Fdration Lainire Internationale

Contactgegevens Fdration Lainire Internationale: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fdration Lainire Internationale: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fdration Lainire Internationale

Regio (region): BRUXELLES BELGIUM 1000 - BE, België

Adres (address): Rue du Luxembourg 19, België

Telefoon (phone): 02/513 06 20 02/513 06 20

Fax (fax): 02 514 06 65 02 514 06 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fdration Lainire Internationale: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fdration Lainire Internationale"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fdration Lainire Internationale"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fdration Lainire Internationale, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fdration Lainire Internationale. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fdration Lainire Internationale, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fdration Lainire Internationale. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fdration Lainire Internationale
Products information Fdration Lainire Internationale

BTW identificatienummer (tax): BE02269744873
Ondernemingsnummer: 1803649902
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Fdration Lainire Internationale zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fdration Lainire Internationale
(Get full report from official database of BE for Fdration Lainire Internationale)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fdration Lainire Internationale
Addition kinds of activities for Fdration Lainire Internationale

399103. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish
503201. Plaveiselmaterialen | Paving materials
07220306. Tabak, machine oogstdiensten | Tobacco, machine harvesting services
16299900. Zware constructie, nec, nec | Heavy construction, nec, nec
20130102. Rundvlees, gedroogd: uit gekocht vlees | Beef, dried: from purchased meat
32290303. Isolatoren, elektrisch: glas | Insulators, electrical: glass

Werken bij Fdration Lainire Internationale: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fdration Lainire Internationale: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fdration Lainire Internationale. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fdration Lainire Internationale. Looking for open vacancies in other companies

  • Telesales (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt ongeveer 3-10 afspraken per dag. Je registreert het resultaat van de gesprekken in het datasysteem.

  • Chocolatier / Pâtissier m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel familiebedrijf in Moeskroen zijn wij op zoek naar een chocolatier of patissier voor semi-industrieel werk. Het werk is namelijk artisanaler dan het pure industriële bandwerk.

  • Persoperator (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervormt metaal (blokken, platen, staven, ...) warm of koud tot er stukken of halffabricaten worden verkregen met vooraf bepaalde vormen en afmetingen (profiel, buis, kroon, plaat, ...). Gebruikt semi-automatische of automatische apparatuur volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • Winkelmedewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Studentenjob

    Je werkt mee achter de schermen in de "keuken" voor de bereiding van slaatjes, broodjes en verse voorverpakte maaltijden. Je springt in aan de kassa (50%) Je helpt mee aan de verkoop van de vlees- en kaaswaren Je vult rekken aan Je helpt klanten verder

  • POLYVALENT MEDEWERKER HORECA (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een polyvalent medewerker keukenhulp/hulp in de zaal.

  • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

  • Rechterhand bedrijfsleider (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider, als rechterhand van de huidige bedrijfsleider! U werkt zowel ondersteunend commercieel als administratief uitvoerend en technisch meedenkend binnen een bedrijf dat zeer vernieuwende technologie op de markt brengt. Dit houdt onder andere in om offertes op te stellen, ter plaatse gaan bij klanten, de werf observeren, verkregen informatie verwerken in de software, rapporten opstellen voor klanten, ... Klanten bevinden zich zowel nationaal als internationaal.

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • Wegenwerker Regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Aanvulling van een bestaande ploeg betonarbeiders uit regio Sint-Niklaas. De betonarbeider in de wegenbouw brengt gesloten wegverhardingen en funderingen aan in beton, alsook betonnen stootbanden (type New Jersey) langs autostrades. Hij staat in voor de herstellingen aan deze verhardingslagen en dit volgens de regels van de kunst. Het aanbrengen van betonnen verhardingslagen gebeurt vrijwel altijd machinaal. Een ploeg betonarbeiders bestaat uit een machinist voor het besturen van de betonmachine en een aantal helpers die een aantal manuele en een aantal ondersteunende taken uitvoeren. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen). Wij voorzien een interne opleiding. U woont in Sint-Niklaas (ophaling met de firma camionette en dan verplaatsing naar de - soms verre - werven).

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

Zoek naar antwoorden van Fdration Lainire Internationale in sociale netwerken
Look for responds of Fdration Lainire Internationale in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fdration Lainire Internationale. Laat een reactie achter voor Fdration Lainire Internationale. Fdration Lainire Internationale bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fdration Lainire Internationale. Leave a respond for Fdration Lainire Internationale. Fdration Lainire Internationale on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fdration Lainire Internationale op de google maps. Adres en contacten Fdration Lainire Internationale
Location of Fdration Lainire Internationale on the google maps. Address and contacts of Fdration Lainire Internationale

Andere gerelateerde bedrijven als come Fdration Lainire Internationale Fdration Lainire Internationale: Mobital Kantooruitrusting NV | COELMONT PATRICK | DI GREGORIO & FILS ETS | The Magical Child | saitvideohouse NV

Other related companies as Fdration Lainire Internationale: Mobital Kantooruitrusting NV | COELMONT PATRICK | DI GREGORIO & FILS ETS | The Magical Child | saitvideohouse NV

Fdration Lainire Internationale is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio BRUXELLES BELGIUM 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Fdration Lainire Internationale, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02269744873. Het bedrijf Fdration Lainire Internationale bevindt zich op het adres: Rue du Luxembourg 19. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Fdration Lainire Internationale zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fdration Lainire Internationale is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fdration Lainire Internationale is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fdration Lainire Internationale, openstaande posities, locatie van Fdration Lainire Internationale op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fdration Lainire Internationale is a company, that was registered 1990 in BRUXELLES BELGIUM 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is Fdration Lainire Internationale, company assigned to the tax number BE02269744873. The company Fdration Lainire Internationale is located at the address: Rue du Luxembourg 19. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Fdration Lainire Internationale were not found.
The main activity of Fdration Lainire Internationale is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fdration Lainire Internationale is not available. You also can look at reviews of Fdration Lainire Internationale, open positions, location of Fdration Lainire Internationale on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fdration Lainire Internationale, BRUXELLES BELGIUM 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fdration Lainire Internationale, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fdration Lainire Internationale, BRUXELLES BELGIUM 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fdration Lainire Internationale, employees, financial statistics.