AUTO-AANPASSINGEN MEES

Particuliere bedrijvenWatervervoer • AUTO-AANPASSINGEN MEES
Private companiesWater Transportation • AUTO-AANPASSINGEN MEES

Contactgegevens AUTO-AANPASSINGEN MEES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO-AANPASSINGEN MEES: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO-AANPASSINGEN MEES

Regio (region): Lokeren, België

Adres (address): Gentse Steenweg 363,9160, België

Telefoon (phone): 09 355 57 59 09 355 57 59

Fax (fax): 09 355 80 32 09 355 80 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO-AANPASSINGEN MEES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO-AANPASSINGEN MEES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO-AANPASSINGEN MEES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO-AANPASSINGEN MEES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO-AANPASSINGEN MEES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO-AANPASSINGEN MEES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO-AANPASSINGEN MEES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO-AANPASSINGEN MEES
Products information AUTO-AANPASSINGEN MEES

BTW identificatienummer (tax): BE02149169921
Ondernemingsnummer: 7836517333
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 663,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AUTO-AANPASSINGEN MEES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO-AANPASSINGEN MEES
(Get full report from official database of BE for AUTO-AANPASSINGEN MEES)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO-AANPASSINGEN MEES
Addition kinds of activities for AUTO-AANPASSINGEN MEES

025900. Pluimvee en eieren, niet inbegrepen | Poultry and eggs, nec
344303. Boiler en boiler shop werk | Boiler and boiler shop work
20269901. Dips, zure room gebaseerd | Dips, sour cream based
20999903. Broodkruimels, behalve in bakkerijen | Bread crumbs, except made in bakeries
22520101. Anklets (sokken) | Anklets (hosiery)
31310404. Tongen, schoen en laars, leer | Tongues, shoe and boot, leather
49229900. Overbrenging van aardgas, anders | Natural gas transmission, nec

Werken bij AUTO-AANPASSINGEN MEES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO-AANPASSINGEN MEES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO-AANPASSINGEN MEES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO-AANPASSINGEN MEES. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schrijnwerker Je takenpakket bestaat uit: - Schrijnwerken en afwerken van ramen, deuren, trappen, interieur, scheidingswanden en verlaagde plafonds - Je werkt met aluminium, pvc en hout - Je staat in voor de voorbereiding ter productie van diverse betonelementen - Werken met houtbewerkingsmachines

  • Customer Service Export - Kallo (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Actief op zoek naar een uitdagende Customer Service functie voor de export markt? Hou je van klantencontact en ben je vlot drietalig? Dit is jouw kans! Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale grootspeler actief binnen de Voedingssector is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om hun export-team te versterken. Het bedrijf is gelegen in de regio Kallo/Waaslandhaven en eenvoudig te bereiken met de wagen. De verbinding met het openbaar vervoer is minder gunstig. Omschrijving Als lid van dit dynamisch export-team ben je verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van de internationale klantendosssiers, in nauwe samenwerking met sales. Dankzij jouw commerciële flair bouw je een duurzame relatie op met de klant. je zal verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent een centraal aanspreekpunt voor verschillende interne diensten zoals: productieplanning, boekhouding, expeditie Daarnaast sta je de klant correct te woord m.b.t. vragen over leveringen, documenten, klachten met als doel een goede klantenservice te bieden. Stipt en correct opvolgen en beheren van klantendossiers, vanaf opmaak contract tot en met facturatie (Order-to-Cash). Orders worden accuraat opgevolgd opdat een vlekkeloze levering kan gebeuren in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Veelvuldig contact met douane-agenten m.b.t. de opmaak van uitvoerdocumenten en expediteurs om containers te boeken, afspraken te maken m.b.t. correcte opmaak Bill of Lading en aanverwante documenten. Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team.

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • HUISHOUDHELDEN RUIME REGIO AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bierbeek en omgeving

  • Student carwash (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je zorgt ervoor dat auto's blinkend terug kunnen vertrekken!

  • Fiber Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670205-inline.html?cid=Partner_VDAB Tec ICT is active in the field of telecommunications. In addition to the installation of telecom infrastructure and the provision of services, the company is mainly engaged in the detachment of Telecom profiles.  The “fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new Proximus fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions to realise the EOY objective for the program. This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned…

  • Heftruckchauffeur dag- en nachtwerk (werfreserve) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ASAP.be

    Type: Werfreserve

    Afhankelijk van de afdeling staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens en / of voor orderpicking.

  • Flexijob - chef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van AUTO-AANPASSINGEN MEES in sociale netwerken
Look for responds of AUTO-AANPASSINGEN MEES in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO-AANPASSINGEN MEES. Laat een reactie achter voor AUTO-AANPASSINGEN MEES. AUTO-AANPASSINGEN MEES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO-AANPASSINGEN MEES. Leave a respond for AUTO-AANPASSINGEN MEES. AUTO-AANPASSINGEN MEES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO-AANPASSINGEN MEES op de google maps. Adres en contacten AUTO-AANPASSINGEN MEES
Location of AUTO-AANPASSINGEN MEES on the google maps. Address and contacts of AUTO-AANPASSINGEN MEES

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO-AANPASSINGEN MEES AUTO-AANPASSINGEN MEES: Hermans P | Phone Consult SPRL | ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA | Exmore Benelux B.V.B.A. | DETIENNE, CHRISTIAN

Other related companies as AUTO-AANPASSINGEN MEES: Hermans P | Phone Consult SPRL | ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA | Exmore Benelux B.V.B.A. | DETIENNE, CHRISTIAN

AUTO-AANPASSINGEN MEES is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Lokeren, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO-AANPASSINGEN MEES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02149169921. Het bedrijf AUTO-AANPASSINGEN MEES bevindt zich op het adres: Gentse Steenweg 363,9160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 663,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AUTO-AANPASSINGEN MEES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO-AANPASSINGEN MEES is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO-AANPASSINGEN MEES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO-AANPASSINGEN MEES, openstaande posities, locatie van AUTO-AANPASSINGEN MEES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTO-AANPASSINGEN MEES is a company, that was registered 2015 in Lokeren region, Belgium. Full name of company is AUTO-AANPASSINGEN MEES, company assigned to the tax number BE02149169921. The company AUTO-AANPASSINGEN MEES is located at the address: Gentse Steenweg 363,9160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 663,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AUTO-AANPASSINGEN MEES were not found.
The main activity of AUTO-AANPASSINGEN MEES is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO-AANPASSINGEN MEES is not available. You also can look at reviews of AUTO-AANPASSINGEN MEES, open positions, location of AUTO-AANPASSINGEN MEES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO-AANPASSINGEN MEES, Lokeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO-AANPASSINGEN MEES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO-AANPASSINGEN MEES, Lokeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO-AANPASSINGEN MEES, employees, financial statistics.