De Wandeler NV

Contactgegevens De Wandeler NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Wandeler NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Wandeler NV

Regio (region): Torhout, België

Adres (address): Filips Van Kleefstraat 1,8820, België

Telefoon (phone): 050 21 25 88 050 21 25 88

Fax (fax): 050 21 68 07 050 21 68 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Wandeler NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Wandeler NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Wandeler NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Wandeler NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Wandeler NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Wandeler NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Wandeler NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Wandeler NV
Products information De Wandeler NV

BTW identificatienummer (tax): BE01911041259
Ondernemingsnummer: 3965209960
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in De Wandeler NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Wandeler NV
(Get full report from official database of BE for De Wandeler NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Wandeler NV
Addition kinds of activities for De Wandeler NV

23290203. Field jackets, military | Field jackets, military
24260103. Frames voor gestoffeerde meubels, hout | Frames for upholstered furniture, wood
32810102. Banken, gesneden steen | Benches, cut stone
34710203. Kleur en afwerking van aluminium of gevormde producten | Coloring and finishing of aluminum or formed products
65319900. Makelaars en managers, onbeperkt | Real estate agents and managers, nec
76990901. Fietsherstel | Bicycle repair shop
95120400. Land-, minerale- en natuurbescherming, niveau van overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, level of government

Werken bij De Wandeler NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Wandeler NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Wandeler NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Wandeler NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de ploegbaas ben je verantwoordelijk voor volgende taken: - Planningen opmaken - Team van operatoren aansturen - Opvangen van het verlof van ploegbazen - Processen opvolgen en verbeteringen voorstellen

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Medewerker productieondersteuning (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Maasmechelen zoeken we een medewerker voor productieondersteuning te bieden. Je staat in voor een vlot verloop van werkzaamheden volgens de productieplanning en doorlooptijden. Je taken bestaan uit: - zorgen voor voldoende werkvoorraad aan de werkposten en een vlotte wasdoorstroming; - materialen aanbrengen (bv. veerbodembakken); - courante storingen oplossen zoals vastgelopen wasgoed, vastgelopen zakken in hangbaan ed.; - algemeen overzicht houden over productieflow; - storingen melden en deze opvolgen; - kwaliteitsproblemen melden aan directe leiding; - zorgen voor de werkverdeling aangegeven door teamleiders; - algemene veiligheidsvoorschriften naleven; - toezicht houden op orde en netheid in productiezones;

  • Dakwerker (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Herentals zijn wij op zoek naar een dakwerker. Soorten werken: zinkwerken, platte, hellende en industrieële daken. 

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borsbeek (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student kerstperiode voor de dienst onthaal (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je zal werken als onthaalmedewerker. Dit omvat telefoonwerkzaamheden zoals het correct doorverbinden naar de juiste contactpersonen. Je onthaalt bezoekers met de glimlach op je gezicht en je zet hen bij onze klant op de juiste weg naar de juiste plaats. Je ondersteunt mee in algemene klassementstaken.

  • Jobstudenten verzorgende regio Geetbets-Linter-Landen-Kortenaken (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van De Wandeler NV in sociale netwerken
Look for responds of De Wandeler NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Wandeler NV. Laat een reactie achter voor De Wandeler NV. De Wandeler NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Wandeler NV. Leave a respond for De Wandeler NV. De Wandeler NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Wandeler NV op de google maps. Adres en contacten De Wandeler NV
Location of De Wandeler NV on the google maps. Address and contacts of De Wandeler NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Wandeler NV De Wandeler NV: Weytens BVBA | Fdration Lainire Internationale | JOENIT | TEN | The Data Base Agency

Other related companies as De Wandeler NV: Weytens BVBA | Fdration Lainire Internationale | JOENIT | TEN | The Data Base Agency

De Wandeler NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Torhout, België. De volledige naam van het bedrijf is De Wandeler NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01911041259. Het bedrijf De Wandeler NV bevindt zich op het adres: Filips Van Kleefstraat 1,8820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 121,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in De Wandeler NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Wandeler NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Wandeler NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Wandeler NV, openstaande posities, locatie van De Wandeler NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Wandeler NV is a company, that was registered 1991 in Torhout region, Belgium. Full name of company is De Wandeler NV, company assigned to the tax number BE01911041259. The company De Wandeler NV is located at the address: Filips Van Kleefstraat 1,8820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 121,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in De Wandeler NV were not found.
The main activity of De Wandeler NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Wandeler NV is not available. You also can look at reviews of De Wandeler NV, open positions, location of De Wandeler NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Wandeler NV, Torhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Wandeler NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Wandeler NV, Torhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Wandeler NV, employees, financial statistics.