DETIENNE, CHRISTIAN

Particuliere bedrijvenWatervervoer • DETIENNE, CHRISTIAN
Private companiesWater Transportation • DETIENNE, CHRISTIAN

Contactgegevens DETIENNE, CHRISTIAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DETIENNE, CHRISTIAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DETIENNE, CHRISTIAN

Regio (region): RIXENSART RIXENSART - BE, België

Adres (address): Rue A. Croy 5, België

Telefoon (phone): 32 2 6535882 32 2 6535882

Fax (fax): +32 (53) 616-65-99 +32 (53) 616-65-99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DETIENNE, CHRISTIAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DETIENNE, CHRISTIAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DETIENNE, CHRISTIAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DETIENNE, CHRISTIAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DETIENNE, CHRISTIAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DETIENNE, CHRISTIAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DETIENNE, CHRISTIAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DETIENNE, CHRISTIAN
Products information DETIENNE, CHRISTIAN

BTW identificatienummer (tax): BE09413879394
Ondernemingsnummer: 8494049072
Hoofdstad (capital): 848,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 728,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DETIENNE, CHRISTIAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DETIENNE, CHRISTIAN
(Get full report from official database of BE for DETIENNE, CHRISTIAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DETIENNE, CHRISTIAN
Addition kinds of activities for DETIENNE, CHRISTIAN

2521. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
242602. Blokken en blanks, hardhout | Blocks and blanks, hardwood
01190102. Cowpea boerderij | Cowpea farm
01610200. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
01829903. Zeewier, gekweekt onder dekking | Seaweed, grown under cover
25110206. Eetkamer meubels: hout | Dining room furniture: wood
28420207. Metalen Pools | Metal polish
36430304. Snoerverbindingen, elektrisch | Cord connectors, electric
38250332. Wattmeters | Wattmeters
51499905. Pickles, conserven, gelei en jam | Pickles, preserves, jellies, and jams

Werken bij DETIENNE, CHRISTIAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DETIENNE, CHRISTIAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DETIENNE, CHRISTIAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DETIENNE, CHRISTIAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde en ervaren kelner (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt, voor een deel van de zaal, een aantal tafels voor je rekening waar je: - Bestellingen opneemt - Dranken en maaltijden serveert - Afrekent - De tafels proper maakt Dit alles doe je uiteraard met enthousiasme en een zekere snelheid. Bij voorkeur werk je fulltime over 4 à 5 dagen.

  • Customer service officer Duitse markt regio Kortrijk (Tijdelijk tot eind maart) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie heb je volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het verwerken van de inkomende orders en het behandelen van de leveringen die betrekking hebben op de aan u toegewezen regio. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klanten binnen uw regio (Duitse markt). Hierbij sta je ook in voor het behandelen van klachten betreffende de kwaliteit of de service. Bij vragen van klanten ga je steeds na of je deze zelf kan behartigen, dan wel of deze moeten worden doorgegeven een andere dienst of verantwoordelijke. Je stemt in deze functie ook dagelijks af met planning en productie. Daarnaast werk je mee aan diverse projecten rond customer service. Je rapporteert op wekelijkse basis rechtstreeks aan de teamleader customer service.

  • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • GRONDWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit: grondwerken rioleringswerken aanleggen van opritten en parkings

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortrijk zoeken dringend een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

  • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Sales & Marketing Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675385-inline.html?cid=Partner_VDAB Have you recently (or almost) gained your Master’s degree? Are you already in the workplace but want a more challenging and rewarding role? Perhaps you’re looking for international opportunities? Exposure to senior management? Top-calibre colleagues? We want to hear from dynamic young potentials with the energy and ability to join our high-performing team. Who is Hilti?If you’re new to the industry, you might not have heard of us. We provide leading-edge tools, technologies, software and services for the global construction sector. We have a proud heritage, built over 75 years, and a worldwide reputation for pioneering products and exceptional service. With some 26,000 people in more than 120 countries, we’re a great place for you to show us your worth as you learn, grow and carve-out your career. It’s a 2-year program in which we invest deeply in your professional and personal development. You start with a work integration with comprehensive in-house courses, training days and work with colleagues over the first several weeks. What does the program look like? 0 – 12 months: You’ll get hands-on experience and a deep insight into the core of our business – our customers, products, services and software as an account manager 12 – 24 months: You continue to work as account manager and in addition, you take on a strategic project in a department other than sales. This earns you exposure to different departments and management. After 24 months: You take on a guaranteed landing position. We fill 80% of our management positions with our own internal candidates. It’s testament to how much we value and develop our people.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een diëtist(e) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van DETIENNE, CHRISTIAN in sociale netwerken
Look for responds of DETIENNE, CHRISTIAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DETIENNE, CHRISTIAN. Laat een reactie achter voor DETIENNE, CHRISTIAN. DETIENNE, CHRISTIAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DETIENNE, CHRISTIAN. Leave a respond for DETIENNE, CHRISTIAN. DETIENNE, CHRISTIAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DETIENNE, CHRISTIAN op de google maps. Adres en contacten DETIENNE, CHRISTIAN
Location of DETIENNE, CHRISTIAN on the google maps. Address and contacts of DETIENNE, CHRISTIAN

Andere gerelateerde bedrijven als come DETIENNE, CHRISTIAN DETIENNE, CHRISTIAN: Technic One SA | Niagara BVBA | Lucent Technologies in Belgium sa Business Communications Systems | De Brabantse Verzorgingsdienst | Cyber Erotica Group

Other related companies as DETIENNE, CHRISTIAN: Technic One SA | Niagara BVBA | Lucent Technologies in Belgium sa Business Communications Systems | De Brabantse Verzorgingsdienst | Cyber Erotica Group

DETIENNE, CHRISTIAN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio RIXENSART RIXENSART - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DETIENNE, CHRISTIAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09413879394. Het bedrijf DETIENNE, CHRISTIAN bevindt zich op het adres: Rue A. Croy 5. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 848,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 728,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DETIENNE, CHRISTIAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DETIENNE, CHRISTIAN is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DETIENNE, CHRISTIAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DETIENNE, CHRISTIAN, openstaande posities, locatie van DETIENNE, CHRISTIAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DETIENNE, CHRISTIAN is a company, that was registered 1992 in RIXENSART RIXENSART - BE region, Belgium. Full name of company is DETIENNE, CHRISTIAN, company assigned to the tax number BE09413879394. The company DETIENNE, CHRISTIAN is located at the address: Rue A. Croy 5. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 848,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 728,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DETIENNE, CHRISTIAN were not found.
The main activity of DETIENNE, CHRISTIAN is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DETIENNE, CHRISTIAN is not available. You also can look at reviews of DETIENNE, CHRISTIAN, open positions, location of DETIENNE, CHRISTIAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DETIENNE, CHRISTIAN, RIXENSART RIXENSART - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DETIENNE, CHRISTIAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DETIENNE, CHRISTIAN, RIXENSART RIXENSART - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DETIENNE, CHRISTIAN, employees, financial statistics.