Lembreghts M

Contactgegevens Lembreghts M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lembreghts M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lembreghts M

Regio (region): Westerlo (Oevel), België

Adres (address): Nijverheidsstraat 52,2260, België

Telefoon (phone): 014 22 08 67 014 22 08 67

Fax (fax): 014 22 55 80 014 22 55 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lembreghts M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lembreghts M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lembreghts M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lembreghts M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lembreghts M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lembreghts M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lembreghts M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lembreghts M
Products information Lembreghts M

BTW identificatienummer (tax): BE07224029541
Ondernemingsnummer: 3952026367
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 850,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Lembreghts M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lembreghts M
(Get full report from official database of BE for Lembreghts M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lembreghts M
Addition kinds of activities for Lembreghts M

251499. Metaal huishoudelijke meubels, NEC | Metal household furniture, nec
363999. Huishoudelijke apparaten, nec, nec | Household appliances, nec, nec
22990209. Pijp- en ketelbekleding, vilt | Pipe and boiler covering, felt
24119903. Logging kampen en aannemers | Logging camps and contractors
79229903. Verlichting, theatraal | Lighting, theatrical

Werken bij Lembreghts M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lembreghts M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lembreghts M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lembreghts M. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

  • Business support specialist (IT) | Puurs | daguren (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Puurs, actief in de logistieke sector, zijn wij op zoek naar een business support specialist. Vanuit het Business Education & Support Team zal deze persoon ondersteuning geven van bedrijfstools aan de gebruikers van het systeem. Concreet neemt hij volgend gevarieerd takenpakket onder zijn/haar hoede: ondersteuning van het mobility project (pda/gsm-applicatie) opvolgen van belangrijke KPI's opbouwen van documentatie inschatten van de trainingsnoden testen van nieuwe software of verbeteringen aan software meehelpen aan de verbetering van bedrijfsprocessen

  • Huishoudhulp dienstencheques Maaseik (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiearbeider - student inpak (maand december) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Diest zijn we op zoek naar een helpende hand in de koude bereiding bij het vullen van schaaltje met vlees.(burgers, stammetjes, enz.¿)

  • Inventaristelling H&M Roeselare 5/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Op 5 november vindt er een grote inventaristelling plaats in H&M Roeselare. Hiervoor zoeken we meerdere enthousiaste tellers! De opdracht vindt plaats op 5/11 van 18u-22u. Heb je zin om iets bij te verdienen? Neem dan zeker contact op met Randstad. Telefonisch kan dit op 051 23 88 05 of via [email protected] PS: ken je andere personen die dit ook graag willen doen? Laat het hen zeker weten!

  • LESGEVER YOGA (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks yoga aan volwassenen (start 6/11 - 18/12) in Kruibeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op dinsdag van 12:30-13:30u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • PROJECTLEIDER WEGENBOUW - Regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over 1 of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken Je voornaamste taken zijn, onder meer: het analyseren van de bestekken en plannen de planning bewaken zowel van personeel als materiaal en materieel op de werf, alsook de vooruitgang der wer werken personeel en onderaannemers aansturen en motiveren dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, inzake: veiligheid, kwaliteit, milieu het opleveren van de bouwwerken binnen de vooropgestelde planning en budget

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Halle (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Hierbij kan je ook kiezen of je voltijds, deeltijds en/of flexibele uren kan werken. Heb je zin in afwisseling, wil je graag werken met een zelfstandig statuut, wil je veel bijleren, ...? Dan is dit wellicht ideaal voor jou. Voor meer informatie contacteer ons zeker en dan gaan we verder aan de slag.

  • Klinisch psycholoog (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK DEBLOCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    gesprekstherapie Individuele therapie en/of relatietherapie Contact leggen met doorverwijzers of het hulpverlenersnetwerk rond de cliënt Eventueel ontwikkelen van psycho-educatiesessies en/of trainingen

  • 3D-ICT - Business Architect (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving team en projecten Als Security Management team bij onze klant werk je nauw samen met het Vakcentrum Informatieveiligheid, als team zijn ze verantwoordelijk voor het implementeren en uitbaten van de nodige tooling, processen en governance die bijdragen tot het realiseren van de beleid -en werkkaders op vlak van informatieveiligheid. In kader daarvan is onze klant opzoek naar: 1 Business Architect Momenteel werken ze aan volgende projecten: Authentication Doel: Implementeren van een future proof oplossing (front-end en back-end) die de klant toelaat om veilig en efficiënt te authentiseren op onze systemen. Scope & output: Implementeren van de nodige technische oplossingen Oplossing voor oa. WebSphere, Drupal, Mainframe, SharePoint, Web services, ... Integratie met legacy logon methodes Onderzoek en positionering van On Premise tov Cloud oplossingen Implementeren van werkinstructies naar software ontwikkelaars Vastleggen van architectuur standaarden Opzetten van centrale governance Electronic Signature Platform Doel: Opzetten van een Electronic Signature Platform, de nodige processen en governance, die het elektronisch tekenen van documenten mogelijk maakt. Scope & output: Selecteren en implementeren van een marktconforme oplossing Uitwerken en implementeren van de nodige processen Opzetten van centrale governance Rapportering Als piloot uitrollen naar een aantal OU's Identity Management Doel: Identity Management is een groepsproject waarbij ze het beheer van de verschillende identiteiten (personeelsleden, leveranciers, zelfstandige ondernemers) willen centraliseren. Daarbij willen ze het concept van Role Based Access Control (RBAC) introduceren zodoende ze eenvoudig de effectieve toegangen van een gebruiker kunnen bepalen en toekennen. In de huidige fase van het project zijn ze bezig met het uitwerken van een delegated management oplossing voor leveranciers en gaan ze starten met de implementatie van rollen en verantwoordelijkheden binnen de business. Scope & output: Uitwerken van een Delegated Management oplossing binnen het Sailpoint IIQ pakket. Migratie van data uit legacy applicaties naar Sailpoint IIQ Opzetten van piloot met een aantal leveranciers en de teams die hiervoor verantwoordelijk zijn Verdere rollout naar alle andere leveranciers Opzetten van processen en werkinstructies voor de ondersteunende diensten. Taakomschrijving Opdracht: Als business Architect zal je: Aan onze business partners ondersteuning en advies geven om processen voortdurend te verbeteren. Samen met de business partners behoeften, ideee?n en problemen (pro)actief scherpstellen. De marktevoluties opvolgen en aan onze business partners strategisch advies geven over (toekomstige) opportuniteiten. Kennis en expertise binnenbrengen binnen het security domein Waken over de uitwerking en realisatie van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business, de IT-architectuur en de strategische doelstellingen. Samenwerken met solution analisten, IT-architecten, ontwikkelaars... Verwachte output: Uitbouwen van netwerk bij de business partners, zodoende ze noden en opportuniteiten kunnen capteren en kunnen rapporteren over de ...

Zoek naar antwoorden van Lembreghts M in sociale netwerken
Look for responds of Lembreghts M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lembreghts M. Laat een reactie achter voor Lembreghts M. Lembreghts M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lembreghts M. Leave a respond for Lembreghts M. Lembreghts M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lembreghts M op de google maps. Adres en contacten Lembreghts M
Location of Lembreghts M on the google maps. Address and contacts of Lembreghts M

Andere gerelateerde bedrijven als come Lembreghts M Lembreghts M: Galerie.be | BERLITZ TRANSLATIONS | Agema S.A. | BELGO-INDIAN CHAMBER OF CI | Quality of Life vzw

Other related companies as Lembreghts M: Galerie.be | BERLITZ TRANSLATIONS | Agema S.A. | BELGO-INDIAN CHAMBER OF CI | Quality of Life vzw

Lembreghts M is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Westerlo (Oevel), België. De volledige naam van het bedrijf is Lembreghts M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07224029541. Het bedrijf Lembreghts M bevindt zich op het adres: Nijverheidsstraat 52,2260. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 850,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Lembreghts M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lembreghts M is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lembreghts M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lembreghts M, openstaande posities, locatie van Lembreghts M op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lembreghts M is a company, that was registered 1988 in Westerlo (Oevel) region, Belgium. Full name of company is Lembreghts M, company assigned to the tax number BE07224029541. The company Lembreghts M is located at the address: Nijverheidsstraat 52,2260. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 850,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Lembreghts M were not found.
The main activity of Lembreghts M is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lembreghts M is not available. You also can look at reviews of Lembreghts M, open positions, location of Lembreghts M on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lembreghts M, Westerlo (Oevel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lembreghts M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lembreghts M, Westerlo (Oevel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lembreghts M, employees, financial statistics.