zich op het adres: Bareldreef 8,2880. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Boeykens F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boeykens F is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boeykens F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boeykens F, openstaande posities, locatie van Boeykens F op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Boeykens F is a company, that was registered 1986 in Bornem region, Belgium. Full name of company is Boeykens F, company assigned to the tax number BE09564941406. The company Boeykens F is located at the address: Bareldreef 8,2880. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Boeykens F were not found.
The main activity of Boeykens F is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Boeykens F is not available. You also can look at reviews of Boeykens F, open positions, location of Boeykens F on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boeykens F, Bornem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boeykens F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boeykens F, Bornem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boeykens F, employees, financial statistics.